Argesence voi unde sunteti /

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefi289 spune:

Mathilda,ce problema zici ca ai cu poliesterul ?Daca e lipit pe casa trebuie pusa plasa speciala si apoi trebuie dat gletul.
Eu sunt in refacere dupa o gripa teribila,vad ca nu sunt singura bolnavioara,Elida -multa sanatate-!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

STEFI,VEZI CA TRECE CU TUICA FIARTA ....asa mi-a spus mie medicul!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

quote:
Originally posted by Stefi289

Mathilda,ce problema zici ca ai cu poliesterul ?Daca e lipit pe casa trebuie pusa plasa speciala si apoi trebuie dat gletul.
Eu sunt in refacere dupa o gripa teribila,vad ca nu sunt singura bolnavioara,Elida -multa sanatate-!

Dana

stefi,
pai e lipit dar nu e pusa plasa si nu e dat cu glet si nu stiu daca pot sta cu ea asa pana in primavara.mi-e frica sa nu se deterioreze poliesterul

Mergi la inceput

nuuuuuuu , daca nu tencuiesti ACUM poti sa-ti iei adio de la el ca incepe sa se macine si la primavara trebuie dat jos si pus altul.se ingalbeneste si apoi se macina .am vazut la cineva care a patit acelas lucru si nu l-a lasat atat de mult.intreaba orice constructor care stie despre ce este vorba.

dana

Mergi la inceput

elyda
m-am cam speriat rau caci casa e asa cam din primavara.
si inca o intrebare casa are ~135m2 . stiti cumva cam cat ar costa mana de lucru? are P+M
multumiri mult de tot
pupici

Mergi la inceput

uita-te si vezi cum se prezinta acum poliesterul da cu mana pe el si vezi daca se macina.or sa inceapa ploile si frigul nu are cum sa reziste pentru ca nu e facut sa reziste decat tencuit.daca a inceput sa-si schimbe culoarea si sa macina...da-l jos.eu am vazut la asociatul meu care a patit-o rau,a trebuit sa refaca tot.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele. Mai bravo voua va pricepeti si la constructii.

Mergi la inceput

subiect in moarte clinica...rugam aplicati resuscitare...pana nu e prea tarziu...

dana

Mergi la inceput

buna fetelor,
sunt plina de nervi. mi-a cerut cineva -plasa cu adeziv cu materialul lor 28 milioane. eu cred ca e immens si ca doar profita ca nu sunt in tara. l-am rugat pe frate peste 2 sapt. ca are concediu sa cumpere el materiale si sa negocieze mana de lucru. of- unii chiar nu-si dau seama ca sunt penibili cand cer sume... ma intreb cine castiga 28 mil in 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

matilda o sa-l pun eu pe sotul meu sa se intereseze. Incerc sa-ti dau raspunsul azi.
filofteia m-ai intrebat despre muzica...In clasa I invata cantece, invata sa se miste in ritmul muzicii , sa utilizeze diverse obiecte sonore (jucarii muzicale, instrumente)-asta in functie de dotarea scolii, sa recunoasca/sa diferentieze sunete(vocale sau instrumentale), invata si despre calitatile sunetului muzical(durata, inaltime, intensitate, timbru), despre sunete lungi si sunete scurte, inalte si joase; auditii muzicale (muzica populara romaneasca, corala, instrumentala, de opera).De scris nu scriu nimic, in clasa a III-a invata notele muzicale, duratele, pauzele si restul....Sper ca ti-am fost de folos.
Elyda ma bucur ca te simti mai bine!
Eu am inceput facultatea( fac o continuare de studii) si timpul devine din ce in ce mai pretios....sper sa scrieti voi mai multe, o sa mai intru cand mai pot
Va pupam!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput