Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elen spune:

eu peste 2 saptamani ma intorc la servici.
ma tot intreb cum vor fi fetele? cum voi fi eu fara ele?...

pussi - ti-au raspuns cei de la tg mures cu caruciorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

elen daca ai luat deja decizia, iti urez multa bafta, servici usor si cine ramane cu fetele sa compenseze cat de mult se poate din lipsa ta.
Parerea mea e ca fiind 2 deodata, destul de probabil ca nu o sa-l mai faci si pe al treilea. Si atunci nu merita oare sa sacrifici cariera personala pt 1 an macar de stat cu fetele? Eu nu as fi putut pt nimic sa pierd primul an din viata shtrumphilor. Mi-a fost greu sa plec la servici si dupa aproape 2 ani.
Dar daca te-ai hotarat sa pleci la servici, iti respect decizia si iti urez tot binele din lume . Cu siguranta o sa va adaptati si tu si ele.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sunt f. suparata... am fost la doctor cu copiii si Andrei e cel mai bolnav... i-a ajuns secretia la plamani. Mihai in schimb e ok. Un pic racit. Cum o fi reusit Andrei performanta ... ca doar au luat amandoi acelasi tratament pt. rosu in gat.
Asta este... o luam de la capat cu tratamentul... la Mihai fara antibiotic, Andrei cu.
Elena are incontinuare rosu in gat... la ea nu e asa si asa...

Ce viroza e asta... ca n-au fost atat de bolnavi pana acum.

Elen depinde de fiecare bb in parte... dr. stie mai bine cat vigantol au nevoie.

Mergi la inceput

elen si la ai mei le-a dat intr-o vreme 4 picaturi de vigantol. Biancai i-am dat 4 picaturi pt mai mult timp pt ca s-a nascut cu fontanela foarte mare si i s-a inchis mai greu.

elyana imi pare tare rau ca sunt asa bolnaviori piticii . Sanatate multa! Am auzit si eu ca circula niste virusi tare nasoli.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

elyanna - sanatate multa

laura - sunt doua motive pt care ma intorc: unul pentru ca am promis ca stau 6 luni de cd am ramas acasa (eu pe per sederii la pat nu am fost in CM, ci am lucrat de pe laptop si s-a considerat continuitate) si al doilea cel financiar.
sper din suflet sa fie ok pt fete, mai ales ca le las cu mama mea si o sa mai fie cineva (o bona) sa o ajute.
oricum o sa incerc sa iau program de 6 ore, dar si asa o sa fie 2 ore pe drum si 6 la birou

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
Oanna,sar"mina dar nu am reusit sa vad doar cele ptr gemeni.Oricum asa am zis ca vom face vom lua unul ptr gemeni si unul sumplu.Cred ca e mai bine asa.Asa am vazut ca ai si tu la copii.
Elyanne, intr-adevar ceea ce conteaza e sa fie ei toti sanatosi, nu sexul.Iar in legatura cu drumul la buc nu prea am ce face, in Cta nu am la cine sa merg , sincer , mi-au si zis din start unii dr ca nu este nimeni in cta care ar putea face fata la sarcina tripla, asa ca nu ma risc,voi merge in continuare in Buc , este mai greu dar nu am ce face si acolo voi si naste.Cel mai greu cred ca va fii dupa ce nasc , pina voi lua copii acasa, o sa ne fie greu cu statul acolo, sper din tot sufletul sa pot sa-i tin cit mai mult si sa fie cit mai maricei.
Iar in legatura cu doctorita pe care mi-a recomandat-o M sa merg la ea( aici) , clar a fost ultima oara cind am vazut-o, nu mai merg la ea, nu are nici un rost,mai mult ma enervez, sa nu-ti spuna nimic si sa-i fie greu si sa-ti raspunda la 3 intrebari .... nu se poate .Cind din potriva , ar fii trebuit sa fie cit mai interesata si sa ma " foloseasca " ca pe un cobai, sa invete pe mine , ca doar nu vede sarcini triple in fiecare zii.Intelegeti voi ce vreau sa zic.
Insanatosire grabnica piticilor
Pup _utele, mamicile si piticii si multa multa sanatate
Meda 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna,fetele.
Baieteii mei astazi fac 3 luni;cand ma uit ce mari s-au facut,nu imi vine sa cred ca au avut un kilogram.Inca nu mi i-au dat acasa,dar se pare ca se aptopie momentul.
Am mai pus niste filmulete cu ei.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AYUMI

Buna,fetele.
Baieteii mei astazi fac 3 luni;cand ma uit ce mari s-au facut,nu imi vine sa cred ca au avut un kilogram.Inca nu mi i-au dat acasa,dar se pare ca se aptopie momentul.
Am mai pus niste filmulete cu ei.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

La multi, multi ani sanatosi si fericiti! Asteptam primele poze cu nazdravanii ACASA!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumim mult.

Raportam... bb-ei cuminti... n-ai zice ca's raciti... nu fac febra... sunt ok, vioi... In schimb Elena m-a terminat cu febra mare, noapte de noapte.... 40 luata la subrat. Nopatea asta n-a mai facut, in sfarsit...

Si acu' o veste buna... Mihai are primul dinte A iesit pe sest, fara scandal, fara semne de nici un fel... L-am simtit cand i-am verificat gingiile intamplator. La Andrei parea sa iasa primul, dar n-a fost asa... In curand apare si la el... 1-2 zile maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

AYUMI sa fie sanatosi ! Sa ajungeti cat mai repede acasa! Ma bucur mult ca baietii sunt bine!!!!!!!
Eliana felicitari lui Mihai pt primul dintisor!!!!!! Il asteptam si pe al lui Andrei! Pupici cretulinei Sa se insanatoseasca cat mai repede!
Medamaya o sa fie bine, vei vedea. Sanatosi sa fie copiii, ca restul...vine de la sine!
pussi ce mai faci? Nu ai mai scris.....

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput