Mamici aspirante din nou - cap. 27
Raspunsuri - Pagina 21
Ignatica spune:
gabitzam felicitari din tot sufletul si sarcina usoara.
Alina eu ti-as recomanda sa astepti pana sambata daca poti, chiar pana duminica. Spor la okisori.
crengu eu tot nu am inteles cu branca. Eu acum intru in petioada fertila, ma gandeam sa iau pe perioada asta pana in ziua ovulatiei ( inclusiv) si apoi sa opresc. Dar dupa cate spu tu, daca incep sa prestez ar trebui sa ma opresc, deci as lua-o numai in prima zi fertila. Sau cum ? 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
locca spune:
Gabitza, felicitari! Sarcina usoara si un bebelus sanatos! 
Mai, eu nu pot sa numar si pace. Nu stiu cum puteti voi sa stiti in fiecare zi in a cata zi sunteti. Stiu vag asa cam cand ar fi ovulatia, vag insemnand ca stiu ca ar trebui sa fie intre miercuri si sambata de ex
, si mai stiu tot cu zilele saptamanii cam cand ar trebui sa-mi vina.
Saptamana viitoare va zic daca e da sau nu, cred ca e nu pt. ca fizic nu prea ne-am intalnit din cauza orarului dement de munca.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Ignatica spune:
anne-marry bine ai venit printre noi. Spor la bebelus. Despre anestezie, nu stiu sa iti raspund, cred ca exista un fel de anestezic care nu e periculos pentru sarcina (imi amintesc ca una dintre colegele de la odisee a suferit o extractie dentara in timpul sarcinii si au anesteziat-o astfel). Poate stiu fetele.
locca numeri din ziua in care a inceput ciclul menstrual, Z1, Z2.
Asteptand bb2
PatriciaArdeleanu spune:
locca, in alte conditii nu le-am numarat niciodata, ma uitam doar pe calendar cind imi venea urmatorul ciclu sa vad la cite zile a venit; dar cind scopul e unul nobil,ehhee... le numeri si le rasnumeri![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
sanziana27 spune:
Anne-Marry mie mi-a extras o masea in luna a5a de sarcina. Au acum un alt anestezic, care nu afecteaza sarcina, dar tot in primul trimestru si ultimul de sarcina tot nu iti extrage. Cel putin la stomatologul unde am fost eu teoria asta o avea. primul trimestru e cel mai important pt sarcina si ultimul...frica, durerea...sa nu favorizeze declansarea prematura a nasterii.
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/pWGep3.png
RalucaN spune:
Anne Marry, cel mai bine sa vb. cu stomatologul. Inainte sa raman cu Catalina eu tot o intrebam pe stomatoloaga mea daca mai avem anestezii de facut pt ca vroiam si eu sa ma apuc de lucru. Iar ea mi-a spus "sper ca nu esti gravida, mai asteapta si tu pana terminam". Din cate stiu se pot folosi niste anestezice sub forma de spray, dar nu stiu si daca in primul trimestru.
Fetelor, hai sa va zic teoria conspiratiei la care m-am gandit eu acuma. De vreo doua zile ma tot supara o candidoza (eu mai am probleme din timp in timp pt. ca am mediu acid). Acuma, la ce m-am gandit eu: candidoza poate fi provocata si de un nivel marit al progesteronului, in sarcina progesteronul creste, deci ce rezulta de aici? Poate sunt gravida......
Eh, ce ziceti, ma pricep la teorii, nu?
Acuma serios vorbind, aseara nu am mai rezistat si mi-am pus un ovul de polyginax si mi-as mai pune si in seara asta unul. Daca ar fi sa fiu gravi, o fi bine ca am pus ovulul asta?
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3.oct'05
locca spune:
Ignatica, stiu cum se numara, doar ca nu reusesc sa tin minte niciodata, de ex. stiu ca z1 a fost luni 17 sep., cu accent pe luni, da?
asa ca ma astept ca luni acum sa vina cm. E corect, nu? Dar daca ma intrebi in ce zi sunt azi pai trebuie sa numar, nu stiu pe dinafara 
Raluca, esti tare cu teoria
. Nu stiu ce sa zic cu ovulele.
Sa schimb eu capitolul?
locca spune:
Capitol nou aici. Sa speram ca va fi unul plin de vesti bune!
crengu75 spune:
[quote]Originally posted by Ignatica
gabitzam felicitari din tot sufletul si sarcina usoara.
Alina eu ti-as recomanda sa astepti pana sambata daca poti, chiar pana duminica. Spor la okisori.
crengu eu tot nu am inteles cu branca. Eu acum intru in petioada fertila, ma gandeam sa iau pe perioada asta pana in ziua ovulatiei ( inclusiv) si apoi sa opresc. Dar dupa cate spu tu, daca incep sa prestez ar trebui sa ma opresc, deci as lua-o numai in prima zi fertila. Sau cum ? 
Asteptand bb2
salutare fetelor!!!!!!!!!!!
Ignatica, daca te pregatesti de prestat, mai bine nu mai lua. E deja prea tarziu. Eu iau luna asta , dar prestez luna viitoare. Dauneaza la fat, deci daca e bine sa iei din prima zi de ciclu pana la ovulatie, apoi prestezi si intrerupi.
Termin de citit ce s-a mai scris si revin.
Pozici
Crengu, mami lui Cristian