Argesence voi unde sunteti /
Raspunsuri - Pagina 14
mathilda spune:
fetelor,
cred ca tb sa ma inscriu la clubul culinareselor. am facut azi pt 1 data in viata mea o pajitura si evident ca nu mi-a iesit si am aruncat-o. sotul meu in schimb cand a vazut-o a zis- it has potential. dar nu s-a atins de ea. in rest aici a inceput sa fie frig(locuim in canada acum)si am cam racit toti.cresele aici sunt mult subcalitativ celor din belgia si tot incerc sa caut ceva bun pt fata. dar in rest imi place tare mult.si mi-e dor tare de pitesti
va pup
elyda spune:
vreau si eu sa emigrez in canadaaaaaaa!!Marumiha...stiu sa fac niste prajituri...o minune! nu ai nevoie de menajera ca las totul balta si vin prin curierat rapid!!!

dana
elyda spune:
MATHILDA
...scuza-ma ca te-am botezat .rectific!!!MATHILDA nu marumiha ! nu stiu ce-a fost in capul meu ,cred ca trebuie sa ma trezesc de-a binelea!!!
dana
mathilda spune:
quote:
Originally posted by elyda
vreau si eu sa emigrez in canadaaaaaaa!!Marumiha...stiu sa fac niste prajituri...o minune! nu ai nevoie de menajera ca las totul balta si vin prin curierat rapid!!!
dana
pai am nevoie numai sa-ti placa clima. iarna aici se ajunge si la - - 35 grade.
elyda spune:
ma duc sa-mi fac bagajeleeeee!!!!!!dupa ce termin de facut mancarea...de spalat...de facut curat ...de dus la mama....de cautat pe net niste proiecte...de facut lectiile cu copii... (ca cica astazi ar trebui sa ma bucur de ziua mea libera!)etc... mathilda ...vin imediat ...peste vreo 20 de ani cand ma mai eliberez si eu !cand vi la pitesti ma anunti si-ti fac o ptajitura de n-a vazut ...canada!
dana
ainia spune:
Carmen sanatate la pitic!
matilda ce ai facut cu casa?
Dana 
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
mathilda spune:
elyda, pai peste vreo 20 de ani nu stiu unde voi fii. tot vorbesc cu sotul si ne-am propus ca daca iesim la pensie ne mutam in grecia(de care m-am indragostit la 1 vedere).dar m dureaza 20 de ani.
ainia- sapt viitoare are concediu fratele meu si se va ocupa el . esti tare draguta ca mi-ai dat preturile dar nu am stiut cum sa calculez. casa are 135 m2(cu aproximatie ca nu stiu exact, P+M si am intelels ca parterul are 72 (8*9) sper sa nu fii incurcat prea rau cifrele. casa am cumparat-o asta primavara si de acte s-a ocupat mama asa ca nu prea am avut timp sa vad cifrele exacte.
pitestencelor va pup pe toate si ne m auzim
elyda spune:
Mathilda...nu este nicio suparare ...ca este bine si-n Grecia ...acu'...ce sa mai fac! ma sacrific si renunt la canada pentru grecia!
dana
elyda spune:
gataaaa!!!mi-am facut cafeaua,o beau cu voi si apoi ...la munca! astazi am mult de umblat si de muncit ca am cam tras chiulul in ultimul timp.m-am cam invatat sa-mi petrec timpul pe aici si asa greu mi-e acuuuum...trebuia sa ma fac si eu" cand o sa fiu mare ,ce vrea baiatul meu cel mic sa se faca:MUSAFIR sau director de directori "ca directorii stiu ce sa faca si el n-are treaba,sta la birou si se joaca pe calculator".daca mi-a baut vaca cerneala...acuma muncesc...

dana