Durerea unei pierderi de sarcina (33)
Raspunsuri - Pagina 24
jojo_miha spune:
La multi ani! Mariilor! nu am apucat sa citesc ce ati scris,citesc maine ca acum sunt obosita.
Mihaela
31+
Theodora Natalya
andreea16 spune:
Fetele mele dragi, nu pot sa ma culc fara sa va scriu cateva randuri.
Flavia, asa e, unii doctori spun ca nu ai voie sa zbori la inceputul sarcinii, la sarcina trecuta am zburat de 2 ori si mama e convinsa si acum ca a fost unul dintre motive. Eu nu stiu daca este adevarat ca dauneaza, dar nu o sa zbor, ca vreau sa imi iau toate masurile de precautie. Si mie mi-ar placea sa vin la tine, as sta cu copiii si asa ai putea si tu sa mai respire. Ce zici? Ma bucur ca esti sanatoasa si ca lui Dominic i-a placut la gradinita. O sa-l ajute mult sa fie in colectivitate.
Mirelush, sper ca ai iesit din butoi, stiu ca e greu si ca uneori iti pierzi speranta, dar trebuie sa gasesti puterea sa mergi mai departe pentru ca alta solutie nu ai. O sa vezi ca va rasari soarele si pe strada ta! Iti multumesc pentru cuvinte, sper si eu sa fie totul bine. Stii cum este, noi, care am trecut prin experienta unei pierderi de sarcini, nu ne mai putem bucura la fel de o noua sarcina…Frica e prea mare..
JojoMiha, il inteleg pe sotul tau ca nu mai are rabdare, ma bucur asa tare pentru tine, dupa atata suferinta meritai sa fii fericita! Esti un exemplu pentru mine, nu stiu daca as fi avut puterea ta…
Mav, tocmai pentru ca te apuca nostalgia, nu te mai stresa atata la serviciu si pregateste terenul pentru a-I aduce lui Sebi un fratior sau o fratioara.
Laura, cum a fost la eco? Am inteles ca esti la mare, asa ca probbail ne vei scrie dup ace te intorci. De abia astept sa aflu cum e bebe.
Andreea And, imi pare tare rau pentru pierderea ta. Inteleg perfect ce simti, dar ma bucur ca vreti sa incercati din nou cat mai repede. Eu am pierdut sarcina la 9 saptamani, iar medicul mi-a zis ca e bine sa astept 3 luni. Altii spun ca poti astepta sa treaca doar un ciclu. Depinde cum consideri tu si medicul tau. Noi suntem alaturi de tine, oricand ai nevoie de o vorba buna.
Cristy74, sa stii ca si eu am numarat mereu. E adevarat ca in ultimile luni nu i-am mai spus sotului meu cand eram in perioada fertila si am incercat sa nu ma gandesc prea mult, dar de calculat tot am calculate…Mersi mult, stiu ca e bine sa ai greturi, asa ca incerc sa nu ma plang. Cel mai rau e dimineata, dupa amiaza parca e un pic mai bine.
Remaliss, cum te mai simti? Mai da-ne un semn de viata din cand in cand, sa stim ca esti bine.
Liana, cum stai cu dintii??
Musettepink, iti tin pumnii sa nu vina CM. Asa este, trebuie sa incerc sa nu ma stresez, dar este foarte greu. Cred ca o sa ma linistesc dupa ce trec de 12 saptamani. Iti multumesc mult!
Michelle, sper ca ai petrecut o zi frumoasa alaturi de sot! Si mai ales sper ca in loc sa zugraviti ati facut altceva…
Alinushca, nu poti sa stii niciodata, asa ca nu te gandi ca maine e prea tarziu. Si eu stiu ca nu este bine sa concepi copilul in timpul postului. Roaga-te la Maica Domnului si te va ajuta, totul va fi bine pana la urma. Iti tin pumnii!
Lau-Meli, iti multumesc mult pentru cuvintele tale, ma rog si eu pentru mine si pentru fiecare fata de aici. Sa ne indeplinim toate visul de a ne tine copilasii in brate. Ma odihnesc, nu car nimic, incerc sa am cat mai multa grija de mine.
Cristina Ana, ce ma bucur ca ne scrii. Te intelegem ca nu prea ai timp de nimic, cu asa comoara acasa cum sa ai?? O sa te tin la curent dupa ce merg la medic.
C myry, ce bine ca ai unda verde de la medic. Spor la prestat si sa ne dai cat mai repede o veste buna. Iti multumesc mult de tot pentru articol, asa stiam si eu, o sa incerc sa nu imi mai fac ganduri.
HAi ca m-am intins prea mult, va pup pe toate, fara exceptie!
Andreea
Pepsi spune:
hair, nu stiu cum se face dar de fiecare data cind ma gindesc la tine, pac, a doua zi scri ceva pe forum! chiar cu 1 zi inainte sa scri, ma gindeam oare esti gravida?au fost de folos berzele ce le-ai vazut?tare frumoasa melodia....
andreea-and, imi pare tare rau ca ai ajuns direct aici de la mamici, e trist, credem ca se intimpla altora, nici eu nu am inteles de ce, si am reusit sa merg mai departe cind am incetat sa mai inteleg de ce si am ramas din nou gravi!mie dupa chiuretaj mi-a spus medicul 2 cicluri menstruale. curaj si sanatate
cristy, lasa ca esti deja maritata nu-i nimic ca ai cicatrice, asa este sinteti ca niste matusici ptr piticii mei, matusicile lor virtuale....(daca m-ar auzi mama ar zice ca am luat-o pe ulei)a, si se poarta acuma cu breton...
irina, merci, din fericire totul e la locul lui si totul e bine!si sa stii ca la strugurel ii da parul, niste tepi mici
am sa-ti pun poze, poarta haine de 6 luni, miine merg cu el la cintarit la clinica de lapte, sint tare curioasa cit a luat, ca nici pampersul nu-i mai bun
jojo, pai tre sa-ti dau lectii, ca eu am vreo 10 goblenuri
oau, au ramas numa 6 saptamini si va veti tine puiul in brate! cu plinsul sotul meu n-a dat o lacrima la sarcina asta dar in schimb cind a trebuit sa luam decizia sa ne eutanasieze catelul dupa o lupta cu cancerul de 9 luni a plins de nu l-am vazut niciodata asa.....era mai slab ca mine, in loc sa am baza in el.....lasa ca va zbura timpul ai sa vezi, nu mai e mult si-ti facem galerie
musettepink, si eu stiam ca iese testul negativ imediat dupa pierderea sarcinii, dar eu personal nu am mai facut teste dupa ....da, si mie imi era dor de voi, merci de pupici si tie multi pupici
mav, of, lasa ca va veni vremea cind te vei duce la maternitate sa-ti aduci bebeul acasa. am incercat sa punem cu dana pe prima pagina linkul cu articolul, dar nu merge ca e considerat reclama
laura, pai nu ne dai vesti?ca ai fost azi la medic
michelle, ma bucur tare mult ca va dau putere, si curaj, veti reusi toate intr-o buna zii sint convinsa!si ne vom intilni la un suc ca sa se joace copii nostrii impreuna! asa e unele lucruri nu le putem controla, ce crezi ca eu nu ma simt vinovata ca a murit bebe? ba da, ma gindesc oare ce am mincat, oare ce nu am mincat, oare am facut prea mult efort?ma chinuiam sa vad ce facusem in urma cu 2 saptamini cind bebe murise.....oare puteam impiedica, si asa se lungea lista de ce-ului! a, am uitat sa-ti zic ca am scapat si de durerile la sini, nu credeam ca voi apuca ziua asta, dar se pare ca am reusit, si sint super fericita, ma mai doare din cind in cind, dar fff putin, e o adevarata placere sa alaptez, deci sint fericita, voi alapta exclusiv pina la 6 luni ca si pe dominic. am reusit 

lau, merci mult de urarile de bun revenit, aici mi-e locul, asta e! spor la prestat, ce fain de sotul tau ca nu stii cind ovulezi, deci il fugaresti tot timpul....sa nu pierzi momentul
mirelush, lasa ca va fi cind va fi, sa fie bine pina la capat asta conteaza, nu e mult 5 luni....ma bucur ca mama ta se simte bine, asta e f important!te astept cu vestea buna
cmyry, mi-a mers la suflet ce ai scris, merci. ia uite de la mine ptr tine o kila de gindire super pozitiva!na, si un pupic, ia hai cu care voi fi gravida la anu?si daca e fata cu cine o marit?tre sa faceti voi baieti, ca ai mei baieti sint dati deja. si eu sint innebunita dupa inghetata
oana, poate dupa sfintire vine si bebe
baby, puturosica mica, nu e semn de ceva foamea asta de noapte si lenea asta....?la mine comanda e de fetita, acuma vom vedea ce iese, sanatos sa fie, daca e tot baiat, ma incumet de bebe 4?(divorteaza sotul inainte sa apuc sa zic macar ceva......sau se calugareste si nu se mai atinge de mine)
liana, uite asa un pup de la mine ptr olteanca!sa nu ma bati tare
andreea, dupa cum spuneam greturile sint semn bun, incearca faza cu biscuitii, sa nu iei medicamente, mai ales ca aici in canada iti prescriu un medicament interzis in europa de 10 ani. ei lasa teama, ca-i dam un sut in fund.....abia astept sa-mi zici cum a fost la medic, nu te mai gindi, ca eu nu am zburat si l-am pierdut! stiu fete care au zburat si in luni avansate si bebe era ok asa as vrea sa vii la mine, si nu sa stai cu copii, ci sa vii cu copilul tau sa se joace cu al meu!mai ales ca vor fi aproape de virste!
irina, daca stateai tu mai aproape de mine, ce te mai indopam eu azi, ca sa ai forte la prestat....
mcrissa, bafta bafta mare la prestat
chantal, in clipa cind am ajuns la urgente cu hemoragie mare dupa chiuretaj i-am spus lui Dzeu ca daca ma lasa cu toate cele intregi si nu ajung la operatie din nou, eu, ma angajez sa am 3 copii!sotul imi promisese ca vrea si el, ca e ok.....acuma nu mai vrea, vom vedea, dar uite ca apoi l-am avut pe david si stiam ca va mai fi unul, ca mai vreau unul inca de cind eram gravida cu el, mai tot timpul trei vroiam, dar nu eram sigura, apoi, cind am scapat vie sa spun am promis ca trei vor fi!4 cu ingerasul meu! nu e bine sa te retragi cind se vorbeste de gravide, sau copii, din contra face parte din terapie, stiu ca eu, dupa chiuretaj nu o mai puteam vedea pe prietena mea care era gravi ca si mine....dar dupa ce am vazut-o de 2-3 ori mi-am dat seama ca de fapt ma ajuta la vindecare e ca o terapie, a lua taurul de coarne, de aia si pe tine te va ajuta, si putin optimism nu are cu ce sa-ti strice, ca stii si tu ca in stres nu poti concepe bebe! iar eu zic mai da-i incolo de medici de teste, si alte cele, daca ai ramas o data vei ramine si a doua oara, tu, trebuie sa pui mina si sa te incarci de multe ginduri pozitive, oameni pozitivi, sa rizi mai des, sa=ti plingi copilul e normal, dar si sa-ti continui viata e probabil la fel,sa te pui dreapta de spate, capul sus, pieptul inainte, si sa-ti zici de 1o ori pe zi, sint capabila sa ramin gravida, am incredere in corpul meu, nu am sa ma las......vei reusi, sint sigura, o viitoare sarcina te va ajuta enorm, dar da-i sanse sa vina lui bebe la tine!lasa-i pe medici ca ei nu sint Dzeu ai vazut ce erori pot face.....crede in tine, si viitorul tau
cristina, mi-a fost tare dor de tine!ma bucur ca esti mai bine, si ca ai un bebe cuminte! si ma bucur din suflet ca alaptezi, asa sa faci ca e cel mai bun lucru!
deci sa inteleg ca v-a placut tortul!sint moarta dupa inghetata! azi i-am luat geanta noua de mers la gradi lui dominic.....vai ce trece timpul, acusi merge la scoala....iar eu duminica m-am rasfatat, mi-a dat sotul cadou niste bani si m-am reinnoit de sus pina jos(poseta, papuci, haine, chiloti, etc)ca incepeam sa ma deprim sa ies pe strada ca nu prea aveam ce imbraca....acuma desi grasa macar sint bine imbracata!
va pup pe toate tare
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
alinushca spune:
Am emotii. Exact ce nu vroiam sa fac si ce stiam ca nu trebuie sa fac, am facut! Si acum nu stiu ce sa fac. V-am incurcat, nu? ![]()
Teo2rina, ieri era doar dezlegare la peste si oricum daca e praznic imparatesc nu se spala, nu se calca, nu se...
Dar nu-i nimic, stai sa vezi.
musettepink Postez azi cand ajung la munca si pozele tale, promit!! Apoi daca ai decis sa incerci sa lasi totul sa vina natural si sa fie o surppriza, incearca sa te si tii de cuvant si sa nu faci cum am facut eu aseara! ![]()
Nou descoperitele teste de fertilitate. Facut. Pozitiv aseara. Deci abia azi e zi excelenta pentru prestat. Stiind cat de usor am ramas data trecuta, ma gandesc ca neavand probleme cu trompele si mai stiu eu ce, si testul fiind pozitiv -> 90% bebe ?... voi ce credeti ?
Acum in mintisoara mea stiind ca as putea ramane din nou insarcinata se bat cuvintele doctorilor "mai asteapta 2-3 cicluri" (la mine a trecut doar primul), si mai ales, o data ce a trecut perioada mai grea de dupa pierdere am inceput sa imi revin la normal si hormonal. Mai pe scurt nu mai plang la reclamele cu scutece, nu mai sunt chiar cu ochii cat cepele dupa gravide si bebelusi... si mi s-a facut la loc frica de a fi mama. Daca e prea devreme, daca mai trebuie sa astept? Si toate astea pentru ca am facut testul ala, ca altfel stateam linistita si nu ma gandeam ![]()
Nu ma injurati va rog! Dar si sa ramai insarcinata e o teama marisoara, mai ales dupa ce ai pierdut o sarcina...
:) Sanatate!
alinushca spune:
cristina_ana, ce ma bucur ca esti acasa cu Andrei-Eric si ca totul e perfect! eu nu am vazut poze daca ai postat pe undeva, am sa caut. ma bucur si ca mai ramai pe aici ca sa si servesti drept modelul cu "se poate".![]()
Iti doresc sa ai niste zile de neuitat si sa nu te intorci prea repede la muncaaaa !! ![]()
:) Sanatate!
Liana30 spune:
Pepsiiiiiiiiiiiii "La multi aniiii!!!"scuze de intarziere..te pupppp..
andreea cu dintii mai am..da tu fatooo ca uitai sa'ti zic..stii vorba mea..capuu sus si inainteee..da mana la olteanca si ai sa vezi ca vom reusi pana la urma..
Chantal lui Zadori poti sa;i scrii si in engleza sau germana ca intelege..
va pupacesc pe toateeee si multumesc de urari!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Liana30 spune:
alinushca io zic asa "ai facut acu continuaaaaa!!"
io tin pumniii!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
musettepink spune:
Pepsi ce bine ca esti sanatoasa ca sa te poti bucura de printisorii tai si de ce nu poate mai faci o fetita!
Andreea16 tin pumnii stansi sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de bebel!
CristinaAna astept poze cu frumuselul tau!cred ca esti ocupata,esti mamica fulltime!un
pt tine si unul pt baietelul tau!
Cmyry bine ai venit de la dr cu valori bune!Eu zic sa te apuci de treaba cat mai repede!Iti tin pumnii sa se prinda din prima incercare!
L5845 un 
Alinuscha eu zic ca nu trebuie sa astepti 2-3 cicluri,daca tu simti ca vrei sa incerci,eu zic sa-i dai bice!Iti tin pumnii sa reusesti din prima!Ce teste de ovulatie ai facut?Cum se cheama?Eu am facut unele in luna in care am ramas si nu mi-a iesit nici unul pozitiv...de unde am tras concluzia ca erau cam proaste, vad ca ale tale sunt bune daca ti-a iesit pozitiv,sa-mi zici sa-mi iau si eu din alea.Pup
.
Michelle 
JojoMiha 
Va pup pe toate!
Michelle81 spune:
Pepsi-nici nu stii cat de mult ma bucur ca ai revenit.Ce bine ca totul a fost in regula la doctor,esti tare curajoasa abia astept sa te vad si cu bebe3,sunt sigura ca va fii la fel de dulce ca cei doi printisori!Ei si ce daca va fii din nou baietel?Mie imi plac si ma gandesc ca nu au atat de suferit mai tarziu ca fetele...baieteii nu sunt atat de complicati...am ras la mesajul tau in care spuneai ca daca te uade sotul de al ptarulea copil se calugareste si nu se mai atinge de tine,figura esti!Ce frumoasa te.ai facut,te-ai aranjat sexi sexi....
Chantal-te rog si pe tine sa nu ne mai parasesti si sa continui sa ne scrii.Iti tin pumnii ca sa fie bine la medicul acela la care mergi!
L5845-si eu imi doresc enorm ca toate fetele de aici sa fie gravidutze cat mai curand!Tu cum te mai simti?
Cristina-ana-ma tot intrebam ce este cu tine..of imi pare rau ca te-au chinuit durerile....dar acum traiesti un vis minunat cu micutul tau frumusel foc langa tine nu?Abia astept sa vad poze cu tine si cel mic.Sa creasca cel mic mare si sanatos si tu sa te faci bine cat mai repede sa nu mai ai nici un fel de durere!
C.myry-felicitari pentru unda verde de la doctor!!Eu iau folmit(ca intrebai dea cid foloic)doctorita mea a spus ca e ff bun.Cat ma bucur ca poate poate vei incerca mai devreme de cand ti-ai propus,m-.as bucura foarte mult!
Jojo-miha-mai ai putin si vom incepe galeria,abia astept!Cum te mai simti?sper ca azi nu mai esti asa de obosita!
Joahna-ce face fetita?Si tu mai ai atat de putin...Sper ca esti bine!
LauraIoana-cum a fost la medic?Nu ne-ai scris si am asteptat atata...
Remaliss-nu ai mai dat nici un semn,sper din suflet ca esti bine!
Mirela-ce mai faci?suntem in aceeasi perioada,numaram impreuna....
Cristy74-imi pare rau ca ai ramas cu cicatrice....dar cum spune si Flavia lasa ca acum bretonul e la moda...si oricum esti frumoasa!
Andreea16-ma gandesc acum cata rabadare ai avut..si iata ca acum esti gravidutza,ma bucur atat de mult!!O sa fie bine de data asta ai sa vezi!
Alinushca-ma bucur ca esti putin mai bine ca iti revii la normal,ca nu mai plangi la reclamele cu scutece si ca te gandesti sa incerci din nou....cu testele de ovulatie trebuie sa ai grija ca nu sunt intotdeauna bune..Parerile medicilor cu privire la perioada de asteptare sunt impartite,numai dupa un control iti pot spune daca esti pregatita fizic sau nu.
Liana30-imi pare rau ca ai probleme cu dintii,dar lasa ca dupa ce le rezolvi nu mai ai treaba!
Musettepink-si eu am facut lunile trecute teste de ovulatie si mi.au iesit mereu pozitive dar dupa cum vezi nu sunt gravi din pacate...doctorita mi.a spus ca nu sunt atat de bune...eu iti tin pumnii sa vii cu vestea cea mare in curand!
Mcrissa-ocupata?Hai ca luna asta nu mai scpai zbori la odisee sunt sigura!stiu ca e grea aceasta asteptare luna de luna,dar am trecut noi prin atatea nu ne-am da batute acum nu?
Teo2rina-daca eram in bucuresti sa stii ca veneam la o bucata mare de tort...Vezi sa nu faci efort prea mare!Ma bucur ca ieri ai avut o zi de liniste!Vreau sa te intreb ceva in legatura cu pictatul peretilor ca m-ar interesa pentru camera copilului cu modele din desene si de genul dar iti trimit pm.
IreneCam-cum ati sarbatorit ieri?Sper ca v.ati distrat din plin!
Irinabobe-ce mai faci?Tu cum stai,a cata zi esti?
Baby-r7-eu cred ca oboseala si foamea vor sa iti spuna ceva...prea sunt prezente in ultimul timp nu ai observat?
Cat14-cum te mai simti?nu prea ne scrii...sper ca esti bine!
AndreeaAnd-e dureros ceea ce ti s-a intamplat....stim din pacate...poti vorbi cu noi despre ceea ce simti,te va ajuta putin sa te descarci.Eu fara ajutorul fetelor de aici cine stie cum as fi fost acum...Sper sa ai putere sa privesti inainte desi acum pare imposibil...
Mav-cum zic si fetele sa mai lasi stresul sa ii pregatesti lui sebi un fratior sigur s.-ar bucura dar mai ales noi!
Oana-oana26-ce bine ca sfintiti casuta....Cum te mai simti?stiu ca e greu sa raspunzi la o astfel
de intrebare...raspunsul "bine"nu il voi primi stiu asta,nu ai cum sa fi bine dupa ceea ce ti s-a intamplat...dar ingerasii nostrii sigur vegheaza asupra noastra si ne vor ajuta sa avem puterea de a merge mai departe...Si intr-o zi vom pune si noi aici poze cu puisorii nostri si vom reincepe sa traim....
Cristina26-ce mai faci?Nu ne.ai mai scris,sper ca esti bine si tu si micuta,mai asteptam poze noi!
Va pup dulce pe toate fetele!!
Imi doresc atat de mult sa vina ziua cand va v-oi da vestea cea mare....stiu ca imi va fi extrem de frica pentru ca dupa doua sarcini pierdute nu mai pot sta linsitita deloc,imi va fi frica sa ma bucur sa imi fac sperante...imi va fi greu dar imi doresc atat de mult fetelor...Sper din suflet sa nu mai treaca nici o fata prin asemenea experiente tragice...iar cele care am trecut prin asa ceva sa gasim mereu puterea sa mergem mai departe,sa nu ne lasam doborate nicioadata...Atatea exemple pozitive avem aici,fete care ne-au arata ca SE POATE,ca fiecare ne vom implini acest vis de a ne tine copilasul sanatos in brate!Pana acolo mai avem un drum lung si greu...
irinabobe spune:
Flavia astept poze cu piticii sa imi inveseleasca ziua. ma bucur ca te simti mai bine.
Michelle eu sunt z19. nu stiu daca a fost ovulatie sau nu luna asta, da io inca prestez ca sa nu am nimic sa imi reprosez.
tu deja te apropii de testare nu?
pup toate fetele si scuze ca nu scriu mai mult da nu am chef de nimic(nici macar sa scriu). tare as vrea sa fiu acasa si sa lenevesc in pat.