Mamici aspirante din nou - cap. 27

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ignatica sa-mi spui ce date trebuie sa-ti mai dau (din ce am observat doar numele copilului si data lui de nastere)
sanziana27 -mami de Dragos Mihai 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dimineata fetelor!
Va multumesc de primire. Ignatica, multumesc!
Nu prea am timp sa citesc din urma ca sa ma familiarizez si eu cu istoriile voastre, insa sper ca in timp sa reusesc cat de cat. Le stiu doar pe Kid si pe Locca si pe nazdravanii lor si nu am apucat decat sa citesc de Ignatica. Imi pare tare rau pt. dezamagirea ta, nu inteleg cum de a putut iesi testul ala pozitiv, cand de fapt nu era nimk.
Eu tocmai am trecut de perioada fertila, sunt in Z17 si incep sa numar zilele pana la testare. Am muncit din greu saptamana asta , dar mi-am propus sa nu mai fiu asa de entuziasmata si nerabdatoare ca luna trecuta ci sa tratez totul normal si firesc. Deci daca ma auziti ca vreau sa fac test mai devreme de Z29 va rog sa ma trageti de urechi!
Va pupam!

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3.oct'05

Mergi la inceput

Raluca iti tin pumnii pt test si sa de Dzeu sa fie cu II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

sanziana am trecut voinicelul pe listuza, ma bucur tare mult ca aveti verde de la medic sa incepeti pentru bebe.

RalucaN cred ca a fost un test fals pozitiv, pentru ca celelalte teste au iesit negative. E neplacut intr-adevar sa iti faci sperante si apoi sa vezi cum toata bucuria ti se spulbera, pe de alta parte dupa o sarcina pierduta si un bebe prematurel la care am stat cu emotii cat casa, asta este un lucru infim.

Va pup, o duminca frumoasa va doresc.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Raluca, bine ai venit si aici si sper sa treci cat mai repede la Odisee. iti tin pumnii luna asta, eu am ceva semne dar stiu ca sunt de pe creierul meu...am avut niste teste de ovulatie pozitive dar nu am intreprins nimic, de abia dupa 2 zile de la testul pozitiv de ovulatie s-a intamplat. Pur si simplu nu s-a nimerit sa fie in ziua aia si nu am mai vrut sa fac atata caz ca luna trecuta, ca luna trecuta l-am cam stresat Noi hotarasem sa o lasam moale in octombrie..asa ca luna asta va tin voua pumnii, luna viitoare sunt in atac din nou (asta daca nu ni s-au stricat planurile si a iesit ceva si luna asta, dar nu prea cred)

Ignatica, imi pare tare, tare rau. Nu pot sa cred cum de s-a intamplat, eram convinsa ca esti nu am mai auzit de teste fals pozitive...lasa, luna asta sigur iese

Alina, asteptam de la tine o veste buna!

Leeloo, sa stii ca greturile sunt un semn bun, inseamna ca sarcina e f bine sustinuta! Fruntea sus, nu mai e mult pana te lasa greturile!

Mergi la inceput

Pana ne apucam de bebe nr.2 maine mergem la un consult cu Dragos la chirurg. Si Dragos a fost prematur si s-a nascut cu testicolul stang necoborat si cu toate tratamentele facute tot la operatie vom ajunge.
Ignatica la cate luni a mers nazdravanul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

sanziana David nu merge singurel inca, doar tinut de o manutza. E mai fricos in privintza asta, nu il fortam, mai asteptam.

kid2003 nu stiu de ce am impresia ca ratez mereu ziua de ovulatie, luna trecuta aveam toate semnele cu 1-2 zile inainte de cat arata calendarul, asa ca nici nu stiu ce sa mai cred. Cele mai castigate sunt fetele care nu mai tin cont de temperaturi bazale, teste de ovulatie, calendare, pozitii etc. Poate ai noroc totusi, chiar daca ai prestat dupa zilele fertile.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cazanc spune:

Dragelor,

Dezamagire maxima. Azi Z1. Toate "simptomele" erau false. Gata, de acum incolo nu mai tin nici un calendar… cand o sa se intample, sa fie cu noroc… prea multe sperante aiurea… plus ca am stat stresata numarand zi dupa zi… Asta nu inseamna ca nu mai trec pe aici sa vad ce s-a mai intamplat cu voi…
Va pup si bafta!
Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna seara fetele!
Uff, a fost o zi grea la munca, dar m-a intampinat Bursicutza mea acasa cu niste chiote.... incat am uitat de tot.
Ileana, , dar n-are nika z1 e intotdeauna un nou inceput, o noua sansa.... asa ca da-i bice luna asta. Stiu cum e cu simptomele astea false. Pe cand eram aspiranta la bb1 pe aici pe forum se vehicula o vorba: " sunt gravida la cap". Am trecut si eu prin faza asta de cateva ori.
Kiduletz, sa stii ca nu se stie niciodata, cred ca ti-am mai zis ca pe Catalina am facut-o cand era sotul in delegatie Nici nu ma asteptam sa fie in luna aceea, pt. ca ne intalnisem o singura data intamplator si nici nu ma gandeam ca as fi la ovulatie, eu o socotisem peste cateva zile bune, adica chiar cand trebuia el sa plece. Insa destinul lucreaza...
O seara buna va doresc si productiva!

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3.oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor , imi pare rau ca inca nu sunt vesti bune , la mine e pauza , daca ovulatia a fost pe 3 cum a spus testul; si sa fii ramas insarcinata atunci de abia duminica stiu cu siguranta ce si cum .
Eu nebuna am facut azi un test dar desigur e negativ , nu am rabdare deloc .
Succes retul fetelor si astept ceva vesti bune .
O seara plina de succese !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput