Durerea unei pierderi de sarcina (33)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io's aci ca activitati din alea nu poci face acuca n'am cu cine..grasu monteaza mobila in sufragerie..sau living breee asa se zice acu?
fatooooo io sunai la unguroi si sunt cu programarile tocmai prin noiembrie...asa zisa doamna care ma programeaza pe mine...ca io nu stiu a vorbi limbile lor..acu astept sa vaz ce facu..ma programa?nu ma programa?????hmmmm..sunt in asteptari

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Drago, pai nu-i bai de activitati, dar cum de nu stii sigur daca te-a programat? Iti trimite ceva mail, de confirmare sau cum? Ca io nu ma pricep....Cum mai e cu dintii? Da, living ii zice, sufragerie pe romaneste, ca pana una alta, inca suntem romanasi, pana ne invadeaza americanii, mai e .

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Unde ati disparut mai fetelor???
LauraIoana-nu ne.ai scris cum a afost la doctor!Sper ca esti bine!
va pup pa toate,ma da ocupate mai sunteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pai uite cum sta treaba..io am sunat'o ieri pe doamna,,si azi trebuia sa meraga la clinika sa ma programeze..acu io stiu ce o fi facut doamna?ca a ramas sa ma sune adica sa dea beep ca o sun io..si nimik..acu e tarziu da maine o sun si aflu
Mischellleeeeeeeeee te pupppp
Lauraaaaaaaaaaaaaaaaaa da veztiiiileeeeeee ca mor aci

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Aaa, am inteles, credeam ca ai sunat direct la clinica si te-ai programat asa cum stii tu, mai romana, mai cu necum.Pai sa o suni, ca sa stii o treaba, asa e normal.

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

in primul rand va rog sa nu va suparati pentru mesajul meu.
va scriu voua pentru ca voi in totdeauna m-ati incurajat si ati fost alaturi de mine mereu.
de maine o sa fac o pauza la scris.
de citit va citesc zilnic de la servici, asa va voi fi la curent cu ceea ce faceti.
nu voi mai scrie decat daca pot ajuta pe cineva cu un sfat sau cu o vorba buna, asa cum m-ti incurajat voi mereu.
Liana, Flavia, Michelle si Lau sa nu va suparati pe mine, dar chiar sunt cu moralul la pamant.
nu imi pot explica de ce.
pur si simplu simt ca nu voi ramane gravida niciodata.
m-am saturat de ataea sperante si vise.
si imi e dor de copii mei.
mi se pare nedrept sa iti pierzi copii si sa ramai cu un asa gol imens in suflet in acelasi timp in care altii isi omoara copii.
nu e drept si simt ca nu mai pot.
sincer am obosit sa tot sper si imi doresc din tot sufletul sa nu mai traiesc.
m-am tot intrebat azi de ce nu m-a luat si pe mine anul trecut Bunul Dumnezeu odata cu ei si de ce m-a lasat aici sa sufar.
imi cer iertare pentru mesajul meu dar pur si simplu nu mai pot.
degeaba sunt de fel optimista..............
a mai trecut o luna si ma simt ca o femeie stearpa.
degeaba suntem perfecti sanatosi.............
abia asteptam azi sa ajung acasa sa pot plange fara sa ma vada cineva.
Bogdan acum doarme si ma bucur ca nu ma vede in starea asta pentru ca s-ar intrista foarte mult.
azi mi-am adus aminte ca datorita tratamentului pe care l-am facut am avut copii.
si desi este foarte riscant azi e prima zi cand am spus ca fie ce o fi sa il fac..........oricum asa nu mai pot trai.
durerea e prea mare..........
va pup pe toate si va voi iubi mereu pe fiecare in parte, desi nu va cunosc personal sunteti singurele care intelegeti prin ce trec.
sper din tot sufletul sa imi revin repede si sa va scriu ca sunt bine...........
pe toate din acest !!!!!!!!!!!!
imi cer iertare ca nu v-am scris la fiecare in parte, dar deja am udat tastatura......oricum eu ma gandesc la toate!!!!!!!!!
si uitasem sa scriu ca sa nu mai intrebe nimeni.
azi z26=z1...........

bebita te asteptam!!!!

in asteptare din 13 decembrie 2000

ROXANA

Mergi la inceput

mi se rupe sufletul pentru ca mami a mea e foarte bolnava.
datorita ei mi-am dorit sa raman repede gravida.
am reusit dupa 8 ani............si cand am pierdut sarcina a suferit foarte mult.
de aceea sunt asa disperata.
timpul trece si imi e foarte frica pentru ca nu isi va vedea nepotii.
imi iubesc mama foarte mult si mi-as da si viata pentru ea.................
din pacate timpul in lupta cu boala e cel mai necrutator.
si a devenit inamicul meu cel mai temut.
si se pare ca aproape a reusit sa ma doboare.
imi cer iertare ca scriu asa ceva, nu vreau sa va intristez..............dar nu am cu cine vorbi...nimeni nu ma intelege.............si toata lumea, mai putin Bogdan zice ca exagerez.................

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Roxana sunt sigura ca vei ramane si insarcinata doar ca nu trebuie sa-ti pierzi speranta ,intradevar e mai greu dar sunt sigura ca o sa fi si tu fericita,eu am o verisoara care dupa 8 ani de incercari ,in care nu a ramas niciodata a infiiat o fetita de 11 luni,si acum la doi ani dupa ce a infiat-o pe Bianca e insarcinata,nimanui nu i-a venit sa creada.
Asta nu inseamna ca si tu trebuie sa astepti vreo 10 ani dar ceea ce vreau sa zic este ca nimic nu-i imposibil.

Mihaela 31+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara fetelor!
astept uratii si apoi sa vedem ce o fi. O sa iau niste teste de ovulatie, ca m-am dereglat rau si nu prea mai stiu cand va fi. Sper sa nu imi prind urechile in ele ca nu am folosit niciodata. Dai mi doresc sa incerc pe la sf lui septembrie.
L5845- Merci de incurajari. Si pt tine sper sa fie cat mai curand! Poate vine inainte sa mergi la Szeged
Liana – si pentru tine aceleasi urari. Sa ne dai vestea vestea cea buna in curand!

Flavia-sa porti sanatoasa lucrurile. Of cum reusesc cumparaturile sa ne binedispuna. E buna terapia asta si eu aplic cu succes! Gandirea pozitiva nu o refuz niciodata! E mereu binevenita! Ce mandru cred ca e Dominic de gentuta lui. Lasa ca vei slabi dupa ce nu vei mai alapta. Ce n-as da eu sa fiu grasa din pricina asta!

alinushca-daca tu simti ca organismul tau a intrat in normal nu stiu de ce nu ai incerva. Si apoi daca la control s-a vazut ca e in regula de ce ti-au spus sa mai astepti? Oricum ma bucur ca esti bine cu moralul. Asta ajuta mult.O sa iau si teste de alea sa vedem cum sint.

musettepink-merci mult de incurajari. Tin pumnii si pt tine.

Michelle81-multumesc. O sa caut folmit. Si eu m-as bucura sa vina bebita la toate fetele de aici. Inteleg temerile tale. La acelasi lucru ma gindesc si eu. Insa trebuie sa avem incredere in D-zeu si in noi.

Remaliss -ce mai faci. Da-ne un semn de viata sa stim ca esti bine.

Baby-r7 ]-sper ca simptomele alea sunt de bun augur! Tin pumnii!

IreneCAM-tin pumnii. Da doamne sa iasa pozitiv!

jojo_miha-sarcina usoara in continuare!
andreea_and -pupici si sper sa te simti bine cu noi sis a treci peste incercarea asta cat mai curand!

irinabobe-sa fie cu noroc si cat mai curand cu vestea buna.
Danangie-sper ca te distrezi si cu mult spor in concediu. Mi-e dor de tine. Sa vii cu vesti bune si cu testul inrosit!
cristina_ana, mav, Teo2rina, Chantal, blueeyes2003, Cristy, Lau-Meli, mcrissa, oana_oana26, eunice78 si restul fetelor -
Haideti ca se apropie week-endul. Cu spor fetelor.pina la destinatia finala ->->

myry

Mergi la inceput

Jojo esti o dulcica si iti multumesc pentru incurajari.........
stiu ca nimic nu e imposibil, dar oricum am ajuns la concluzia ca poate nu imi este dat sa ajung cu sarcina la termen.
imi e mai greu sa ma obijnuiesc cu ideea asta, dar sper sa reusesc.
sincer imi plnge sufetul pentru mami, pentru ca mi-am dorit din tot sufletul sa ii pot oferi bucuria unui npotel,dar se pare ca nu depinde de mine asta din pacate.
acum sunt foarte suparata, dar sper ca noaptea sa fei un sfetnic bun si maine sa fiu mai linistita.......
pup fetele amandoua!!!!
hai ca mai ai un pic si iti tii minunea in brate..........

ROXANA

Mergi la inceput