Mamici aspirante din nou - cap. 27

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Multumesc mult, Ignatica. Trece-ma in listuta, oricum va fi asa cum vrea Dumnezeu!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Leeloo felicitari!Gandeste pozitiv!
Si eu am facut un test Barza si mi-a iesit negativ...acum astept rushii

Fetele va multumesc pentru sustinere si va doresc spor la treaba!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2 we are waiting!

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Fetelor, am si eu o intrebare. Sunt mama unui baietel de 6 ani, ne-am hotarat sa mai facem un copil, dar a intervenit o problema: sotul meu l-a insotit pe baiat la o radiografie la plamani (a intrat cu el in incaperea unde a avut loc radiografia). In aceste conditii, cam cat ar trebui sa asteptam pana sa+l concepem pe al doilea? Cam in cat timp dispare efectul iradiatiei? Va multumesc. Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ma bag si eu ca musca in lapte. Nu de alta, dar am spus colegelor de Odisee (sept-oct 2005 ca atunci s-a nascut minunea mea) ca daca nu se intampla din prima luna sa ram cu bb 2 ma mut la mamici aspirante. Si iata-ma-s! Eu v-am tot citit luna trecuta de cand cu hotarea noastra mare de a-l face pe bebe 2 dar am asteptat sa vad daca iese ori ba! Acum am citit postarea Ioanei si m-au mancat degetele sa raspund.
Draga Ioana, stai linistita, nici macar tu daca faceai radiografia aceea nu trebuia sa te abtii sa il concepi pe bb. Numai femeile insarcinate au o problema, barbatii nu, nu te gandi ca acum s.au iradiat gigeii si mai stiu eu ce, nu are importanta, zau! Ca doar dr te intreaba pe tine, ca femeie, inainte de orice radiografie in ce perioada a lunii esti, daca dupa sau inainte de ciclu (de obicei, ar trebui sa refuze femeile care sunt in perioada de dupa ovulatie, de frica sa nu ii faca rau unui eventual bebic). Nu intreaba nimeni un barbat daca luna asta are de gand sa conceapa un bebe sau nu! Asa ca, liniste!

Acum despre mine. Am o fetita de 1 an si 11 luni, Alexandra, colega de odisee cu Jessica a Ginei M (inca o data felicitari). Sper sa mai avem bucuria repede sa devenim din nou parinti. M-a luat prin surprindere ca nu am ramas luna aceasta pentru ca atunci cand am conceput-o pe Alexandra a iesit fix din prima incercare! Luna trecuta m-am inarmat cu vreo 10 teste de ovulatie, am facut totul ca la carte si acum, iata-ma-s in Z3 uratii!!

Leeloo! Felicitari! mihaser! Capul sus, numaram zilele impreuna, ok?

Va pup si aveti incredere! Vine si bebicul numarul 2 sau 3 sau 4 pe care vi-l doriti (cineva pentru numarul 5 e???)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

mihaser mergem inainte, imi pare rau de test negativ.

ioana, kid2003 bine ati venit printre noi si sedere cat mai scurta.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Ioana, stai linistita ca nu-i nici o problema. In incaperea respectiva sunt radiatii secundare. ma gandesc ca nu a stat mult acolo (desi n-ar trebui sa stea in timpul executarii radiografiei) si doza de radiatii este mica, mai ales la rgr. la plamani. Si 'gigeii' nu-s iradiati! Sotul tau poate concepe linistit!Iti spun asta in cunostinta de cauza, lucrez la radiologie.

Leeloo, felicitari!!!! ai reusit!
Mihaser, lasa ca vine el bb2! pana nu vin rusii nu poti fi sigura de nici un test!
Kid, bine ai venit, sedere cat mai scurta pe aici!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Gabriela felicitari!!! Sa te ajute Dumnezeu sa fie totul bine cu sarcina, si peste aproape 9 luni sa ai un bebelus sanatos! Am cam vazut eu zilele trecute ca erau sanse, asa mult m-am bucurat cand am citit... Multi pupici.

Daiopri, am eu senzatia sau si de la tine bate vant de bebe luna asta??? Hai ca tinem pumnii. Multumesc de incurajari.

Kid, imi place, ai venit cu vat de optimism, parca vad ca acum plecam toate la odisee si nu mai are cine scrie pe aici :-)) Sedere scurta, bine ai venit, sa auzim luna asta de 2 liniute.

Ioana, bun venit si tie si sa ne anunti de bebe curand. TI-au raspuns fetele deja.

Mihaser draga mea, stiu cum e ziua asta urata cand testul iese negativ si apar si rusii dupa. Tu n-ai facut prea devreme testul, nu? Hai fii curajoasa, poate bebe asteapta sa gasesti tu serviciu si pe urma vine, ca sa nu mai stai cu stres.

Ignatica spor la treaba.

Ioanaaaaaaaaaaaaaa, Babyyyyyyyyyyyy
, ce mai faceti, ce e cu voi?

Pupici la toate

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor, am intrat intamplator la "Durerea pierderii unei sarcini" si am gasit un mesaj tare dureros postat de carminabulina una din mamicutele noastre. A pierdut inca o data sarcina si este distrusa. Poate o incurajati putin, cred ca are nevoie.

Gabriela tu cat timp ai incercat sa ramai graviduta? Cat despre grijile tale, imi dau seama ca nu e usor, dar o sa vezi ca o sa le aranjeze DUmnezeu asa bine, ca o sa te si miri ca erai asa ingrijorata. PUpici

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Leeloo, felicitari! Bravo si tinem pumnii sa fie totul bine. Trebuie sa fie.
Mihaser, lasa o luam de la capat.
Irinel, de unde stii tu dragalasa?:) Hai ca m-am urnit cu greu aseara:), si mi-am promis ca nu ma mai stresez. Sa te auda DD:))
Am pus un subiect despre scoli la vacante, calatorii, poate ai si tu ceva opinii:)
Ioana nici eu nu vad care e legatura cu taticul radiat:)
Kid bine ai venit si spor la lucru.
Na, ca acum am citit. Carmina imi pare tare tare rau. Hai curaj, o sa avem candva si un alt bb in brate. Of, te asteptam la noi sa te incurajam.
Baby si Ioana nu au mai trecut de mult pe la noi. Noi va asteptam:)))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Leeloo felicitari!! Sa stea samburel bine in burtica 9 luni si apoi sa ai un bebe sanatos si jucaus!!

Mihaser pana nu vin uratii nu e clar!! hai ca facem galerie!!

Tinem pumnii pentru cat mai multe teste pozitive luna asta!!

Cami 6+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput