cafea cu aroma de femei!
Raspunsuri - Pagina 22
wonderful spune:
S-o luam metodic:
1.Iulica,ce te tot vaiti ca-ti scoatem okiu'?Zi ca-i dinte.Asa te vaitai si cand iti cadea cate un colt?Zau,asa,fomeie esti sau un kk de barbat?
2.Rebi,noi te sfatuim amical sa nu lipsesti prea mult,ca te poti trezi cu ceva lipsuri.
3.Adinut,putem interveni si la falca daca se impune.Ajustam tot,dar dupa ce-mi face mie trepanatia,ca sa am o scuza daca ma dati in gat pt. mal praxis.
4.Nelamuriri?
wonderful spune:
Unde o fi Printesa?Ori boleste,ori
,ori mai ia cate o gogoasa,ca vorba aia,'cui pe cui se scoate'.Cre' ca nu mai papa gogosi 2 ani.
A_Iulia spune:
Pai eu mi-am facut treaba si am dat drumul la voodoo ca sa se faca Principe bine.
Asa ca e musai bine Monicutza noastra, dar probabil ca a plecat la discoteca fara noi. 
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Mai,fetili,noi glumim aici,si bine facem,dar ma uitam la alte sub. si-i multa lume necajita tare.Femei ramase singure,descumpanite,unele inraite,altele usurate dupa separare.Sunt sigura ca-s si multi barbati buni in aceeasi situatie,doar ca ei nu se prea lanseaza in destainuiri,sa se mai usureze.De asta si traiesc mai putin si au nervii mai subrezi.Imi vine sa imbratisezi toti oamenii astia necajiti,sa am o putere MARE sa-i ajut si ma roade neputinta.
principe spune:
nu mai puteti de dorul meu?'
mi-am tremes printul in deplasare,eu am facut mincare.acum maninc si ma culc ca m,or de somn ,,cu vrajelile lui adina nu putui sa dorm.
am vrut sa citesc ce ati scris dar vad ca scrieti codificat numai cu bb,kjg,fifi ..n-am pricipit nic.
nu pot sa beu sare de lamiie ca nu am aici asa ceva nu exista...dar daca pun sare pe lamiie nu o fi bun??
monica mami de print
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Mai,fetili,noi glumim aici,si bine facem,dar ma uitam la alte sub. si-i multa lume necajita tare.Femei ramase singure,descumpanite,unele inraite,altele usurate dupa separare.Sunt sigura ca-s si multi barbati buni in aceeasi situatie,doar ca ei nu se prea lanseaza in destainuiri,sa se mai usureze.De asta si traiesc mai putin si au nervii mai subrezi.Imi vine sa imbratisezi toti oamenii astia necajiti,sa am o putere MARE sa-i ajut si ma roade neputinta.
Pai si eu sunt necajita taaare. Ia imbratiseaza-ma pe mine. Uite ca sunt descumpanita si inraita si vai de capu' mieu.
Asa, drept consolare, mi-ar prinde taaare bine o excursie in Caraibe.
Principeso, ce vrajeli?
Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
M-a lasat netul cam 30'.V-ati culcat puicutelor?
Inca clocim. Matalutza ce faci?
Adina +
Olivia 04.03.2004
Rebiana27 spune:
Adina m-ai nimerit... chiar am nevoie sa-mi "aranjezi" un dinte! Mizez si io, ca omu' naiv, pe faptul ca tineti si voi cont ca mai "bem" cate-o cafea impreuna si nu ma "costa" prea mult!
Ai dreptate wonderful, sunt foarte multi oameni cu probleme, de care e bine ca se descarca aici, un suflet despovarat de greutati poate gasi calea pentru a merge mai departe.
principe ia de linge o lamaie, nu te culca cu greturi ca e mai nasol!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
wonderful spune:
Pai io te-mbratisez in gand tot timpu cat vorbesc cu tine.Nu simtesti nimic,chiar nimic?Daca iesti nacajita hai la mama sa te tin in brate,sa-ti mai ostoiesc amarul.
Tu,cred,ai terminat civilizat.Dar vad la altele ca-s batute,umilite,inselate pe fata,copii confuzi,off,grele incercari.