cafea cu aroma de femei!
Raspunsuri - Pagina 24
Rebiana27 spune:
Principe vazusi ca am evaluat si eu subectu'? 
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
wonderful spune:
N-o mai intreba nimic pe Printesa.Ea numara si amushineaza ouale oamenilor din Venezuela.Si cum acolo-i cald,are destula treaba.![]()
A_Iulia spune:
Bine Rebi, gata, te facem! ![]()
Wendy, ce fel de narcotice, umbli si tu cu punga de aurolac la nas? Sau ce iti administrezi?
Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
Oare oole Venezuelei cum or fi? Pestrite, albe, negre, in dungi... chiar is curioasa.
Adina +
Olivia 04.03.2004
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by wonderful
N-o mai intreba nimic pe Printesa.Ea numara si amushineaza ouale oamenilor din Venezuela.Si cum acolo-i cald,are destula treaba.
Aha deci a trecut la
si pe noi ne-a abandonat!Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
principe spune:
auziti fetilor astia de la d.c mi-au restrictionat accesul pe d.c de ce oare ...tot de la oo oare mi se trage.
acum ca m-am gindit mai bine stiu de unde mi se trage cu greata ,aseara cind a venit huzbantul meu acsa,am aplicat tehnica "o parfumate"
ma duc la culacre ca mai tirliu plec la petrecere...si tre sa ma vad bine,
tre sa-mi fac somnul de frumusete
monica mami de print
wonderful spune:
Aurolac,ca-i mai ieftin si tufisuri cu tipi fara casa sunt destule.Ii musc si le iau pungile.Stii ce bun e?Vrei si tu?(ca-n reclama cu Gyuri Pascu)
Fratilor,nu mai votati,c-or sa vina si altii sa vada ce-i asa de grozav aici si ne facem de kk.Ne arunca de pe dc si ne pun in camasi de forta.Prima parte ma nemultumeste,ca pe a 2a am mai trait-o.
A_Iulia spune:
Ce petrecere principe? I-auzi la ea, v-am zis eu ca umbla prin discoteci, nu m-ati crezut
Wendy, daca e auriu da, vreau, ca e culoare la moda. ![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Lasati sub. sa curga mai mult de 20 pag. ca vad ca altii au ajuns si la 30.Scumpelor,va las ca vizigotu' n-a mai apucat sa atinga nici o tasta si-si cere drepturile.Va pup dulce si pe maine.
Adin,s-a facut,numa' ca pe intuneric nu prea se distinge coloru'.
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Fratilor,nu mai votati,c-or sa vina si altii sa vada ce-i asa de grozav aici si ne facem de kk.Ne arunca de pe dc si ne pun in camasi de forta.Prima parte ma nemultumeste,ca pe a 2a am mai trait-o.
Daca intelege cineva ceva de aici mare minune! Care cum intra, sa vizioneze, citeste si-si face cruce... si poate pune o vorba buna la Doamne-Doamne si pentru noi
sa ne aduca pe calea cea buna! Da' intre noi fie vorba... nu e posibil!Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca