Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 15

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiiii,

tot bolnavioare.. acum doar racite, se pare ca cu vomitatul am terminat .. sper! Azi incep perfuziile cu VENOFER, ieri am terminat injectiile cu DEXAMETAZONA... asa ca avem plamani puternici! Nici febra nu mai fac! Sper sa trec cu bine peste viroza asta!

lavinia
elen nu mi-a raspuns nimeni la mail.. desi le-am scris 2 sapt. trecuta...nu stiu ce sa zic! O fata mi-a dat si un nr. de tel., dar n-am sunat ca nu m-am simtit bine! Cu concediul... si eu initial am vrut sa merg la servici repede, dar sotulsi mama m-au incurajat sa stau acasa 2 ani! Desi financiar ar fi mult mai bine!
ayumi ma bucur ca sunteti bine si mari si ati facut baita Mi-au placut mult filmuletele!

Imi puteti da si mie niste sfaturi legate de ce ar trebui sa fac acum pt. a putea alapta? Voi naste cu cezariana, colostru imi curge deja si am niste sfarcuri mariiiii... dar am vazut ca unele fete se dau cu GARMASTAN sau asa ceva...

elyannefelicitari pt. primul dintisor a lui Mihai Despre febra... e groaznic...cel putin la mine asa a fost!

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

pussi ma bucur ca esti mai bine, sper sa treaca si raceala repede! Si eu am citit inainte de a naste de garmastan si m-am dat o luna inainte de a naste cu garmastan, o data pe zi. Nu stiu daca a ajutat sau nu, dar eu nu am facut nici o ragada, nici o urma de rana la sani. E drept ca am inceput alaptatul scotand laptele cu pompa automata de la spital. Adica in momentul cand l-am pus pe Rares la san, deja era laptic din belsug si nu am avut probleme de rani.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

pussi un pic mai tarziu urc si iau si eu telefoanele firmei si ti le dau. si denumirea firmei bineinteles

eu nu m-am dat cu nimic, nu mi-a curs nimic din sani in timpul sarcinii, laptic am avut, insa si niste ragade foarte urate. garmastanul nu avea nici un efect, dupa aparitia ragadelor:( deci mai bine foloseste-l de acum poate are efect

elyanne - felicitari pt iepuras (caci banuiesc ca au iesit in fata ca la iepuras)

ayumi - numai bine si in continuare

eu sunt singura cu ele azi si isi dau in stamba:( urla cat pot ele de tare; daca o iau pe una incepe cealalta
cd e si mama nu fac asa...

am inceput cu cerealele; irinei ii plac si papa tot, dariei nu prea ii place sa pape cu lingurita si se mozoleste toata

azi dimineata nu am stiut ca sotul nu a foxat masuta de la scaun si am pus-o pe irina, am legat-o si cd sa o leg si pe daria, pac da irina un picior la masutza de a sarit castronasul cu cereale cat colo si uite asa am spalat si parchetul:) ca tot zicea o prietena ca d-astea vezi numai in filme:))

va pup caci ma duc sa vad daca rezolv ceva cu volumul de la urlet...caci plans nu mai e demult:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

pussi - firma e SC OBI PRODCOM SRL, telef 0748/217210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Raport... Andrei are un dinte ... celalalt (fata de Mihai)... adica la Andrei a iesit incisivul central dreapta, la Mihai stanga.

si multumim pt urari...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyanne

Raport... Andrei are un dinte ... celalalt (fata de Mihai)... adica la Andrei a iesit incisivul central dreapta, la Mihai stanga.

si multumim pt urari...

Felicitari dintosilor!!! Sa iasa dintzucii cuminti, sa nu chinuie baietii!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Sa va zic ce am patit ieri cu shtrumphii. S-a dus soacra'mea sa-i ia pe la 15:30, cica sa-i mai plimbe ca e frumos afara. S-au oprit la topoganele din curtea cresei si la unul din ele e o bucatica de scandura de pe platforma de sus sparta. Si a scapat Bianca piciorul acolo si s-a lovit, nu mai vroia sa mearga. Punea piciorul in pamant, se sprijinea de el, daca o apasam nu plangea, dar cand sa mearga schiopata si dupa 2-3 pasi incepea sa planga. Am sunat pediatra sa o intreb ce sa fac si mi-a zis sa ma duc la urgente in spital sa-i faca o radiografie, ca sa fim siguri ca e ok. L-am lasat pe Rares cu soacra'mea acasa si am plecat. Inca de la lift, Bianca a inceput sa tot zica "Zea, zea" (Rares), apoi in masina mai sa planga, ca unde e Rares?!?Cum plecam fara el? La spital s-a uitat o doctorita la ea si a zis ca n-are nimic la oase, sa o dau cu un antiinflamator si sa o las in pace. Cat eram in spital, a uitat, dar cum am iesit, a apucat-o plansul ca unde e "ZEAAA!!". Acasa, cum am intrat, a inceput Rares sa rada si sa strige fericit "Zeeaaa! Zea!". A luat-o in brate, a pupat-o, s-au dragalit de parca nu se vazusera 2 saptamni, nu o jumate de ora . Si abia asera am realizat cat de legati sunt si cat de importanti sunt unul pt celalalt. S-au jucat frumos toata seara, s-au pupat, au impartit jucariile, de nu-mi venea sa cred. Bianca a mai schiopatat un pic, dar azi deja era bine.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Dragutii de ei!!!! Cred ca-ti tresalta inima de fericire cand i-ai vazut!!! Ce frumos i-ati crescut, Laura!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Am mai fotografiat si eu copiii. Daca vreti sa-i vedeti, sunt aici:http://picasaweb.google.ro/lavigemeni/Octombrie
Va pup!

Lavinia
franturi din viata

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ainia

Am mai fotografiat si eu copiii. Daca vreti sa-i vedeti, sunt aici:http://picasaweb.google.ro/lavigemeni/Octombrie
Va pup!

Lavinia
franturi din viata

Foarte frumos se joaca impreuna! Mi se pare ca seamana intre ei, toti 3. Dar Tea se vede ca e fetita! I s-au schimbat trasaturile, nu mai seamana asa tare cu Rares. Se vede clar cine e fetita si cine e baiatul in cuplu . Vad ca te ajuta si la curatenie, strang hainele, probleaza castroane, rezistenta meselor. Foarte frumos!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput