Durerea unei pierderi de sarcina (33)
Raspunsuri - Pagina 21
alinushca spune:
c.myry, chiar nu stiu ce inseamna valoarea ta. poate au gresit-o ca se poate intampla si asa... am sa o intreb din nou pe nasa mea care a fost suspectata de molara ce si cum, dar tocmai mi-a respins apelul asa camai astept un pic. sper sa fie oricum mai degraba o gresala, daca spui ca de bebe nu poate fi vorba. esti sigura sigura ca nu e bebe? ca in perioada de dupa chiuretaj eu eram atat de cu mintile aiurea incat imi calculam eu cam cand ar fi safe si mi-am dat seama ca facusem tot felul de greseli in calculul meu, pentru ca nu eram in stare sa gandesc limpede...
. Iti tin pumnii!!
baby_r7, trecem des prin perioade din astea cu totii. Stii ce cred eu? Ca lucrurile de genul asta ne invata cu adevarat sa ne bucuram mult atunci cand ni se intampla lucruri bune. Dupa ce vin acasa dupa o zi nasoala de munca ma bucur imens de linistea familiei si de sotul meu. Ma bucur stiind ca in marea asta agitata in care nu ne putem gasi locul cum zici tu, sunt si multe insule pe care cat putem sta suntem fericiti cu adevarat! Capul sus!
blueeyes, la multi ani, sarbatoarea de azi sa iti dea putere multa pentru un bebe!
Eu... cred ca ratez oacazia luna asta. Zilel fertile au fost cam ieri si azi. Dar am zis ca nu e deloc bine sa concepem un copil in timpul postului asa ca am stat deoparte. Maine ne punem noi pe prestat dar probabil ca va fi prea tarziu. Oricum, m-am impacat cu ideea... cred. Am sa fac tot posibilul sa las lucrurile sa se intample natural. Nu mai vreau sa mai trec prin stresul si temerile prin care am trecut. Ma intelegeti, nu? ![]()
Va pup pe toate, ma gandesc la fiecare in parte si ma rog pentru voi!
:) Sanatate!
blueeyes2003 spune:
Andreea_and
imi pare foarte rau ca ai pierdut sarcina!
E foarte greu si dureros,in aceste momente cuvintele sunt de prisos...
dar cu timpul durerea se va mai estompa si dorinta de a avea un copilas iti va da putere sa mergi mai departe.
Suntem alaturi de tine!
Mie medicul mi-a zis sa astept 2,maxim 3 CM si apoi putem incerca.
Flavia
cum a fost al medic?Multumim pentru articol,intr-adevar este foarte interesant!
Andreea
incearca sa nu te mai gandesti la lucruri triste,alunga gandurile negre si fii optimista ca de data asta va fi bine.Imi pare rau ca ai greturi dar atata timp cat sunt inseamna ca bebe este bine.Multa bafta luni la eco.
Michelle
ce faci?Esti mai bine?
Lau-Meli,Alinushca,Baby,Teo,Irene,Irina,Cristy,Musettepink va
pe toate!
www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
Teo2rina spune:
alinushca, azi nu mai e post, stiu sigur. pomenile care se fac astazi sunt de dulce. mai gandeste-te si poate nu ratezi ocazia.
mirelus,
si La multi ani!
Marina, o
in
12+
Chantal spune:
Michelle, am disparut pentru o scurta perioada, am fost tot pe drumuri, imi fac de lucru sa nu am timp sa ma gandesc la altceva ce-mi face rau... Stii tu ce.
Ati scris atat de mult fetelor, atat de multe mi-ati raspuns si mi-ati sarit in ajutor, nu stiu cum sa va multumesc tuturor. Va rog sa ma iertati daca nu va scriu numele, sa stiti ca va sunt recunoscatoare la fiecare in parte.
M-a impresionat povestea fratiorului lui Eunice78. Nu sunt cuvinte... Eunice, stiu ca vrei sa ma incurajezi si-ti multumesc.
Liana "La multi ani!" si numai fericire iti doresc. Te rog poti sa-mi dai numarul de telefon al lui Zadori, si daca ai cumva si adresa cabinetului... Multumesc mult.
Pepsi daca ceea ce am scris eu te-a facut sa nu mai scrii aici, imi cer scuze. Nu asta am vrut. Daca nu-mi place ceva aici, pot oricand sa nu mai deschid forumul, nu are a face forumul cu tristetea mea. Tristetea mi-o provoaca cei din jurul meu, rude, prieteni, necunoscute gravide sau cu copii pe strada, in nici intr-un caz tu sau vreo fata de pe forum. E bine sa scrii aici pentru ca sunt fete care sunt incurajate de reusita ta si a altor fete.
Imi cer scuze inca o data daca am deranjat pe cineva cu ce am scris aici, nici nu mi-a trecut prin cap sa supar pe cineva, imi pare rau daca am fost gresit inteleasa.
Chantal spune:
Andreea and, imi pare rau e prea putin de spus acum, nu sunt cuvinte... Sper sa gasesti alinare aici printre noi in timp, acum e foarte greu dar ai sa intalnesti aici atatea fete care au trecut prin experiente similare si poate chiar mai grave decat tine, cumva trebuie sa supravietuim, n-avem incotro.
Te
.
musettepink spune:
La multi ani fetelor!sa fiti sanatoase si sa deveniti mamici cat mai repede cu putinta!!!!!!!!!!!

Michelle asa e, simptomele nu sunt intotdeauna prezente,nici la sarcina trecuta nu prea am avut simt\ptome dar nu stiu asa cred eu ca nu am ramas,dar ai dreptate pana nu e rosu,e speranta!Te pup dulce!
Alinuscha acum chiar ca nu mai imi fac griji in legatura cu testul,totul e sa fie cazul sa-l si fac.Si eu am zis ca tine,ca ar trebui sa ma mai detasez si sa numai numar zilele si cand nu ma astept sa am o surpriza!Iti tin pumnii sa ai parte de 2 liniute!
IreneCAM spune:
LIANA, MIRELA, TEO SI TOATE MARIILE, LA MULTI ANI!
Si eu va invita la o felie de tort cu cioco si fructe. Azi implinim 5 ani de la casatorie. In plus sunt si eu Mariutza!
Va pup si haideti la tort...

Spiridusha:))
blueeyes2003 spune:
Wow,ce de sarbatorite!
Teo

la multi ani fericiti,sa fii iubita si sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Irene

la multi ani fericiti impreuna,sa aveti numai bucurii de acum incolo si un bebe cat mai curand care sa va umple inimile de bucurie!

Va multumesc tuturor pentru urari,si eu va doresc numai bine!
Nu stiu daca mai pot sa scriu pentru ca plec cu sotul la Brasov-merge in interes de serviciu-si decat sa stau singura prefer sa ma plimb!
Va
! O zi minunata va doresc!
www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
musettepink spune:
Irenecam la multi,multi ani de casatorie!Si la multi ani de Sfanta Maria tuturor fetelor,nu vreau sa va nominalizez de teama sa nu uit pe cineva!!!!!!Pupici!!!!!!!!!!!!!!!!!