Mamici aspirante din nou - cap. 27
Raspunsuri - Pagina 2
Ignatica spune:
leleeo tinem pumnii sa nu vina uratii maine.
mihaser sa dea Domnul sa fie cu okisori luna aceasta. Vise mai urate apar si din cauza grijilor, nu au nici o legatura cu realitatea.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Diana79 spune:
Fetelor va tzin pumnii stranshi sa fie bebe. Doamne ajuta. Eu intru mereu si va citesc cu toata ca nu prea apus sa scriu. Ma simt rau am gretzuri mari si culmea este ca am insomnii, nu stiu de ce
Mi-e greatza la orice mancare pe care o vad...nasol.
mami a plecat de miercuri asa ca sunt singura cu Nicole e tare greu dar nu am ce sa fac trebuie sa ma descurc, ma ajuta si al meu sotz cat poate.
Va pup si va doresc numai teste pozitive.
Diana
7+ si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Daiopri spune:
Leeloo tinem pumnii. La fel si pt celelalte fete care asteapta (ca deh, memoria mea ma lasa…)
Eu sunt z12 si inca nici un semn cu ovulatia (asta dupa TB). Deci in mijlocul actiunii. Ma bucuram ca tura asta am prins un wk, da se vede treaba ca tot in timpul sapt pica....Eh, asta e, sanatosi sa fim ca o iesi vreodata:)))
Am zis ca luna asta e ultima cand mai masor, si dupa aceea cum o fi o fi. M-am saturat de calcule si toate celea, desi nu sunt destul de tare sa nu ma gandesc numai la asta.
Mama mea e bine, cica i-a venit inima la loc ca a juns sora-mea cu bine:) De parca asta era important. Acuma a ramas sa mearga sapt viitoare sper la Buc. Ea zice ca se simte bine, chestia respectiva a mai crescut si s-a strans ca a luat nu stiu ce aloe vera. Multumim ca va ganditi la noi.
Irinel, e timpul de o odisee, dar o sa vedem. Eu deja ma gandesc la vacante. Asa as mai merge…. Dar daca mi-a trebuit curs, anul asta nu putem, dar la anul vreau sigur undeva la cald, desi ar trebui sa mergem si in tara. Da eu tot astept concediul de mami…:)))
Diana, las ca trec ele greturile:) Bine ca sunt:)
Spor la treaba si asteptam liniute cat mai multe.
Numai bine tuturor
Irinel spune:
Gabriela, Mihaser, ce vesti ne dati? Se vad doua liniute?
Diana rau cu greturile alea, stiu cum e. Sper sa treaca repede.
Ignatica, gata cu munca pe luna asta?
Daiopri, ma bucur ca s-a mai strans formatiunea aia la mama ta. Sper sa fie bine. Cum o cheama? Sa pot sa ma rog pentru ea... Pupici si sper sa ne dai vesti cu doua liniute.
Eu nu cred ca s-a intamplat ceva luna asta la mine, si cum sotul nu prea vrea sa se intample acum, cat stau acasa, nici sperante prea mari de viitor nu am din pacate. Sunt tare trista.
Pupici la toate si numai vesti de burtici cu bebici sa auzim
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Daiopri spune:
Irinel multumesc mult. Numele mamei mele e Rada.
Imi pare rau ca esti trista, dar nu fi. Incearca sa iei totul asa cum este, si poate surpriza va veni pe neasteptate:) Tu stii mai bine ca oricine ca ceea ce este scris sa se intample se intampla. Noi suntem aici si te imbratisam cu drag.
Mie de asta imi pare rau, ca anul trecut nu am lasat asa la intamplare si cine stie ce aparea. Dar parca cine poate prezice? Asta e. Incerc inca sa ma detasez, desi dimineata iar repede la verificat temp, si azi a crescut. Acuma nu mai stiu exact ce inseamna, ovulatia a fost ieri sau e azi? Oricum mai exersam sper:)). Nu de alta dar aseara am picat franta ca am ajuns la 10 seara acasam, dupa curs, iar diseara avem inot. Dar o sa vedem ce ne rezerva DD, ca stie mai bine.
Fetele cineva cu noutati? Clau tu nu ai aflat inca ce ai?
Spor la lucru tuturor si asteptam vesti bune.
Numai bine tuturor
mihaser spune:
Salut!
Ignatica, Irinel multumesc frumos! Maine fac testul...deja mi-e groaza! Ma dor sanii k draku si parca vad iar doar o liniuta!
Daiopri Si pe bunica mea o cheama Rada...si ea are ceva probleme...e in spital pentru analize...e incapatanata ca un catar si numai prostii face...munceste ca nebuna la 80 de ani!
leloo tu nu mai zici nimic? iti tin pumnii!
Va pup fetele! Ptr cele gravidute numai bine iar pentru cele pe cale sa devina spor la treaba!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Ignatica spune:
mihaser tinem pumnii maine, sa fie cu okisori.
Ignatica spune:
Irinel suntem in plin proces de creatie
. Ziua 13.
leeloo2004 spune:
Pai sa vin eu cu vesti bune, nu? Ca tot intrebati de mine...
Cu mare bucurie va anunt ca ieri pe testul Barza erau 2 liniute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dupa ce mi-a trecut euforia evident ca m-a luat frica - mai intii ca eu avind in trecut atitea probleme cu sarcinile am o stringere in a anunta ca sunt
pina nu trec de 12 saptamini - dar de data asta mi-am ca va fi cum vrea Dumnezeu! Apoi m-a luat frica ca nu stiu cum ne vom descurca - suntem in datorii pina in git cu casa si tot mai ne trebuie un imprumut, o sa lipsesc de la servici si nu stiu cum o sa fie, Stefan e inca mic si nu stiu cum o sa ma descurc...etc,etc,etc....
Va pup pe toate si va astept cu vesti la fel de bune! 
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Ignatica spune:
leeloo felicitari din toata inima
. Imi permiti sa te trec la gravidutze
?