Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua tutunici optimiste!
Vali
Mmc_nd succes si Doamne ajuta! Impresionanta ziua povestita.Sunteti extraordinari.Sa va ajute Dumnezeu!Sunt sigura ca atata determinare aduce doar lucruri bune
IyoanaOfff exprimarea mea,valoarea mea...Iar ma "manelizez"(ps. nu sunt fana)Sunt surata cu fetele de horoscoape si luna.Ce face frantuzoaica mea?Ping
Feli tinem pumnii la greu.Fi mereu OPTIMSTA si veti fi bine!
Kora biensure ca tinem pumnii si pentru tine!Sigur de data asta va fi bine!
Madlen M-I-N-U-N-A-T-A MELODIE!
O zi minunata tuturor!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

fetele sunteti niste bomboane ...ralmar si alexia28
ca mi-ati raspuns
alexia28 , punct ochit punct lovit ..asa e cum zici de diagnostic ... treaba e ca il suspecteaza ca ar putea avea o infectie ,ceea ce mi se pare cam ciudatel , eu neavand , pt ca mi-am facut analizele ..
daca el avea , aveam si eu , si invers .. ma rog o sa mai investigam .. oricum am discutat cu o tipa dr , ca sa ma linistesc pana ajung la dr t , si mi-a zis ca treaba nu e chiar roza ...
pana ajung sa citesc si pe net , va intreb si pe voi , cum se face spermocultura ?...care sunt conditiile... acum ma duc sa "googalesc" dupa informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Dragele mele,
saru'mana pt. suportul emotional acordat!
cu intarziere pt.Zenobia si Kora!sa fiti sanatoase si iubite fetelor si sa va dea Doamne Doamne ceea ce va doriti cel mai mult!
Am reusit sa iau leg. aseara cu T,ma chemase azi sa ma vada,doar ca odata ajunsa la cabinet am aflat o veste f trista:tatal d-lui dr. T a decedat azi la 11:30 .Drept urmare toate consultatiile de azi sunt anulate,probabil si plecarea lui in strainatate.Multe condoleante!Viata nu ne intreaba cind vrem sa plecam,ori ba....Sunt chiar trista!

Teodora 38 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Teo ce veste trista ne-ai dat, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

georgia spermocultura se face ca si spermogama, trebuie dus borcanelul. Noi am facut si ureocultura, si am mai dus un borcanel. Infectia nu e obligatoriu sa o ai si tu. Noi am patit la fel la prima spermograma reiesea ca sotul are o infectie,iar eu nu aveam nimic; asa ca, la indicatiile dr. ne-am dus cu 2 borcanele si am facut analizele si la urina si la sperma, dar de aceasta data nu mai iesea nici o infectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by georgia_c

alexia28 , punct ochit punct lovit ..asa e cum zici de diagnostic ... treaba e ca il suspecteaza ca ar putea avea o infectie ,ceea ce mi se pare cam ciudatel , eu neavand , pt ca mi-am facut analizele ..
daca el avea , aveam si eu , si invers .. ma rog o sa mai investigam .. oricum am discutat cu o tipa dr , ca sa ma linistesc pana ajung la dr t , si mi-a zis ca treaba nu e chiar roza ...
pana ajung sa citesc si pe net , va intreb si pe voi , cum se face spermocultura ?...care sunt conditiile... acum ma duc sa "googalesc" dupa informatii

Spermocultura se recolteaza ca si spermograma, aceleasi conditii. Pot fi multe cauze care dau infectii in organism, nu are legatura cu tine, de exp cum sta cu dantura?....

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Georgia c, Alexia 28 mi-a luat vorba din gura, e clar o infectie acolo, trebuie facuta spermocultura. Se recolteaza in aceleasi conditii ca pt spermograma, cu atentionarea ca recipientul sa fie steril, nu conteaza de data asta la cate zile ati avut sau nu contact sexual, si e bine sa ajungeti cu ea la laborator in max 30 de min, sa nu se contamineze proba. In rest, se asteapta cel putin 5 zile, ca din sperma se insamanteaza pe medii de cultura si sa se vada ce creste. Apoi va iesi un microb si indicatiile de antibiotic la care e sensibil. Si sotul meu a avut ceva, eu nu, deci nu e obligatoriu sa se ia si la tine, a luat antibiotic 7 zile si acum e bine.
Mmc nd Draguta de tine, cate facem noi pt un bebicMa gandesc la tine si la Felicia, Dumnezeu sa va ajute sa fie bine de data asta!
Bebekom, multumesc de intrebare, sunt bine si eu, azi mi-am scos firele. Sunt inca slabita, in sensul ca obosesc mai repede si nu pot ridica prea mult. Am vrut sa iau cateva legume din piata, iar dupa o paine si 2 buc de salta simteam ca de abia le pot cara pana la masina. Asa ca m-am potolit si ma bag doar la activitati...intelectuale
Ieri am fost la monitorizare si foliculul meu de 19 mm disparuse, iar doctorita mea nu era sigura daca s-a rupt sau a dat inapoi. Mai aveam si mult lichid in sacul Douglas, zicea ea ca probabil de la laparoscopie, dar eu dupa laparo nu am eliminat nimic. Chiar sunt in ceata. Sotul mi-a zis ca ar fi gigeii lui, ca ne facuram de cap cu o zi inainte. Cine stie? Oricum eu iau utrogestan si astept cumintica cm sau poate un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

SINCERE CONDOLEANTE!Sa se odihneasca in pace...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace , sa-i fie sufletul iertat de pacate ..o sa aprind si eu o lumanare pentru tatal dr t ...

fetele , multumesc de suport , eram oarescum speriata ...
va mai bazai un pic si sper sa-mi fie clare lucrurile :
1.alexia , sau oricine stie , infectia nu e musai de natura gineco, poate fi si de la dantura , de ex, cum spui tu ?..ca mie asta nu-mi era clar
2.din cate am citit e nevoie de abstinenta sexuala de minim 2 zile ...??? ..e corecta informatia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Heraam citit la subiectul cu endo k mai ai putin si termini si cu a treia injectie.Te astept peste 2 luni cu vesti bune.FIV il fac tot cu Tutu si dr.Matei.
Alexa Ioana eu de luni incep analizele pt FIV, pe care-l fac cu dr Tutu.Multe detalii nu stiu nici eu, k abia sunt la inceput. Intra la subiectul cu FIV si vei gasi mai multe informatii.

Mergi la inceput