Durerea unei pierderi de sarcina (33)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

la toate Mariile, Marianii si in special unor fete dragi

mie..........Liana, Mirela, Teo, Irene, Irlandeza pe

toate si sa fiti fericite si vesele azi!!!!!!!!

bebita te asteptam!!!!

in asteptare din 13 decembrie 2000

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irenecam-draguta LA MULTI ANI si o aniversare placuta alaturi de sot!!Ce de-a sarbatoarea!!La muulti aniii!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

La multi ani cu sanatate si bucurii: Mirelus, Liana, Teo, Irene!!!
La multi ani tuturor celor dragi pe care ii sarbatorim azi!!!

Flavia, foarte bun articolul, si eu m-am regasit in cele scrise acolo (din pacate)... Cred ca ar trebui postat pe prima pagina....

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Liana, IreneCam, LA MULTI, MULTI ANI, dragelor, sa fiti sanatoase si fara suferinta in viata. pupici multi.
multumesc de urari, dragele mele, din pacate nu va pot invita la tort ca nu am... si as fi vrut...

Marina, o in 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Teo, Irene, Irlandeza "La multi aniiiiii!!!"

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Chantal adresa clinicii e trecuta pe foia de analize da nu stiu daca intelegi ceva ca io nu inteleg nimikti'o scriu totusi...6725 Szeged,Semmelweis u.1
adresa de mail jzadori@gmail.com
tel..06/62.423.623 bagi prefixul inainte si elimini pe 0..
baftaaaaaaaa!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Liana multumesc pentru raspuns. Stiu clinica ca am fost si eu acolo numai ca m-a dus dr. Novak de vreo 2 ori la eco. Dr Zadori nu are cabinet privat?

Mergi la inceput

privat nu are..da e tot timpul la clinika..zi de zi..poti sa'i scrii pe mail ca el raspunde la tot..puppp

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

liana, mirelush, imi dreg vocea 1, 2 , 3 si MULTI ANI TRAIASCAAA, MULTI ANI TRAIASCAAA LA MULTI ANI, CINE SA TRAIASCAAA CINE SA TRAIASCAA LA MULTI ANI, FETELE MELE DRAGI SA TRAIASCAA, FETELE MELE DRAGI SA TRAIASCAA, LA MULTI ANI!!!sa vi se implineasca cel mai frumos vis!

irene, teo,irlandeza, un mare La multi ani de la o alta Maria!sa fiti sanatoase!

asa ca va invit si eu la o felile mare de tort de inghetata!!si o gura de ceva!

irene, la multi ani ptr cei 5 ani de casnicie!multi ani inainte!

la medic a fost super bine,m sint perfect sanatoasa(mai putin la cap), a ris cind i-am zis ca ne vedem la anu cu o alta sarcina, m-a felicitat ptr un bebe asa frumos(ca m-am dus cu david, pe dominic l-am lasat la o prietena ca nu vroiam sa intrebe pe ginecolog ceva detalii......)m-a intrebat ce contraceptie folosim, si ca-mi face papul in 6 luni!iar la gradi i-a placut tare mult lui dominic, asa ca am complectat actele si din septembrie incepe, azi ma duc sa le duc, cum am fost ieri pe drumuri toata ziua nu am apucat sa citesc tot!
va pup tare pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

chantal, ma bucur ca mesajele mele nu-ti fac rau, asa e dupa ce a zis si ale, ma gindeam ca poate unele fete nu intra din cauza ca noi scriem mesaje si cind eram gravida la fel gindeam, dar ma bucur f tare ca nu din cauza mea nu scriai si ma bucur ca mai scri!vei reusi intr-o zi, ai sa vezi ca-ti va fi mai usor daca ramii gravida!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput