Mamici aspirante din nou - cap. 27

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

ce stimuleaza, ovulatia?? mie mi-e frica sa iau din astea sa nu fac gemeni
acum am vazut ca esti din sv. si eu m-am nascut undeva, in acest judet, intr-o zona care era superba (cel putin asa vedeam eu si a ramas in sufletul meu);

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Nu stimuleaza ovulatia. Da o cautare pe net si vezi , ca eu nu prea ma pricep sa explic. Sper sa nu fie strict pe ovulatie , caci nici eu nu vreau gemeni. Doar la prima sarcina imi doream , chiar si trei, dar pe atunci nu stiam ce-mi doresc de fapt. Adica, ....cu alte cuvinte,..... bine ca nu mi s-a indeplinit dorinta.
Acum sper sa revigorez un pic motoarele. Doar atat.
Unde te-ai nascut, Patricia?

Pozici
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Ignatica, am citit acum povestea nasterii lui David. Te felicit si ma intreb cum de te-ai hotarat asa de repede la bebe2? ...adica dupa un prematurel. Ai un baietel superb.
Eu trebuie sa plec acum. Ne vedem maine.
Poate voi avea timp sa citesc si mai din urma , sa va cunosc mai bine pe toate.
Va pup.

Pozici

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!!!!
hai ...scularea....si la cafeluta.
eu servesc in fiecare dimineata trezirea la ora 6!!!
Se vede ca aici sunt mamicute cu copilasi, care nu prea au timp sa scrie.
Ce mai faceti fetelor? Aveti noutati? eu nu am nimic....iau, pardon, luam branca ursului in continuare.
Ma duc sa savurez si eu cafeluta si stau cu ochii pe voi.
Pupiu......

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata fetelor! Vin si eu la cafea, multumim crengu.
Eu sunt Z32, fara rusi, fara simptome dar cu un test clar negativ. Asa ca ii dau bataie cu regimul. Nu se mai poate, trebuie sa fac ceva, am 88 de kg la 1,74 m.

crengu, am luat si eu branca ursului inainte de a 2a sarcina. Si bebe s-a prins destul de repede. Si ma simteam si bine cu ea, imi crestea si libidoul.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Am pus prima cafea la 7, cu siguranta voi mai bea una dupa-masa, tot cu voi! Am dormit ceva mai bine si Dragos si eu, pe mine ma doare capul de mor. E de la raceala sau de la ciclu ca sunt pe final nu stiu?!
Eu iau de 2 luni prenatal, ca poate, poate mai pun ceva carnita pe mine, eu fiind in cealalta extrema ff slaba 47 kg la 1,65. Si la prima sarcina am pus doar 9 kg in plus.

Ma duc sa fac putina ordine prin casa, dar mai trag cu ochiul si la voi

[http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png]

Mergi la inceput

Cornelia voi mai vreti un bebe sa inteleg? Poate ai scris despre tine, dar nu stiu eu. Abia acum m-am hotarat sa fiu mai activa pe topikul asta, pana acum eram doar la prematuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Ce faceti fetelor? Eu nu prea am ce sa raportez...marti merg la monitorizare la eco, dar asta asa de antrenament, ca pana in decembrie am anulat incercarile. Este domnul plecat in plimbari exact cand ar trebui sa stea pe acasa cu nevasta.
Mult succes voua si sa auzim de burtici!!

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Nimeni nu aduce nicio veste? Toata lumea mai amana?
Ma doare capul de nu mai pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Eu vesti n-am, sunt in perioada fertila in principiu da inca n-am vazut semne de ovulatie. Incerc si pana acum am reusit sa nu mai numar chiar asa in disperare si sa accept ca se poate ca si luna asta sa nu fie nimic nou, dar bineinteles ca sper sa nu se confirme. PE de alta parte sunt tare bucuroasa ca am reusit in sfarsit sa schimb doctorul de familie, am gasit o doctora tanara, din Letonia, care mi-a placut tare mult si mi s-a parut preocupata sa vedem ce e in neregula cu ciclul meu si daca a fost un motiv pentru care Mariuca mea a fost asa bolnavioara. Am chiar si trimitere la spital sa fac niste teste sa ne asiguram ca totul e bine si n-a fost decat o intamplare.

Daiopri, nu mai zici nimic? Vezi, incerc sa bat sistemul :-) Sper ca e totul bine si cu voi si cu mama ta.

Sanziana, e tare rau cu durerile alea si cu raceala. Sanatate multa!

Cornelia, poate se pozitiveaza mai greu, am mai citit astfel de cazuri cand mi-a intarziat mie rau ciclul si testele erau negative, si tot speram ca poate totusi e bebe. La cate zile trebuia sa vina? Spor la slabit, mie nu mi-ai parut grasa in poze. Tu inca mai alaptezi? Si eu ar trebui sa mai dau jos da mi-e asa greu sa ma hotarasc la cura de slabire...

Fetelor care aveti dubii si retineri referitoare la bebe 2, abia astept momentul cand va veti tine al doilea bebelus in brate sa ne povestiti ce ati simtit. Si mai ales, momentul intalnirii celor doi copilasi. Eu cred ca e un moment cand simti ca ai pentru ce sa traiesti viata, ca indiferent ce e rau in ea, exista si lucruri minunate. Eu asa am simtit si sper sa o simt din nou. Toate temerile astea se vor duce si va ramane un sentiment minunat de implinire. Bineinteles ca nu e usor, dar asta va trece pe planul doi. Eu cred ca am fost mai inconstienta ca nu mi-a fost frica, am stiut ca vreau sa raman gravida (unele temeri aveam legate de cum voi face fata cu doi copii, dar am zis ca asa cum se descurca alte mamici, trebuie sa reusesc si eu), iar acum chiar n-am nici cel mai mici dubiu ca vreau si nici cea mai mica frica in ce priveste ingrijirea lor. Mamicile care au deja un bebelus stiu multe lucruri in plus fata de mamicile la prima sarcina, chiar daca nu realizeaza, si sunt mult mai calme decat prima data, nu se sperie la orice sugit al lui bebe mic. Pupici si sa auzim de multe teste pozitive.

Cornelia, Alina, facem galerie.

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput