Durerea unei pierderi de sarcina (33)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Roxana imi pare foarte rau ca esti asa de trista...imi pare rau pentru mama ta,te inteleg atat de bine,e tare greu sa-ti vezi mama bolnava si sa nu o poti ajuta...nu stiu ce sa spun... ma rog pentru mama ta sa fie bine Off...uneori viata este atat de nedreapta,se zice ca Dumnezeu stie ce este bine pentru noi dar uneori este prea mult de indurat...vreau sa stii ca noi suntem alaturi de tine si te intelegem
Nu-ti pierde speranta pentru ca intr-o zi vei fi si tu mamica,ai sa vezi!Fii puternica pentru mama ta,ai incredere ca isi va cunoaste nepotii!
Te imbratisez cu drag si vreau sa stii ca sunt alaturi de tine ca si toate fetele, de altfel.

www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

myry nu stiu cat voi scrie zilele astea, dar iti tin pumnii sa fie bebe la tine!!!!!!
si sa stii ca eu inainte de venirea cm-ului mai tot timpul am foame si somn...sau insomnii....dapinde cat de stresata sunt in perioada respectiva.
la mine mereu a mers luarea TB.
zilele astea aveam 37.1
azi dimineta a scazut la 36.8 si dupa masa a venit si cm.
la mine TB e singura cere nu m-a pacalit pana acum.....ca simptomele de la mine sunt identice cu cele de cm...........

ROXANA

Mergi la inceput

Mirela
mama mea este operata de tumoare cerebrala la cap din 1987.
i-au dat ca timp de trait 10 ani.............deja a trecut de ani aia, dar de la operatie i s-au declansat crize de epilepsie.
am internat-o de multe ori din cauza crizelor si a avut deja cotul spart,capul........de nenumarate ori.
te intorci cu spatele si intr-o fractiune de secunda pica jos
cu toate medicamentele pe care le ia, totusi inainteaza in varsta......si varsta combinata cu boala isi spune cuvantul.
anul viitor in ianuarie implineste 53 de ani...............si nu stiu ce se va mai intampla.

nu stiu daca ma intelege cineva, dar asta simt.
va multumesc din tot sufletul ca sunteti aici.............

ROXANA

Mergi la inceput

Roxana,imi pare foarte rau! Iti doresc din suflet multa putere sa treci peste aceste grele incercari!Dumnezeu sa-ti poarte de grija si sa te intareasca pentru mama ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

eu m-am "dezocupat"...gata!!! sper sa am mai mult timp de-acum sa vorbesc cu voi...ca tare mi-ati lipsit. imi pare rau ca n-am mai scris de atata timp, dar am avut numai probleme si timp prea putin. probleme cu serviciul, cu calculatorul...am reusit doar sa mai citesc din cand in cand. chiar si acum, nu stiu ce are, ca mi se tot reincarca pagina singura, in timp ce scriu...deja ma enerveaza...
dragele mele, pup si eu cu intarziere MARIILE, LA MULTI ANI!, sa fiti sanatoase si sa vi se indeplineasca cea mai mare dorinta a voastra.
michelle am vazut ca ai fost tare trista, imi pare rau ca n-am fost alaturi de tine dar ma bucur sa vad ca ti-ai mai revenit. stiu ca esti dezamagita si ca steptarea e grea, dar nu-ti pierde speranta.
chantal eu nu prea te stiu dar am vazut ca fetele ti-au simtit tare lipsa si ma bucur ca ne scrii si ne spui ce se intampla cu tine. iti cunosc povestea si imi dau seama cat de mult suferi si stiu ca nu ti-e usor. ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe...
alinush si eu stiam ca e pacat in post, dar mi-a spus cineva odata ca daca e in scopul conceperii unui copil, nu e pacat. nu stiu ce sa zic, dar si la mine perioada optima a picat fix in post, asa ca... Acuma, daca stai sa te gandesti, cate posturi sunt pe an, abia ar mai ramane vreo 4-5 luni, iar Dumnezeu ne-a lasat pe pamant sa procream... Cred ca pacat e daca o faci doar din placere... sper ca intelegi ce vreau sa spun, ca nu prea nimeresc sa ma exprim cum trebuie.

offf...ma chinuie rau calculatorul asta, cred ca de o ora scriu la mesaj...
va pup pe toate si o sa mai incerc maine

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600884782937/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600885453107/" target="_blank">poze din concedii

Mergi la inceput

sper sa nu spupar pe nimeni cu mesajele mele.
Mirela iti multumesc pentru grija ta.
pe mine sincer ma dispera ca nu gasesc o solutie.
daca aveam vre-o problema de sanatate............faceam tratament.
dar toti doctori ne spun ca suntem sanatosi......sa mergem acasa si sa facem copii.
ce daca ati pierdut copii anul trecut?
fiti bucurosi ca puteti avea copii.
de parca m-ar incalzi in momentele cand plang dupa copii mei.
si mai rau ma infurie ca am pierdut copii din cauza unui doctor..desi foarte inalt in grad......un incompetent care nu se intereseaza de viata pacientelor si a copiilor care puteau ajunge fara probleme la termen............
hai ca fug in pat ca ma puca iar plansul.........si nu mai am puterea sa scriu.
imi cer iertare...............

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

baby draga de tine, prin ce momente grele treci... sa-ti dea Dumnezeu putere sa le depasesti si sa te intareasca. multa sanatate mamei tale si nu te descuraja si nu-ti pierde speranta. suntem alaturi de tine ...hai, ca nu te lasam sa cazi...

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600884782937/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600885453107/" target="_blank">poze din concedii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Roxana incearca sa te calmezi si sa te linistesti.In momentul asta, da, poate noaptea e un sfetnic bun.Gandeste-te doar la un singur lucru, daca tu nu esti tare, daca tu cedezi , daca tu nu esti cum se zice "vioara intai", cum crezi ca o sa poata rezista mama ta? Mama mea,anul trecut a fost diagnosticata cu cancer la san,stadiul IIIB, care e foarte aproape de metastaza. Si vreau sa-ti spun ca inca traieste, Doamne tine-o! Cred ca mama ta, la fel ca si mama mea, traieste din energia ta si respectiv a mea, adica noi le dam puterea sa reziste, sa mearga mai departe, sunt sigura de asta.Daca tu vei ceda si vei renunta....nu cred ca e ceea ce iti doresti,nici acum nici mai tarziu.Da, inevitabilul se produce, dar mai bine cand vrea DD, decat altfel.Vei fi mama, toate vom fi, sunt sigura de asta, hai sa nu ne lasam, ha sa nu facem nici de data asta pe plac durerii, suferintei si deznadejdii.TREBUIE SA MERGI INAINTE, SA NU-TI PIERZI SPERANTA CA VA FII BINE, NICI O CLIPA!Intelegi?
Noi, toate de aici, suntem alaturi de tine si doar fiind aici cu noi, te vom putea ajuta sa-ti ridici aripile si privirea din nou spre cer.Asa cum i-am spus si la Michelle cand simti ca nu mai poti, palngi, descarca-te, dar nu lasa toate astea sa puna stapanire pe tine. Ai nevoie de putere, stiu ca esti puternica, ridica-te draga mea si mergi mai departe, stiu ca poti, trebuie doar sa vrei! Sa nu uiti ca totul e posibi in viata, trebuie doar sa vrei.Nu dispera, dupa furtuna vine si soarele, totdeauna e asa. Te pup si te strang in brate, lupta in continuare, ca ai pentru ce.Iar mamei tale, sanatate multa si o viata cat mai lunga (nu te mai gandi la statistici), pentru ca sa-si vada visul cu ochii, de a-si tine nepotul sau nepoata in brate, implinita.

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

baby_r7

Of,draga de tine! Nu e drept ce se intimpla cu fiintele cele mai dragi noua! Trebuie sa fii tare,sa zambesti mai ales in preajma mamei tale,sa nu te vada trista ca sufera si mai tare! Chiar daca suna sablon,tin sa-ti spun ca-ti inteleg temerile,pt ca am momente cind ma incearca si pe mine...odata,o prietena buna de-a mea,dupa ce i-am facut capul calendar cu toate gandurile mele negative, mi-a spus:"pai daca a ramas tipa aia de 60 si ceva de ani tre sa putem si noi...".Faptul ca s-a identificat cu problema mea,fara ca ea sa se afle in aceeasi situatie si a vorbit la plural m-a facut sa ma simt altfel...!!!

Mergi la inceput

Roxana,tu esti o luptatoare si o sa vezi ca o vei bucura pe mama ta cu nepoti cat mai curand!Noi nu o sa te lasam sa cazi,ai sa vezi!Capul sus,Dumnezeu e mare si minuni exista!
Multi pentru toate fetele dragi!

Mergi la inceput