Mamici aspirante din nou - cap. 27
Raspunsuri - Pagina 19
arghirmonica spune:
Scuze ca intru asa pe nepusa masa la voi.....mesaj pt sanziana:te rog ia legatura cu mine in leg cu ectopia testiculara.O sa-ti pove ceva si sigur o sa vezi lucrurile muuuuult mai roz.
Monica Cluj.Activeaza-ti PM
Ignatica spune:
Ce harnicutze ati fost la scris, ieri nu am reusit sa intru pe forum.
Va multumesc mult de tot penru incurajarile privind mersul lui David, eu sunt constienta ca nu e o problema mai ales ca merge super tzinut de o manutza si face 2-3 pasi singur de la mine la tati. Doar ca e foaret fricos si pe asta trebuie sa o depasim.
crengu multumim de aperciere la povestea noastra.
Ne-am hotarat asa de repede la bebe 2, pentru ca noi vrem 3 copilasi, cu toate ca materialul din dotare ( la mine) nu pare nici foarte fertil, nici ata t de rezistent in sarcina. Sarcina cu David a fost sustinuta cu medicamente in primul trimestru, din saptamana 29 am avut contractii si chiar ma mir ca bebe a rezistat in burtica pana la 35 de saptamani la ce a fost acolo. Singurele temeri privitoare la bebe 2 sunt strict de sarcina, pana acum nu m-am gandit ca nu ma voi descurca cu 2, nu stiu de ce, dar sunt sigura ca voi face fatza. Poate e si pentru ca la David nu m-a ajutat nimeni si am batut spitalele cu el in primele 6 luni de viata iar acum mi s-ar parea si ciudat sa vina cineva si sa puna umarul, chiar daca as avea 10 copii.
cornelia poate ne faci o surpriza placuta si e cu okisori. Tu mai tii minte cum ai luat branca ursului? A luat si sotul? Ma bate gandul sa incerc si eu. 
Irinel ma bucur ca ai gasit o doctoritza care iti poate recomanda un set de analize, macar sa stiti daca ceva nu a fost in regula la voi. Of, ce situatie dureroasa si la voi.
. Tinem pumnii si spor la dragoste.
sanziana multa sanatate.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , v-am scris un mesaj pe care sunt sigura ca l-am timis insa nu il vad deloc , oare chiar m-am aiurit ? in fine .
Multumesc pt. galerie insa se pare ca totusi mai am de asteptat pana sa fac testul , si zilele trec asa de greuuuuuu .
Patricia bine ai venit si aici , noi suntem colege de bb. de ian-feb. ma bucur ca esti si tu la treaba , poate suntem colege si de iun.-jul. 2008 , ar fii f. fain . Mult succes !
Irinel multumim de galerie , sper sa iti fac si eu in curand , ne spui tu cand , da ? si da si eu ma gandesc foarte des la cum va fii atunci cand Mandy isi va vedea fratiorul sau surioara , ei ii plac bb.-lusi dar acu eu stiu ... si da si eu sunt convinsa ca la al doilea bb. o sa fiu mult mai relaxata si totul va derula altfel , asta ma incanta desigur .
Fetelor mai am doar un test de sarcina , ce ziceti il fac maine ? sau sambata ?
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie
crengu75 spune:
Ignatica, imi permit eu sa-ti raspund, caci si eu m-am apucat de luna asta sa iau. Se poate da si la sot, este chiar foarte indicat. Eu iau cate o lingurita dizolvata in jumate de pahar cu apa, de trei ori pe zi.
Sa fii atenta daca prestezi, sa nu mai iei dupa aceea, caci nu se recomanda in sarcina.... deci daca se prinde bebe, sa nu fie afectat. Eu am luat de la inceputul ciclului si nu voi presta luna asta , asa ca merg in continuare pana la ovulatia urmatoare....apoi imi incerc norocul.
Deci.... in noiembrie ma inscriu in cursa cu toate fortele, vreau si teste de ovulatie si prestat ca la carte, ...sa vedem...si sunt super optimista.
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
sanziana27 spune:
Alina eu iti tin pumnii din seara asta si daca il faci vineri si daca mai ai rabdare pana sambata!
Crengu...inseamna ca amandoua vom incepe luna noiembrie cu mari sperante. Si eu, tot pt luna asta m-am inscris pe lista barzei
.
Eu acum sunt Z6, sa vad in noiembrie cum va fi!
[http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png]
gabitzam spune:
Am un test de sarcina pozitiv de azi dimineata, asta inseamna ca vine bb2 ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
asi spune:
Gabita clar ca vine bebe2.FELICITARI!
Ce imi place ca subiectul s-a reanimat!Abia astept cat mai multe teste pozitive.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
crengu75 spune:
Gabitzam, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!
ce vesti bune de dimineata!

In a cata zi de intarziere ai facut testul?
Pozici
Crengu, mami lui Cristian