Mamici aspirante din nou - cap. 27

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Gabitza felicitari sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! De cand incerci?

[red]Crengu [/red]ce ma bucur ca vom numara impreuna, dar vai ce emotii am! Nu stiu de ce....

[http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am incetat sa ne protejam cam de prin mai. Am ciclul foarte scurt, si destul de neregulat, minim a fost la 23 de zile, maxim la 27 parca. Ultimele luni a venit la 25-24-23 de zile. Am cautat pe net mai multe site-uri cu ovulation calendar si am stabilit care ar fi in mare perioada optima, in cazul meu incepand chiar din ziua a 7a daca nu ma insel pina in ziua 14.
Testul l-am facut azi de dimineata, azi ar fi ziua 31, au iesit imediat si foarte clar liniutele, este posibil ca ovulatia sa fi fost atunci la inceputul ciclului.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut fetele!

Gabitzam felicitari si bun venit la odisee! Suntem colege!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

si eu am incercat ieri sa postez dar cred ca a avut ceva subiectul asa ca imi dadea eroare!

Gabitam, felicitari pentru test pozitiv!!

Crengu, Moldovita.
si eu tot in ziua 5 sint, dar sint curioasa cind va fi ovulatia, ca sint data peste cap complet. sper totusi sa nu mai fie 23-24 ca luna trecuta.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata fetelor mai e cineva la cafea sau ceai ? noi ne-am trezit tarziu si acum am reusit sa va citesc .
Felicitari Gabita , ce veste minunata , ma bucur tare pt. tine .
Chiar ca s-a animat subiectul pe aici , f. bine bravo voua .
Vroiam sa va intreb mai devreme cand cineva m-a intrebat in ce zi sunt , nu inteleg mai nimic , unele cu Z5 , altele vorbesc de 23, 24 , offff imi explica si mie cineva ?

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

alina, eu sint in Z5 de ciclu (se calculeaza de la prima zi cind iti vine, Z1). deci cu fiecare zi care trece , pui ziua in care esti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Deci asta inseamna ca sunt in ziua Z23 , prima zi de ciclu a fost in septembrie pe 20 . Ovulatia a fost pe 3 oct . oare e bine sa fac testul acummmmmmmm ?

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Alina, mai astepta sa fie macar 10 zile de la ovulatie, sa se implanteze. abia atunci apare hormonul de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetele!

gabitzam, felicitari!! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!

Alina si eu zic sa mai astepti. acuma s-ar putea sa nu fie relevant testul.
Eu sunt in Z22 si sunt foarte hotarata sa nu cedez ispitei pana in z29, dar nu stiu daca am sa reusesc.....

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3.oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna fetelor

ma primiti si pe mine in clubul vostru?

pt cei care nu ma stiu sunt anne-marry, mamica lui teodor alexandru nascut pe data de 09 decembrie 2004. ne dorim si noi un bebe2...mic si scump ca bebe1-teodor.
am pus si o intrebare tot la asteptand un ingeras....., si o sa va intreb si pe voi: pot face anestezie pt o lucrare dentara daca rmana si gravida intre timp...adica inainte de a termina lcurarea. nu am de extras. doar de pus si de reparat. ma puteti ajuta uc un raspuns? ca nu mai am rabdare pana ...luni, sa intreb stomatologul.

anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput