Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Buna fetelor,
Eu am pierdut 3 sarcini in ultimul an de zile. Vreau sa ma intreb daca voi credeti ca dr Tutunaru ma poate ajuta sa descopar cauza sau sa reusesc sa o pastrez pe urmatoarea. Mie analizele uzuale mi-au iesit bine.Cele 4 Toxo, Citomegalo, s.a.
A mai fost in situatia mea vreuna dintre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Felicia draga mea, iti urez si aici "La multi ani!", multa sanatate, noroc si DD sa fie alaturi de voi! Ma gandesc in fiecare zi la voi si stiu ca va fi bine!

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara,

Condoleante dlui dr. Tutunaru. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal dumnealui si sa ii dea dlui dr. putere sa treaca peste aceasta durere!

Va salut pe toate si va doresc o saptamana frumoasa!

myry

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Incep prin a transmite condoleante domnului doctor, sa-l intareasca Dumnezeu!!!!

mmc_nd, maine facem testul, da? Astept o veste buna; iti tin pumnii si ma rog sa reusesti!
ysa, Gata, te-ai orientat spre FIV? Sa-ti ajute DD sa reusesti pe orice cale! Eu sunt programata pe 26 la monitorizare, urmand ca in functie de evolutia fliculilor sa fac o (ultima) IA.

pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Felicia, la multi ani fericiti langa sotul tau si langa bebelushii care vor veni!

Salvati padurea

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

avem capitol nou

Salvati padurea

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput