Mamici aspirante din nou - cap. 27

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Pai sa vin eu cu vesti bune, nu? Ca tot intrebati de mine...
Cu mare bucurie va anunt ca ieri pe testul Barza erau 2 liniute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FELICITARI PENTRU SARCINA!

Poze - Recente & BB#3 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri! M-am linistit! Stiu pe cineva, medic radiolog, care are un baietel cu probleme grave de sanatate (neurologice), si presupune ca undeva, la inceputul sarcinii, desi s-a ferit cat a putut, a fost iradiata. Ea sau tatal, care lucreaza in acelasi domeniu. Va multumesc inca o data si va doresc toate cele bune. Sper sa vin cat mai curand pe aici. Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumesc pentru primire, fetele! Sper sa stam cu toate cat mai putin pe aici si sa ne mutam cu bucurie la odisee (daca se poate, toate odata si luna asta, va rog, ca nu am timp de pierdut).

Irinel, pai daca nu e optimism ce ne mai ramane?

Mergi la inceput

Kid - bine ai venit printre "Mamicile aspirante "!
Fie ca marea dorinta de a ramane graviduta din nou sa aive loc cat mai curand si sa fie asa cum, iti doreste inima.

Va invit sa vedeti cateva imagini cu burtica mea in saptamana 25, poate s-o lua si la voi.Pozele suntAICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!!
Mi-a fost tare dor de toate!! Va trimit pupici dulci la toate!!
DENISA73 si LEELOO2004 felicitari dragelor! Sarcini usoare si bebelusi frumosi ca voi!
Gina_m ti-am vazut pozele: frumoasa burtica, frumoasa mamica!! Multa sanatate si nastere usoara ca se apropie!
Sim, Cornelia_Laura, Asi, Mariana_1976, Irinel, Daiopri, Baby_r7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

irinel e groaznic ce i se intampla bietei Carmina...cred ca asta anunta visul ala al meu ingrozitor! Nici nu stiu cum sa o consolez! Si eu eram convinsa ca de data asta totul merge bine. Imi pare nespus de rau pentru ea!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2 we are waiting!

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Irinel am citit si eu mesajul carminei de la Durerea unei pierderi de sarcini, e groaznic, nu cred ca sunt cuvinte de consolare. Sa dea Domnul sa treaca cu bine peste durerea fizica si in timp sa isi gaseasca alinare si putere sa o ia de la capat.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Gina esti o gravidutza foarte frumoasa.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Va multumesc pentru aprecieri!
Am citit si eu mesajul carminei si tot nu pot crede ce i se intampla!Sunt de parere ca ar trebui sa mai consulte un doctor poate nu s-a vazut bine la eco'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele

Inca nu mi-au venit uratii...sper sa nici nu mai vina...am inceput sa visez...due date ar fi 1 iunie 2008!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput