avem un nou patriarh...

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by denizel
Eu te cred, sa stii!
Dar, nu pot sa cred ca altii (cei care ne conisdera fiii diavolului) ne pot iubi. Poti sa incerci tu sa ma convingi, un an de acu' inainte, ca nu te pot crede.
Daca cei care cred asa ceva despre noi ne-ar iubi, ar insemna ca iubesc diavolul nu?

infernul e Celalalt numai la aia care nu vor sa-si recunoasca proprii demoni. :-))
ziceam ca nu te inteleg si nu m-am explicat. tu cu ortodoxia esti ca si cu un ex spre care iti tot fuge gandul, mai preocupata sa-ti demonstrezi ca ai avut dreptate sa-l parasesti, in loc sa apreciezi buchetele de flori, cinele romantice si cutiile cu ciocolata aduse de actualul. :-))) lasa-l in pace pe ex, s-a dus, gata, fii fericita cu alegerile de acum si bucura-te ca ti-ai gasit Calea.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Marilena12

Daca toti vecinii care nu va lasa sa parcati masinile ar fi ortodocsi practicanti, ai putea pune problema ca nu va lasa pt ca sunteti adventisti.

Interesant! Ce motive ar putea avea niste ortodocsi practicanti sa nu ma lase sa parchez masina mea pe domeniul public care, intamplator, trece prin fata caselor domniilor lor?
De fapt, io stiu ce motive au ei in cap, da' vezi, cersesc neste pareri care sa imi mai domoleasca paranoia

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Denitzel, eu as dori sa stiu pe ce bazezi cind afirmi ca cei care locuiesc pe strada respectiva sunt ortodocsi, ati sunat la ei la poarta si ati interogat casa cu casa religia locatarilor, ca altfel ramine doar o afirmatie fara nici un suport real. in lumea asta sunt multe alte religii pe linga cele doua in cauza dezbatute aici.

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

[quote]Originally posted by denizel

Hai sa-ti zic ce cred eu!
Atata timp cat, la facultatea voastra, studentilor li se prezinta numai scrieri ale unor asa zisi protestanti care nu au nimic de-a face cu protestantismul, ce le va raspunde preotul (absolvent al acestei facultati) atunci cand oamenii din biserica, neinformati, il vor intreba 'ce-i domle cu protestantii astia?'.
Pai preotul asta, de buna credinta de altfel, nu le va zice altceva decat ce a invatat el la facultate: ca protestantii nu cred in divinitatea lui Isus, ca protestantii nu cred in Sfanta Treime si ca sfantii Vasile si Nicolae i-au afurisit.
A, le mai poate zice si ce crede parintele Cleopa despre protestanti, da' nu are sens sa mai vehiculez astfel de cuvinte...
Ce o sa zica bietul ortodox de rand? O sa zica ca 'ai sunt protestantii astia' si ca lui o sa-i cada gardul peste noapte, daca ii lasa pe diavolii astia sa parcheze pe strada publica din fata casei lui. Si n-are bietul om nici o vina, pe bune.
Vina este a celor care habar n-au ce vorbesc si, cu sau fara intentie, baga in mocirla niste oameni credinciosi. Mare pacat!

Este parerea ta, eu insa nu cred ca toti aia care nu va lasa pe voi sa parcati se duc val-vartej sa intrebe preotul despre adventisti. Deci cred ca exagerezi rau de tot.

A, ai insinuat asa, subtil , ca nimanui nu-i convine sa-i fie blocata iesirea din curte. Sa fim seriosi, crezi ca as pune masina in fata unei curti care are garaj sau masina sau macar poarta care sa arate ca pe-acolo intra o masina? Nu sunt chiar asa neumblata

N-am insinuat nimic subtil, am spus ceea ce am spus, si care cred eu, poate fi un motiv ca sa nu va lase sa puneti cateva zeci de masini in portile lor. Simplu.

Si stii? Te-ai umflatit ca am pomenit despre preotul care a alungat oamenii aia cu betele, dar ai tacut chitic la afirmatia ca unii dintre voi ne considera fii ai diavolului. Mie imi spune mult chestia asta ;-).

Nu m-am "umflatit", ci mi-am exprimat dezacordul, am spus ca este exagerat, ba chiar nici nu cred ca s-a pus vreun popa cu parul pe pocaiti pe undeva. Despre chestia cu ""fii diavolului" imi este indiferent, pentru ca nu am afirmat eu asta, si nu stiu nici cine v-a numit asa. In plus, te poti apara singura, nu este nevoie sa sar eu in apararea ta.

Ar fi culmea sa deranjeze o cantare de 3 minute la inceputul predicii si una de 3 minute la sfarsitul ei. Si sa va deranjeze tocmai pe voi, care cantati parti intregi din slujba :-).
Da' nu zic nu: sunt unii care, mai bine ar asculta manelele de la o carciuma decat cantarile noastre :-))
quote]

Chestia cu manelele este valabila pentru unii si in ce priveste muzica noastra de cult, nu doar a voastra.

www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari

Mergi la inceput

quote:
Interesant! Ce motive ar putea avea niste ortodocsi practicanti sa nu ma lase sa parchez masina mea pe domeniul public care, intamplator, trece prin fata caselor domniilor lor?
De fapt, io stiu ce motive au ei in cap, da' vezi, cersesc neste pareri care sa imi mai domoleasca paranoia

motivul ar fi ca-s practicanti? :-))))) glumesc.
mai, la faze de-astea e de vina primaria, ca nu construieste parcari, sau chiar biserica - ar trebui sa-si amenajeze o parcare pentru enoriasi. e aiurea sa parchezi pe strada, nu se incurca traficul?

Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:

quote:
Originally posted by Marilena12

Daca toti vecinii care nu va lasa sa parcati masinile ar fi ortodocsi practicanti, ai putea pune problema ca nu va lasa pt ca sunteti adventisti.

Pai ce-o mai intorci atat, doar tu insinuezi ca oamenii aia ar fi ortodocsi care va prigonesc pe voi, adventistii, din cauza de religie diferita . Deci nu protestantii, adventistii in special!

www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita

ziceam ca nu te inteleg si nu m-am explicat. tu cu ortodoxia esti ca si cu un ex spre care iti tot fuge gandul, mai preocupata sa-ti demonstrezi ca ai avut dreptate sa-l parasesti, in loc sa apreciezi buchetele de flori, cinele romantice si cutiile cu ciocolata aduse de actualul. :-))) lasa-l in pace pe ex, s-a dus, gata, fii fericita cu alegerile de acum si bucura-te ca ti-ai gasit Calea.

Conchita, cand vad pareri de genul asteia...of!!! Aproape ca ma supar sa vad ca cineva (chiar daca nu ma cunoaste) ma crede atat de infantila si lipsita de judecata si tampitica.
Pai mai, ca sa suspin dupa ex, ar trebui sa-l fi iubit pe ex. Eu nu am iubit ex-ul. Nu l-am iubit niciodata.
Ex-ul a fost o persoana oarecare, care s-a nimerit sa fie langa mine, in momentul in care am decis: vreau sa am o relatie. Intelegi? Da' m-a lasat rece ex-ul asta. Ca altfel, nu il lasam io din mana :-))

Si, la cat de hotarata sunt atunci cand stiu ca trebuie sa fac ceva bun pentru mine, cine sau ce crezi tu ca ma opreste sa ma intorc la ex?
Pe bune, tu chiar crezi ca sunt ataaaaat de proasta si nehotarata si impiedicata?
Pai, pe logica asta, spun si io ca Irina (Irina nu se supara:-))) nu e sigura pe ea si tot incearca sa se convinga ca nu trebuie sa-si insele actualu' :-)).

quote:
fii fericita cu alegerile de acum si bucura-te ca ti-ai gasit Calea.

Ai vazut tu vreodata lipsa bucuriei la mine? :-)
Pai normal ca sunt fericita, credeam ca se subintelege asta :-).
Si, pentru ca am o proaspata 'achizitie' (na! :-)), sunt cu ochii in 7, pentru ca vreau sa vad ca la toata lume place noua mea 'achizitie'. Ti se pare anormal? :-)
cand vad ca lumea zice (fara macar sa-mi vada achizitia) , ca m-am maritat cu un prost, un rau si un urat care nu imi aduce bomboane, ete ca imi iau libertatea sa nu imi convina. Am voie? Da? Da? Am voie, am voie? :-)))

hai mai, nu mai are voie omu' sa vorbeasca de bine despre actual, ca e acuzat ca se gandeste la ex, de fapt. Fac si eu ca Sibylle...:-)))

Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Marilena, la o adunare de doua sute de membri, doar vreo 10 au masina :-). Deci, nu se pune problema ca le sufocam strada cu masinile noastre.

AnaStroe, pan acum nu a intrat nici un catolic sau protestant care sa spuna ca ne-a aruncat nu'sh cine cu anatema in cap si ca nu trebe lumea serioasa sa se lege la cap cu noi.
Ma indoiesc de faptul ca aia care ies la poarta si ne zic sa nu lasam masina acolo, ar fi tot protestanti ca noi.
Da' uite, o sa-i intreb, ca sa nu crezi cumva ca am facut o nedreptate .

Mergi la inceput

ai inteles gresit mesajul meu, dar nu-i bai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

quote:

.....
Dar, nu pot sa cred ca altii (cei care ne considera fiii diavolului) ne pot iubi. Poti sa incerci tu sa ma convingi, un an de acu' inainte, ca nu te pot crede.
Daca cei care cred asa ceva despre noi ne-ar iubi, ar insemna ca iubesc diavolul nu?

...cumplita intrebarea asta mai e...ingrozitoare problema mai pune...

Mergi la inceput