Argesence voi unde sunteti /
Raspunsuri - Pagina 13
filofteia spune:
Lavinia multumesc mult de raspuns si spor la scoala!
Elyda putere multa sa treci peste toate necazurile pe care ni le rezerva viata.
Mathilda nu ma pricep la constructii, dar nu mi se pare foarte scump, daca este pentru toata casa si cu materialul lor. Poate dau si garantie?
elyda spune:
fetele aveti grija de subiect sa nu decedeze letal prin moarte definitiva ,ca eu nu o sa mai pot intra la fel de des .am reinceput serviciul,facultatea ,copii ma omoara cu zile ,cand vin acasa seara ma iau de buna si mai am si probleme cu mama si ma duc si la ea aproape zilnic.sper sa nu va gasesc pe ultima pagina ca ...ma supar!
dana
carmenpit77 spune:
Fetelor m-ar interesa si pe mine o scurta de piele. Aveti idee cam cat este in John la hainele de Orastie?
elyda spune:
haine frumoase si de calitate din piele buna sunt la reprezentanta unei fabrici romanesti de pielarie cu produse frumoase de langa magazinul Primavara din spatele magazinului fortuna.este chiar langa intrarea in marketul Primavara.mi-am luat in primavara un sacou de piele de acolo asa de bine lucrat ca zici ca este de matase.intreaba vanzatoarea cand primeste marfa ca aduc uneori niste modele foarte frumoase.
dana
mathilda spune:
buna dimineata elyda. esti matinala. te servesc cu o cafea si-am plecat la nani.
ainia- merci mult de tot anticipat
fetelor v-am pupat
elyda spune:
pai acum pot sa vad ce s-a mai intamplat pe aici imi beau cafeluta cu voi , ca apoi ma apuc de treaba si nu mai am timp.acum imi incarc bateriile si apoi ...la munca .pana diseara...mai e mult.
dana
ainia spune:
matilda sa-ti scriu ce mi s-a spus despre problema ta. Deci, am inteles ca e o problema faptul ca polistirenul a stat atata timp in soare neacoperit....detalii nu stiu decat ca se poate acoperi daca-i ok , insa stratul se da mai gros (se dau mai multe maini). Eu nu stiu exact ce suprafata ai tu de acoperit (am inteles ca meseriasul pana nu vede el la fata locului, nu are ce sa-ti spuna), insa am zis sa-ti scriu aici ce-ti trebuie si cu preturi ca sa-ti faci tu calculul singura. Deci:
-plasa de exterior - 1,8 ron /metru(cea mai buna plasa de 165g)
-adeziv de termosistem - de la 20 ron pana la 50ron sacul(cu un sac faci cam 4-5 metri)
-coltare cu plasa - 1,5ron metrul liniar
-mana de lucru - 20 ron pe metrul patrat sau mai mult
Calculeaza si tu pe ce suprafata ai si vezi daca iti iese un alt pret fata de cel oferit deja....
Va pupam!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
mathilda spune:
ainia,
merci mult de tot. in weekend se duce fratele sa se intereseze exact si sigur te tin la curent. merci mult de tot
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Elyda multumesc mult dar acum sunt prizionera in casa si n-am cum sa ajung pt ca puiul meu are varicela. steptam sa-i treaca.