cafea cu aroma de femei!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Ne trimiti orarul aici, si atunci esti invoita. Ai vazut ca si eu am cerut invoiala pentru cand plec. Asa si tu. Bagi orarul si in orele alea esti scutita.

Adina + Olivia 04.03.2004

Un' sa-l bag?Ca l-as baga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai la sedinte numa' bine ca apuci si tu sa tragi un pui de somn, ca sa vii odihnita aici pe DC.
Aici bagi orarul. AICI. A I C I.

Mergi la inceput

Si zici ca atarna greu saridonul ala in geanta? Vrei sa-ti fac o trepanatie pe creier sa nu mai ai nevoie de saridon? N-am mai facut pana acum, dar stii ca pentru tine fac orice.

Mergi la inceput

Intai sa-i skimb okiu' Iulicai sa nu spuna fata ca mi-am batut joc de ea.Trepanatia mi-o faci dupa ce-ti scoti tel. ca sa nu te jeneze.Io cu capu' tu cu c...

Mergi la inceput

Lasa telefonul. Uite, daca vrei iti promit ca de ma suna cineva in timp ce te operez, n-am sa raspund.

Mergi la inceput

Si daca-i o urgenta?Poa' mi-l uiti in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Moamaaaa trebuie sa ma ascund de voi ca vi s-a pus pata pe ochiul meu.Va spun lui mama si va bate rau..

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Si daca-i o urgenta?Poa' mi-l uiti in cap.

Pai vezi? De aia e mai bine sa nu-l scot de la locul lui. Loc pe care i l-ai stabilit matalutza ieri. Sta bine acolo. A durut, dar acum ma simt bine...bine...bine de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ati trecut la scoaterea ochiului!!! Nu-i a buna... lipsesc si io (si nu la socrii cum v-am aiurit mai devreme ca a venit al meu tarziu de la serv si am aplicat tactica lui wonderful... nepasarea-sau sarea da' pe rana, nu mai stiu exact care) si voi umblati cu cutitu' dupa biata Iuliana... asa-i trebe daca n-a mai dat pe-aici. Ptiu, nu mai lipsesc ca ma faceti harcea-parcea!!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Pai eu nu stiu ce va speriati voi asa.
Ii facem Iulicai o operatie estetica, atata tot.
Poate sa-si aleaga culoarea la un ochi.
La un ochi bolnav, care ii umfla falca mereu, deci trebuie reparat.

Ce poate fi mai frumos decat atat?

Rebiana, acum ca ai venit, ia zi-ne, pe tine ce te doare? Suntem foarte specializate pe chirurgia maxilo-faciala, si eu, si Wonderful. Vreun dinte ceva? Din fatza, mai ales? Unul, doi? Toti? Dorinta clientului e porunca pentru noi.

Mergi la inceput