Durerea unei pierderi de sarcina (33)
Raspunsuri - Pagina 23
baby_r7 spune:
Flavia, am inteles eu bine?
si tu esti Marie?
pai atunci 

sa ne traiesti!!!!!!!

ma bucur sa aud ca esti bine si cine stie........poate la anu urmeaza o fetita????????
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
Chantal spune:
Liana
multumesc. O sa rog o verisoara care stie ungureste sa ma ajute sa-i scriu.
Pepsi
ma bucur ca esti sanatoasa. E frumos ca te gandesti deja la urmatorul bebe. Sa dea DD sa ti se implineasca visul cat mai curand! Ma bucur ca m-ai inteles ca eu nu am nimic cu tine sau alte gravidute/mamici de aici. Cand am simtit ca nu-mi face bine sa aud de copii m-am retras. Imi pare rau ca suna cam egoist din partea mea dar asa am simtit eu atunci ca e bine pentru mine. Pentru alte fete, dimpotriva, faptul ca voi mamicile scrieti aici e o incurajare, le da sperante ceea ce e foarte bine. Daca reuseam si eu sa raman gravida nu-mi mai era nici mie greu sa citesc despre copii, asa mi-e destul de greu si incerc sa nu ma implic ca simt ca innebunesc. Stiu ca o viitoare sarcina m-ar ajuta enorm sa-mi revin dar din pacate se pare ca numai un miracol ma mai poate ajuta. Medicii nu-mi dau sanse. O sa incerc sa merg la medicul la care a fost si Liana, poate el stie ce e si cu mine, restul de 5 la care am fost au fost total pe langa subiect.
IreneCAM spune:
FLAVIA, LA MULTI ANI!
Multumesc pentru urari

MICHELLE, CHANTAL, OANA, C MYRY, ANDREEA, ROXANA, MAV, DANA, ALINUSHCA, LIANA, TEO, MIRELA

Spiridusha:))
L5845 spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE!!! PENTRU TOATE MARIILE, MARIANELE SI MARIANII, IN SPECIAL PENTRU LIANA,FLAVIA,MIRELA,TEO, IRLANDEZA

!
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
L5845 spune:
IreneCAM LA MULTI ANI !!! 

de 2 ori, odata pentru ca esti si tu MARIA si a doua oara pentru aniversarea casatoriei!!! Sa aveti o viata lina si frumoasa impreuna si de acum in colo, numai bucurii, impliniri, intelegere si tot binele din lume! 

Poze nunta Timisoara
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
L5845 spune:
andreea16 stai linistita si cumintica, dormi cat ai nevoie, nu te mai stresa, o sa fie totul bine de data asta.Ma
si tin pumnii si asteptam vesti de la tine in functie de cum te simti.Bafta multa si vesti bune de la medic!
Flavia ma bucur mult ca esti bine si ma bucur mult si ca ii place la piciul de Dominiq la gradi.Cu ocazia asta, o sa fii si tu mai linistita si mai putin stresata.
Michelle abia astept sa fim amandoua gravi, de fapt toate fetele de aici sa fim, sa ne mandrim care mai de care cu burtica si sa impartim impresii.
mcrissa spor la
sa iasa cu ochisori
.
musettepink poate totusi ai noroc luna asta, cine stie
.
cristy, irina,alinushca,Chantal,Laura,baby, c.myry,mav si toate minunatele de aici. 

Poze nunta Timisoara
Lau-Meli
si 
andreea16 spune:
Fetelor, ce sarbatoare e aici!!!
Dragele mele Mireush, Liana, Teo Irina, Flavia, Irlandeza va urez din tot sufletul 

sa fiti sanatoase, fericite si sa vi se indeplineasca toate visele!
IreneCam, aniversare placuta, la multi ani fericiti impreuna!
Va urez petrecere frumoasa, mi-ar placea sa fiu si eu cu voi, dar pana una alta ma multumesc si cu o bucata de tort virtuala.
Teo Irina, din cate stiu eu si astazi este post, este doar dezlegare la peste. Si in calendarele bisericesti scrie la fel.
Andreea
andreea16 spune:
Irene CAm, LA multi ani si pentru ziua ta!!!!!!!!!!!!!!!Am crezut ca sarbatoresti doar aniversarea casniciei.
Andreea
cristina_ana spune:
Buna fetelor!!!!
Imi pare tare rau ca n-am mai apucat sa va mai scriu, am avut o perioada tare agitata, abia acum am inceput si eu sa ma mai linistesc. Primele doua saptamani au fost groanice din cauza durerilor de la epiziotomie. Abia de citeva zile mi-au trecut durerile si pot sta si eu pe scaun. Andrei e un scump, nu ma supara deloc, doarme noaptea, ce mai, e un copilas perfect, dar cere multa atentie asa ca timpul meu e cam limitat. Si se face pe zi ce trece tot mai frumusel. Poze noi nu am apucat sa mai pun, trebuie sa le descarc din aparat, sper sa reusesc zilele astea.
De citit sa stiti ca am facut-o zilnic (in timp ce alaptam), ma gandesc mereu la voi si sper din tot sufletul ca toate sa veniti cu vesti bune cit de curind.
Vreau sa le felicit si eu pe sarbatoritele de azi, Mirelush, IreneCAM, Teo2rina, Liana, Flavia, Irlandeza!!! (sper sa nu fi uitat pe nimeni). Va doresc sa aveti parte de o viata frumoasa, sa vi se implineasca toate visele si sa aveti mereu langa voi pe cineva care sa va iubeasca!
Michelle, iti multumesc ca ai intrebat de mine, esti o fata minunata, tu nu uiti niciodata pe nimeni! Ma bucur ca azi sta sotul cu tine, va doresc sa aveti o zi frumoasa impreuna!
Flavia, m-am intristat tare mult cind am vazut ca nu mai scrii. Ma bucur ca te-ai razgandit, toate fetele de aici te iubesc si au nevoie de tine!
Cristy, imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta, dar te rog eu mult sa ramai optimista, ca minunea sigur se va intimpla in curind!
Andreea, daca ai greturi inseamna ca sarcina evolueaza bine, asa ca fii fericita! De-abia astept sa vii cu vesti bune de la doctor!
Laura, sper ca ziua de azi ti-a adus numai bucurii si l-ai vazut pe bebicul tau!
IreneCAM, felicitari pentru aniversarea casatoriei! Eu l-am conceput pe bebe in ziua in care implineam 5 ani de la casatorie, asa ca la mine aceasta aniversare a fost cu noroc. Sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata, si bebele o sa vina cu siguranta in viata voastra.
Fetelor, va pup pe toate, Roxana, Oana, Liana, Lau-Meli, Mav, Mirelush, Cristina26, Jojo-Miha, Chantal, Mcrissa, ALinushca, C.myry, Musettepink, Danangie, Irinabobe!

O sa incerc sa va scriu mai des, imi sunteti tare dragi, acum am intrat si eu intr-un ritm cu bebe, avem deja un program zilnic si imi este mult mai usor. Zic eu ca am depasit perioada de criza si de acomodare. Va pup pe toate si revin cu poze!
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
c.myry spune:
Buna fetelor!
In primul rand LA MULTI ANItuturor care isi sarbatoresc astazi onomastica sau care au sarbatoriti in familie!
Eu m-am intors de la dr. cu vesti bune! Valoarea mea de la BHCG de 7.5 este negativa. Mi-a spus chiar ca si o valoare de 20 ar fi tot negativa.
Si mi-a dat unda verde la bebe. Am intrebat de tratament de sustinere a sarcinii dar mi-a spus ca sa il anunt cand sint insarcinata. Si imi da. Inainte sa iau doar acid folic.
Eu stiam ca se ia si utrogestan si vitamina E parka 10 zile pe luna. Voi ce spuneti?
musettepink-pumnii pt test. Sa fie cu noroc iubita! Nici eu nu am avut simptome. Fara greturi, dureri… Doar reactie la fumul de tigara.
Andreea16-am citiit undeva ca pt greturi e bine sa rontai biscuiti cand simti ca te apuca si sa nu te ridici brusc din pat dimineata. “Femeile ce au experimentat greata si varsaturile in primul trimestru de sarcina au risc sub 30% de aparitie a avortului spontan, comparativ cu cele care nu au avut aceste simptome. Cresterea nivelului de hormoni, ce se pare ca determina greata si varsaturile, sunt responsabile de reducerea riscului de aparitie a avortului. Se recomanda ca femeile insarcinate sa manance, chiar daca au aceste simptome, pentru a nu pierde din greutate.” – asta am gasit intr-un articol. Deci daca ai greturi e bineeee! Asa inteleg eu. Deci nu iti mai face griji si fii linistita!
IreneCAM, Liana30, blueeyes2003- 

LA MULTI ANI tuturor! Sanatate multa si sa vina bebe in curand in viata voastra!
Irlandeza-
LA MULTI ANI ! Sanatate multa si multa fericire!
Teo2rina-
LA MULTI ANI! si pentru tine. Sanatate multa si multa fericire!
blueeyes2003-sa te relaxezi si sa te incarci de ganduri positive in calatorie. Face bine iesirea.
mcrissa -bravo! Deci fac 

si pt tine. Sa aud numai de bine luna asta! 2 liniute rosii la cat mai multe!
alinushca-Merci mult pt ajutor. Sigur nu e bebe. Asa am gandit si eu. Cred ca poate si la lab. A fost ceva. Nu stiu ce sa zic. De obicei imi facea testele astea o dr. Si la asta ultimul a fost o alta. Dar m-a linistit dr. Cica e tot o val. negativa.
Ooffff ce ti-e si cu dr astia! Unii dr. parca sunt roboti! Putini mai intilnesti in ziua de azi care sa nu se gandeasca doar la bani. Si nu la sanatatea pacientilor! Poate e cazul sa mai cauti alt dr. Si mie tot dupa 2 cicluri mi-a spus ca pot incerca din nou. Dar in ziua in care am facut chiuretajul era o mamicuta care astepta la cezariana. Mi-a spus ca pierduse fetita la 4 luni si ca la o luna ramasese. Adica dupa 1 CM. Deci se poate. Cred ca depinde de fiecare organism. Ma bucur ca te-ai mai linistit. Si sigur va veni bebe in curand.
Andreea end -imi pare rau. Nu sunt cuvinte sa alini asa o durere. Dar aici vei gasi mereu o mina intinsa. Si poti spune tot ce ai pe suflet. Eu aici am spus ceea ce nu mai spusesem nimanui. Acest grup de fete minunate, fara exceptie, este cel mai bun psiholog.
E PE BUNE, PE INCERCATE SI GRATIS !!!! – asta ca sa va mai destindeti fetelor!
Michelle81-merci mult! Deci vestile sint bune. Si moralul meu e mai ridicat. O sa vad cand ne apucam. Ziceam ca astept pina in decembrie, dar pe z ice trece imi vine cheful sa incerc mai devreme. Sept. – oct. Si asta datorita incurajarilor voastre.
Chantal -
rog vorbeste cu noi! Nu te inchide in tine! Te inteleg perfect la faza cu copii. Te rog nu-ti pierde speranta! Gandeste pozitiv. Se intimpla miracole.Ma
pt tine.
Flavia- multumim pt articol! Ma bucur nespus ca esti bine.
LA MULTI ANI! Sanatate si multa, multa fericire! Si o strumfita in curandImi place enorm inghetata! 
mav-
-Ce bine ca mai ne vizitezi. Ce mai faci?
L5845-
cristina_ana-– ma bucur ca esti bine! Multa sanatate baietelului tau minunat! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!
[red]Andreea, baby_r7, Irina,Cristy si restul fetelor [red][b]-
myry