Mamici aspirante din nou - cap. 27

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

sanziana bine ai venit, te asteptam cu vesti bune de la medic si cu forte proaspete din noiembrie. Te trec de acum la aspirante.

Irinel da, si pentru noi a fost o surpriza neplacuta testul negativ de ieri si toti uratzii care au dat valma, dar asta e. Ai mare dreptate, numai Dumnezeu decide ce o sa fie .

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Bre, eu nu stiu voi cum ati scris atata ca eu ieri nu am putut accesa deloc forumul. Nu va zic pe ce jar am stat ca ma gandeam ca s-au suparat astia ai mei pe mine:) Bine ca nu e asa.
Acuma sa incep si eu cu z1:( Da nu sunt suparata tare ca eram in stres. Sa va zic ca tocmai ce m-am vopsit la par duminica si in incercarea mea de a ma face saten mai deschis, dupa ce l-am avut rosu ani intregi, mi-a iesit o chestie blonda roscovana de imi venea sa plang. Si ca sa fie si mai bine, m-am enervat si am luat nuantator saten inchis si am iesit negru:))) O sa ziceti care e legatura… Pai numai bine dupa ce am experimentat cu parul citesc de vopsitul in sarcina. Si ma tot gandeam ca nici macar nu m-am vopsit o data ci de 2 ori. Asa ca mai bine asa, decat sa stau in stres si sa ma invinuiesc intruna. Voi ce stiti referitor la asta?
In fine, chestia e ca tare mai sare CM-ul asta al meu, de la 25 de zile, la 29. Si daca ma iau dupa 14 in minus, e clar ca a fost exact in mijlocul perioadei mele de relax:((((
Oricum pe mine ma ajuta cat de cat TB, asa cum e ea. Macar nu apuc sa fac teste ca vaz clar ca vin musafirii…
Ignatica imi pare rau, da las ca ne punem noi pe treaba:) Eu chiar vreau sa nu ma mai stresez. Ce o fi o fi, cand o fi o fi, daca o fi o fi. Pai cum pot eu sa schimb lucrurile daca ele au ritmul lor? Eu pot doar sa exersez:))) Si apoi incep sa imi programez o vacanta ceva, da trebuie sa ma uit bine in tabele sa nimeresc perioada buna:) Si sanatosi sa fim cu totii.
Acuma succes cu numaratoarea fetelor care asteapta, bun venit sedere scurta noilor aspirante, spor la lucru harnicutelor in perioade bune, salutari viitoarelor mamici si sarcini cat mai usoare, si numai bine mamicilor noastre dragi.
Mama mea s-a internat azi ca a venit dr mai repede si ii fac analize si eventual prima runda de chimio.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Daiopri numaram impreuna, dar fara stres luna asta. Multa multa sanatate mamei tale si multa putere sa treaca prin tot tratamentul.

Fetelor, spor la bebici.

Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu o mamicutza de fata dragutza si aspiram si noi la bb2 de vreo trei luni incoace, insa nu a fost sa fie pana acuma. Vrem si noi pe listuta voastra, poate asa vede si bb2 al nostru ca il asteptam si se indura sa apara. Ne primiti?
Va pupam si va dorim tuturor sa fie cu okisori cat de curand!

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3.oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Sanziana si Raluca, bine ati venit si sedere cat mai scurta pe-aici!

Irinel, mai am de asteptat pana la test, dar nu-mi pun mari sperante.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cazanc spune:

Bine v-am regasit!

Azi Z 23 si nimic deosebit. Stare de spirit – optimista, stare fizica – mici dureri trecatoare in partea de jos a abdomenului (oare CM se pregateste sa vina?!?!?!?). Si prea multe ganduri daca bebe se prinde sau nu… tot nu scap de ele.

Ignatica – nici nu-mi vine sa cred… imi pare rau, dar frutea sus!
Leeloo2004 – iti doresc sa nu ai sarcina toxica si sa te simti bine
Cornelia_laura – multumesc pentru sprijin… daca nu se prinde luna asta nici la mine nici la tine, calculam impreuna pentru luna viitoare, ok?
Mihaser – multumim pentru sfaturi; daca trec de 10 octombrie cu bine si nu-mi vine CM, ma duc direct la farmacie si cumpar Clear blue sau Sure check
Sanziana27 – bine ai venit si sedere cat mai scurta aici!
Irinel – asa sa fie! Promitem ca suntem optimiste si ca vom veni cu teste pozitive cat mai curand
Daiopri – imi place ca nu esti trista… si sanatate mamei tale
Raluca – bine ai venit si sa ne vedem cu bine la odisee

Va pup si weekend placut !
Ileana

PS: mai am 5 zile si voi afla verdictul. Daca nu-mi vine pe 10 oct, fac testul si va dau de stire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Daiopri, Ignatica, vad ca suntem toate chitite sa nu ne mai stresam ca oricum n-are rost, ba ne face si rau. Sunt curioasa daca reusim :-) Pe mine deja ma incurca ciclul asta. Ca de cand au aparut petele sunt cam 9 zile, de cand a inceput serios sunt 7, da tot nu vrea sa se termine si parca vad ca n-o sa nimerim perioada. Da reusesc inca sa fiu calma si sper sa n-o iau iar razna cu stresul si numaratul.

Daiopri imi pare rau de ziua 1, vad ca si tu ai inceput sa te obisnuiesti cu fenomenul, ca la inceput erai tare suparata. Bine, stiu ca necajita tot esti, da macar esti mai linistita. Si eu am zis la fel, ce rost are sa ma stresez, sa uit de bucuriile celelalte aproape, tot gandindu-ma ca nu vine bebe? Cand vine, o sa ne bucuram de el, acum ne bucuram de Danut si de ceea ce ne ofera viata de zi cu zi. Si sa stii ca e adevarat ca stresul nu ajuta deloc cand vrei sa ramai gravida, chiar am citit pe dc un articol despre asta si zicea ca si stresul barbatului poate dauna, cu atat mai mult stresul femeii. Explicau ei acolo si fenomenul da nu mai stiu exact, eu am retinut esentialul. Cu vopsitul parului eu stiu ca nu e prea clar. Eu la prima sarcina m-am vopsit de 2 ori da cu vopsea fara amoniac. Danut e sanatos. LA a doua sarcina m-am vopsit tot asa, cred ca de doua ori. La mine nu pare sa aiba relevanta. Da eu totusi as opta pentru vopsele fara amoniac daca as sti ca-s graviduta. Eu am o prietena care lucreaza la coafor, tunde, vopseste, face permanente. Doar ce a nascut o fetita perfect sanatoasa si a lucrat pana la 8 luni jumate. Zicea ca nu prea are permanente de facut aici, nu-s prea multi care se fac permanent, si nici chiar de vopsit n-are prea multe si deschide geamul si are vopsele mai putin toxice. Multa sanatate mamei tale, eu ma rog pentru dansa in fiecare zi. Au spus doctorii cat e de avansata boala?

Ignatica imi pare tare rau, ma tot gandesc ca era mai bine daca nu mintea testul ala, macar stiai ca nu e, da crezand ca esti graviduta, ti-a fost si mai greu luna asta. Pupici si sa fie luna asta cu doua liniute.
Pupici fetele, asteptam vesti

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor!
Eu ma simt ceva mai bine - de mincat pot minca, dar nu prea mult, iar senzatia de greata oricum nu ma paraseste...dar macar nu am mai vomitat...de azi dimineata ! Incerc acum cu guma de mestecat - poate imi mai trece greata si gustul nasol din gura, dar am citi ca radacina de ghimbir face bine la treaba asta - sa vad unde gasesc...

Irinel, Daiopri, Ignatica - spor la treaba luna asta, sa fie cu noroc!!! si bun venit fetelor noi!

Va pup si va urez un weekend placut!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Raluca esti pe listutza, bine ai venit printre noi. Spor la bebic.

leeloo bine macar ca poti manca putin, asta inseamna ca nu e sarcina toxica. O sa treaca repede, vei vedea. Mai asteptam vesti de la voi.

Irinel recunosc ca eram atat de sigura si atat de bucuroasa cand am vazut liniutza pala pe test, apoi am trecut la dezamagire profunda. Totusi, a inceput o noua luna de incercari, trebuie sa fim optimisti.
Pentru tine as recomanda, dragoste din 2 in 2 zile pana spre finalul lunii, pentru ca e greu de stabilit perioada fertila si poate asa prindeti zilele in cauza.

Va doresc tuturor sa vedeti "dublu" cat mai curand.

Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Fetelor cred ca mi-ati purtat noroc, la control dr ne-a dat ok pentru bebe nr 2. Eu am nascut cu cezariana si o sarcina stagnata in trimestrul III si de aceea am vrut sa mai fac un cotrol.
Azi mi-a venit cm, dar totusi vreau sa ne apucam de luna viitoare, mai ales ca Dragos e in perioada cea mai dificila, acum incepe sa mearga si are nevoie de o mamaica cu muuuuuuuulta energie!
Cat mai multe liniute rosii luna asta pentru voi!

Mergi la inceput