Durerea unei pierderi de sarcina (33)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinuscha ti-am trimis un mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna dimineata!Mai spre pranz, dar eu acum m-am trezit...

Am intrat sa va zic ca am o mancarime deosebit de puternica in degetele de a face un test:D. Mi s-a mai intamplat prin iunie asa, dar au venit uratii. Nu vreau sa ma gandesc la nimic, doar ca asa am un sentiment, nu stiu cum sa explic...Eiii, si cum tot am drum la farmacie sa-mi iau acid folic, o sa fac o investitie si intr-un test. Nu-mi tineti pumnii sa iasa pozitiv, ci sa iasa asa cum este mai bine pentru mine acum...Nici eu nu stiu ce-o fi mai bine, asa ca las sa vina de la sine. Va tin la curent.

FLAVIA, ce bine ca te-ai innoit, asa e, iti ridica moralul ceva nou. Voiam sa-ti zic ca ai avut dreptate legat de faptul ca a vedea/a vorbi despre alti bebei poate fi o forma de terapie. Am verificat asta cu baietelul cumnatei si pot sa spun ca ma simt foarte bine.

Va pup pe toate fara exceptie! Scuzati-ma ca nu va scriu la fiecare, dar am biroul plin de hartii care trebuie rezolvate

Spiridusha:))

Mergi la inceput

IreneCam si pe mine ma manca sa fac un test,dar mai astept,tare imi e ca o sa ma invadeze uratii....Iti tin pumnii daca te hotaresti sa-l faci sa-ti iasa asa cum e mai bine pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by musettepink

IreneCam si pe mine ma manca sa fac un test,dar mai astept,tare imi e ca o sa ma invadeze uratii....Iti tin pumnii daca te hotaresti sa-l faci sa-ti iasa asa cum e mai bine pt tine!

Succes mult chiar daca te temi ca te invadeaza rusii!
Am citit mailul, stai linistita .
Testul de ovulatie pe care l-am folosit a fost MINUT, l-am facut in ziua 15 la un ciclu de 32-33, deci exact la fix, si a iesit pozitiv. Pe cutie scrie ca in urmatoarele 24-36 de ore se produce ovulatia, ovulul mai supravietuieste si el putin pe acolo si cu compania potrivita, ar trebui sa se intample minunea.

Michelle, nu stiu... in ce consta consultul asta al doctorului? Ca dupa chiuretaj am fost la 2 doctori diferiti si au zis ca e totul ok, dar din motive nedefinite clar sa mai astept 2 cicluri. Dar mai departe decat daca s-a curatat bine ei nu au ce sa zica sau sa vada. Cred ca vorbesc si ei mai mult din ce au mai vazut la viata lor. Cel putin asta e senzatia pe care mi-au dat-o. Acuma, ce-o fi o fi... nu pot decat sa am increde in Dumnezeu. Tu ce mai faci?

Eu am decis sa prestez azi. Sper sa fie bine!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna dimineata,ca la mine asta e,azi noapte nu am putut dormi si am stat la tv pana la 6,si m-am trezit intr-un vis urat.
Flavia sa porti sanatoasa noile achizitii,si sa nu mai zici ca esti grasa;eu daca ma pling si ic vai ce urata si grasa m-am facut sotul meu ma saruta si-mi zice "nu-i adevarat ,esti frumoasa"
asa si tu esti o frumoasa.Tu esti bogata in goblenuri dar eu cos de 6 luni ,iar cand erau caldurile alea mari iti dai seama ca numai de ele nu-mi ardea.
Michelle sunt convinsa ca va veni si ziua in care ne vei da vestea buna,ma bucur ca te incurajezi singura ,eu as da un sfat tuturor fetelor care vor sa ramana gravidute,sa nu se mai gandeasca asa de mult la asta,pur si simplu sa facesti dragoste cu sotii vostri si sa va ganditi numai la asta si sunt sigura ca iubirea voastra va da si roade;si nu va mai duceti la "n" doctori si ascultati ce zic toti ca veti auzi pareri diferite.Eu daca m-as fi luat dupa medicii....cand am ramas gravida cu tensiunea mea mare nu-mi dadeau sanse sa ajung in trimestrul doi sa pot lua medicamente,si acum o luna si ceva stiti ce sperietura am tras cand am fost la un medic renumit in Constanta si mi-a zis ca-mi va muri si bebelusul asta ca am deficit de factorul v,mergeti fetelor la un singur doctor si aveti incredere in el si atat.
Eu am inceput AMR-ul ,dar tot mi se pare mult,mi-as dori sa zboare timpul,fiti sigure ca va voi anunta data nasterii .
tuturor fetelor!

Mihaela 31+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Alinuscha merci,esti o dulce ca intotdeauna!
Succes la prestat sa fie cu noroc.Stai linistita nu ai de ce sa astepti 2 luni de la chiuretaj,lasa doctorii ca unul zice intr-un fel si altul in alt fel!Tin pumnii sa fie cu ochisori!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Fetelor, va multumesc mult de tot pentru primire si incurajari. La inceput am ezitat sa vin aici gandindu-ma ca imi va face rau sa ma inconjur de tristete dar am descoperit cu surprindere ca este un loc plin de optimism si speranta iar mesajele voastre m-au ajutat nesperat de mult, mai ales ca stiu ca ati trecut si voi prin ce trec eu acum. Citind povestile voastre am vazut ca unele dintre voi ati avut incercari si mai grele decat mine si va admir pentru optimismul si increderea pe care le simt in mesajele voastre, ma face sa sper ca voi fi si eu asa cat de curand. Va pup si va multumesc din suflet: cristy74, irenecam, c.myry, oana_oana26, L5845, musettepink, cata14, alinushca, michelle81, blueeyes2003, chantal, andreea16, pepsi !
Saptamana viitoare ma voi duce la doctor si il voi intreba si pe el cand e bine sa incercam din nou. Sarcina mea avea aproape 12 saptamani, iar in afara faptului ca bebe avea malformatie nu au fost alte probleme, asa ca sper sa avem dezlegare cat de curand. Ma plangeam de greturi si rau si de-abia asteptam sa ajung la saptamana 14-16 cand am inteles ca mai trec iar acum ma gandesc ca le-as fi indurat inca un an numai sa fi fost copilul meu sanatos..

alinushca, irenecam, musettepink multa bafta sa fie bebe!

Andreea

Mergi la inceput

Andreea-and asa este,noi fetele de aici suntem foarte optimiste si stim ca va veni si randul nostru,nu trebuie sa ne pierdem speranta,mai ales ca avem printre noi exemple ca se poate!!!!!!
Si eu sper sa fie bebe la toate fetele!!
Nu cred ca o sa trebuiasca sa astepti mult pana vei avea unda verde asa ca eu iti urez succes de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

cristina_ana ma bucur ca puiul tau e cuminte si ca acum v-ati adaptat programul, cred ca esti o mamica bucuroasa ca nu plange noaptea si doarme linistit. si asteptam sa ne mai pui poze cu minunea.
c.myry deci incepi sa te apuci de treaba, asta e foarte bine, la DD sa vii cat mai curand cu vestea celor doua liniute.
andreea16 bine faci ca te odihnesti si te menajezi.O sa fie bine,are grija DD pana la urma de noi toate sa vina .
Pepsi , am ras de numa cu fugareala sotului, dar chiar asa e, nu ne gandim la nimic, rupem cand avem ocazia, poate, poate...Ma bucur mult ca te-ai innoit cu haine si sa nu mai zici ca esti grasa, esti o mamica fericita, doar asta conteaza, dale-n colo de kg, ca se duc ele,nu asta e important. tie si nazdravanilor.
Michelle sunt bine, nu ma gandesc decat sa ne apucam sa facem demersuri sa mergem la Szeged, in rest nici un stres. si tin pumnii, ca tu esti in perioada buna, asa ca, sa nu ratati nici o ocazie, bine?
Liana sunasi fata la Szeged, cand mergi? Cum mai e cu dintii?
alinushca tin pumnii sa vina bb cat mai repede si lasa frica deoparte, ca e tot o forma de stres.
musettepink un -ic mare si de la mine si pe cand testul ala?.
irinabobe bafta multa la sa fie cu noroc.
IreneCAM tu? Ti-ai luat inima in dinti, faci testul? sa fie cu doua rosii.
Lauraaaa, Tizooo nu vrei sa ne mai scrii, cum a fost la medic? si asteptam vesti.
jojo_miha lasa sa stea bebitza cuminte acolo, ca tre' sa mai creasca, noi incepem galeria cu tine de pe acum, daca vrei .
andreea_and tin pumnii sa fie bine la medic si sa va dea liber cat mai curand pentru a incerca sa aveti iar bebe.

toate fetele!

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Dragutelor, unde ati fugit toate? Sper ca daca tot nu scrieti pe aici, macar sunteti la activitati....speciale . la toata lumea!

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput