Mamici aspirante din nou - cap. 27

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata fetelor , ma bucur ca s-a mai sc ris ce si cum s-a mai intamplat .
Ignatica , imi pare rau ca treci prin faze din astea cu testele , la fel zic si eu mai fa unul si asteptam rezultatul .
Eu ieri am avut ovulatie si chiar am si simtit-o m-a durut ca la ciclu si astazi inca ma mai doare . Normal ca sotul ma iubit aseara si daca diseara mai am ovulatie o sa ne mai iubim inca o data .
Locca parca tu spunaio de ovulatie cu durere , ei bine asa am si eu doua zile durere ca de ciclu la vreo 12 , 13 zile dupa prima zii de ciclu .
Eu sper ca s-a prins aseara bb. si sper ca peste 10 zile sa va dau vestea cea mare . Dupa 10 zile se poate , nu ?

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ignatica - imi pare tare rau...

Fetelor, eu ma simt tare rau - sarcina asta nu seamana cu niciuna de pina acum - sper totusi sa nu fie una toxica...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Ignatica imi pare rau , offff

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna fetelor, am mai aparut si eu, ca dupa ce m-am dat mare pe aici ca vreau si eu cu voi am disparut ca magarul in ceata. Ce-i drept, am fost plecata. Oricum, luna trecuta nu am facut nimic referitor la bebe2, ca n-a avut sotul chef de prestat, asa ca acum sunt ziua 2 de CM si sper sa-i vina cheful luna asta.
Ignatica,imi pare rau, iti inteleg dezamagirea, noroc ca exista speranta, si luna viitoare sa fie cu okisori!!
Va pupic pe toate!

PS: Ignatica, poti sa ma treci si pe mine pe listuta voastra? pliiiizzz

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ignatica,
Alina Maria, tin pumnii ca peste 10 zile sa vi cu o veste minunata!
leeloo, imi pare rau ca te simti asa. Intradevar sarcinile nu seamana intre ele. Poate macar nu te tine mult. Si important e ca bebe e bine!! Hai ca trimestrul I trece repede si cine va fi apoi mandra de burtica???
cazanc, si eu tot pe 10 astept musafirii. Ma gandesc la tine macar sa nu vina. Eu luna asta cred ca am sarit ovulatia.
Alexia27, bine ai revenit si spor la treaba. Lasa ca ii revine sotului cheful, stim noi sa facem asta.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut fetele!

Ignatica imi pare rau ca nu e bebe!

Fetele nu va descurajati si nu mai luati teste barza ca si eu am patit-o cu ele...sarcinile nu mi le-au depistat...si m-au facut sa cred ca nu sunt gravi, dar de fapt eram...Sunt o prostie! Clear blue sau Sure check sunt sigure!

Va pup! Spor la facut bebei ca scade natalitatea!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere.

Alexia esti pe listutza.

Daiopri ce se aude la voi ?

leeloo imi pare rau ca ai o sarcina mai grea, nu poti manca deloc?

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Tot citesc si iar citesc, am mai trecut pe la voi, dar din noiembrie vreau sa ma treceti si pe mine in listuta, ca ne vom apuca de bebe 2. Maine ma duc la control sa vad ce mai zice nenea dr si mai astept 2 CM si ne apucam cu elan de munca.
Va urez tuturor sedere cat mai putina la acest subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Ignatica
Cornelia Laura, vine cheful, cum sa nu, ca altfel...Ca doar nu pot sa fac copilul singura, cu meditatii Zen

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Alexia, Sanziana, bun venit la noi si sedere scurta, fuga la odisee!! :-)

Ignatica, n-am mai apucat sa intru, nici nu-mi vine sa cred. Nu-mi imaginam ca se poate, da uite ca se poate. Eu daca imi iesea oricat de pozitiv eram sigura ca e bebe, cred ca eram in stare sa zic ca e ciclu peste sarcina. Imi pare tare-tare rau. Sper din tot sufletul sa se prinda luna asta. Numaram aproape impreuna, eu nici nu mai stiu ce zi sunt, ca nu mai stiu ce zi sa consider numarul 1 da am aproape o saptamana de cand a venit (inca am, ca la mine tine muuuuult).

Daiopri, tu ascunzi ceva? Sau te-ai ascuns de noi ca au venit nesuferitii??? Hai spune-ne ca ai vesti cu doua liniute. Da daca n-ai, tot spune ceva.

Gabriela, eu am observat ca fetele care au greturi mari si urate la inceput, scapa de ele mai repede. Nu stiu daca e o consolare. Mie la Danut mi-au inceput prin saptamana 8 si nu s-au terminat pana am nascut, dar s-au mai diminuat. De fapt si la Maria tot cam aasa a fost, dar au fost mai suportabile. Pupici si sa scapi de greturi sa te poti bucura de sarcina. Daca e altfel decat prima, sunt sanse mari sa fie fetita :-)

Cornelia, Alina, Kid, locca,Ileana, fetelor, hai cu vesti cu teste pozitive.

Pupici la toate. Eu incerc sa nu dau chiar zilnic pe la voi si sa nu mai numar tot timpul, ca nu imi face bine deloc.Incerc sa o iau mai in liniste si ma rog mai mult la Dumnezeu si mai putin la monitorul de ovulatie.

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput