Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41
Raspunsuri - Pagina 19
BarOana spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
'neatza tutunici!
In leg. cu d-l dr.,tocmai am sunat la Ramona,care mi-a spus ca de luni 15.10.2007,d-l dr. reia consultatiile.Acum nu stiu daca sapt.asta e in tara au ba,ea mi-a lasat sa inteleg c-ar fi plecat,dar daca nasc,Doamne fereste,pina luni,are cine sa se ocupe de mine!
Trageti si voi o concluzie,ca eu sunt in ceatza!
Cert e ca de pe 15 e la cabinet!
Teodora38 +
Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
TEOOOOOO!!!!!!Suna-l mai bine pe Tutu si vezi daca-ti raspunde,daca nu,ori o suni pe asistenta lui Iosup ori o mai suni odata pe Ramonica si o intrebi de la obraz cu tine cum ramine si pe mina cui te-a lasat Tutu!El ori a plecat aseara sau dimimneata ,ori o avea o sapt de concediu pt pb.personale,ceea ce e mai greu de crezut...Pina una alta,stringe bine gaurica si baga somnic la greu...
ysa26 spune:
Kora si te duci la Tutu vineri?Sau incepi tu cu injectarile? Tin pumnii de pe acum si sunt sigura k va fi o reusita!!! Vorba Feliciei
, vom fi o gasca de gravidute prin fiv a lui Tutu.Doamne ajuta 
Iyoana
KoraPop spune:
Ysa eu ma duc numai in 17 la prima eco,de vineri incep cu injectarile.
Kora
CARPE DIEM!
rocsy2007 spune:
buna ! sunt si eu de curand pacienta dr tutunaru de vreo 2 luni. mi se pare un tip super. sper sa ma ajute sa am un bebe. am facut 2 monitorizari nestimulate totul a fost ok . sa vedem ce va urma. va pup pe toate.
lauravoinicu spune:
Georgia , in legatura cu spermocultura , vezi ca nu tot timpul se recolteaza ca si pt spermograma , pe sotul meu au vrut sa il puna sa isi recolteze de pe uretera cu un betisor (asemanator celor de urechi ,un pic mai grosut) dar norocul lui a fost ca deja recoltase , si ametitele de asistente uitasera sa ii zica si sa ii dea cele necesare, adusese borcanelul si camera se ocupase deja de altcineva , iar el nu a vrut sa auda de asa ceva si le-a zis clar sa ia din proba de sperma . Initial am vrut sa renuntam de tot ... dar pana la urma ne-a facut analiza ca o platisem. Acum nu vreau sa te sperii , dar cred ca este mai bine sa stii , ca eu nu am stiut si am zis ca inebunim amandoi , sotul meu zicea in gluma sa vina ele sa ii recolteze...... Acum cu programarile habar nu am , vedem noi.......
Sotului tau cum i-a iesit spermograma , ca nu mai retin , de v-ati hotarat sa faceti spermocultura ? ca la noi a iesit dezastru , si ne-a gasit ureaplasma , pe care o tratam , dar ma indoiesc sa fie asta motivul pt care a iesit asa de proasta......
Rocsy 2007 , bine ai venit , si sedere cat mai scurta la aspirante , sa treci repede la odisee......
Teo , lasa ca nu nasti tu fara Tutu , o sa fie totul bine , nastere usoara !
rocsy2007 spune:
merci lauravoinicu. si eu sper sa stau cat mai putin pentru ca astept de 5 ani sa am un bb.
am mai fost la alti medici care mi-au zis ca nu am probleme. am facut histerosalpingografie, monitorizare dar numai o singura zi pe luna nu cum face dr tutnaru. sotul e ok asta mi-a confirmat domnul tutunaru
. la monitorizare a fost ok.acum astept.
nu stiu de ce dar am incredere in el . imi inspira incredere chiar daca vorbeste destul de putin. eu cred ca voi reusi. daca am avut rabdare 5 ani mai pot avea inca putin. ce nu stiu este daca imi va face laparo daca vede ca nu raman dupa monitorizare. ma bucur ca am gasit acest forum. este foarte important sa vorbesti cu persoane care te inteleg si care trec sau au trecut prin ce trec eu.
pe toate fetele
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Voiam sa spun si eu sincere condoleante dr. Tutunaru!
Teo draga, mai ai putin iubita, nu-mi vine sa cred!
Felicia tin pumnii stransi iubita!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
georgia_c spune:
lauravoinicu, multumesc de informatie
oligoastenoteratozospermie moderata , este diagnosticul sotului;maine ma duc cu sotulica la urolog ,recomandati de dr matei;noi am optat voluntar sa facem spermocultura , pentru ca sigur va mai dura cel putin 2 sapt pana vom ajunge la dr t , si am zis sa nu pierdem timp..
Zenobia spune:
Condoleante domnului dr, iar tatal dumnealui odihneasca-se in pace!
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mihnea Andrei