Argesence voi unde sunteti /

Argesence voi unde sunteti / | Autor: elyda

Link direct la acest mesaj

am gasit pe forum fete din toate zonele tarii , numai de prin arges ...nimic. am ramas singura-n zona si eu habar-nu am????astept ceva miscare si de pe la noi ca-ncep sa intru la idei.

dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mai suntem pe ici pe colo.
Dar de ce esti asa suparata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

vin si eu daca nu e cu suparare...am stat ani bunisori in Pitesti,acum sunt putin mai "sus" - la Targoviste...dar,parca tot cu gandul in Trivale am ramas...
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

nu sunt suparata ,dar vad peste tot fetele "grupandu-se" , numai de la noi nicio miscare . astept sa se mai stranga ca doar nu suntem noi mai prejos ca ele !!pana acuma...subtirel.

dana

Mergi la inceput

haidi beeei !pe unde umblati? doar n-o fi argesul populat numai cu barbati si eu singurica pe aici ca mi se face frica .zau asa!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

Gataaaa,am aparut!!!Dam o mana de ajutor daca e nevoie!!Nu v-ati trezit fetelor???

GABRIELA si DENISA( 01.06.2004)

Mergi la inceput

slabut ,slabut slabut !!!!nu mai ies din casa ca sunt printre putinele femei din arges si...mi-e frica .va dati seama ce "sete "e pe la noi?

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

La clubul scutecelor suntem cateva mamici din Pitesti. Ne-am strans acolo ptr ca toate avem bebei mai mici, dar si mai mari. Totul a inceput la odisee si apoi ne-am mutat la copiluti. Va asteptam si pe voi acolo daca doriti.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefi289 spune:

Mey,mey,strigashi cam tarziu adunarea dar sunt si eu aici.Chiar ma intrebam daca noi suntem in inferioritate pe forum dar vad ca incepem sa strangem randurile

Mergi la inceput

care ...strangem randurile ca fetele noastre nu sunt interesate!? eu strig, tip ...urlu si ele NIMIC. heeeeeeei, chiar asa nimic doar 2-3 fete care se plictisesc singure?

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefi289 spune:

Am crezut ca in seara asta gasesc lista plina dar...mai striga odata MAI TAREEE poate te aud.

Dana

Mergi la inceput