cafea cu aroma de femei!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Rebi, NU TE COSTA NIMIC! Pai asa prietene crezi ca-ti suntem, sa te articulam si sa-ti mai cerem si bani apoi? Nooo.

Principe itz mai trebe lamaie? Ca am vazut ca te-ai destins la subiectul cu mirosit oole. Si tu si Iulica. hehe v-am prins

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Pai Wendy, cea mai buna solutie e sa fugi cat te tin picioarele intr-o situatie ca asta. Ce nu inteleg eu e ce mai asteapta ele, sa vina mintea la cap la asa niste indivizi de dubiosi.

Lasa frate ca e plina lumea de oameni ca lumea, daca au nimerit un dobitoc nu inseamna ca toti sunt la fel.

Am zis-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Rebi, NU TE COSTA NIMIC! Pai asa prietene crezi ca-ti suntem, sa te articulam si sa-ti mai cerem si bani apoi? Nooo.

Principe itz mai trebe lamaie? Ca am vazut ca te-ai destins la subiectul cu mirosit oole. Si tu si Iulica. hehe v-am prins

O fi bun un forum la casa omului,dar n-ai nici o sansa la confidentialitate,mai ales cand au de-a face cu vipii ca tine.
Acu' de la 'oa' ori i-o trecut greturile ori cu pofta.Am sa-ncerc si io cand oi face o indigestie.Da' nu stiu la 'oalelele' cui sa ma opresc.La ale lu'Nastase?Puah.

Mergi la inceput

Ce confidentialitate Wendy daca ele trec pe acolo si lasa urme? Sunt ca melcii, n-ai cum sa nu le vezi urma

Mergi la inceput

Rebita,inca nu ti-ai dat seama cu cine ai de-a face!Pai daca putem scoate okiu' omului,dintele ti-l scot intr-o pauza de tigara,ba chiar pe toti.Numa' sa nu musti cum am muscat-o io pe dr.cand aveam 6 ani.Am prins-o de aratator,ea scutura deshtu',eu trageam cu dintii si mai tare.Am ramas io fara 2 dinti da' nici ea nu-si mai simtea falanga.Si-o pansa de mama focului.Cred ca-i venea sa ma omoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Gracias Adina, cum ar spune chinezu' in engleza, nu mizez eu pe voi degeaba! Cand e de cafteala stiu unde sa apelez... pai ce credeti ca am uitat ce filiera mafiota de killer-it pusesem la cale cand cu vecinu' buclucas al lui Andra?

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Tu chiar esti periculoasa

Fara botnita n-ar trebui sa umbli

Edit: ma adresez lui Wendy

Mergi la inceput

Rebi, pai uite cum facem ca sa vezi ce profesioniste suntem: nici macar nu ne spui care e dintele cu pricina, si-l ghicim noi.

Bat pariu ca hai nu din prima, nici din a doua dar din a treia sigur il ghicim.

te prinzi?

Mergi la inceput

A lu' Andra era?Ce inseamna sa fie omu' prea aglomerat!Io l-am 'aranjat'pe altu',oricum stiu ca nu statea langa Andra.Ei,asta-i.Atat i-a fost sa traiasca.
Adin,iau narcotice cand ies in lume,si numa' marai nu mai musc decat din vorbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Era sa intreb: "Ce-mi iese?" - asa ca intre afaceriste - da' incurcam borcanele ca ziceai razand () ca dintii... acu' ce mai am de pierdut? ma prind!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput