Durerea unei pierderi de sarcina (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,va invit la o felie de tort,un pahar de sampanie sau un suc pentru gravidutze!Astazi este ziua mea,a sotului si a mamei.

Va pe toate!Revin!

www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

La Multi Ani Mirelus!Multa sanatate si iti doresc sa apara cat mai repede in viata voastra cel mai frumos cadou!
Bun tortul, chiar mi s-a facut pofta, cred ca voi iesi sa-mi cumpar o prajiturica, cu toate ca spuneam ca o las ma usor cu dulciurile ca m-am cam ingrasat.

eu raportez, Z6 si de asera am inceput ca sa nu cumva sa ratez si luna asta

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Multumesc mult Mcrissa Si eu iti doresc la fel!
Foarte bine ca ai inceput deja sa prestezi pentru ca nu se stie niciodata,si noi am inceput din ziua 8.Spor la prestat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani Mariilor!!!!"
"La multi ani Marinilor!!!"

"La multi ani Mirelush!!!"

si a mea e poftiti de chefuitiii
pt gravidoaseee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by andreea_and

Buna fetelor, am ajuns la voi direct de la "mamici de martie-aprilie 2008" pentru ca nu a fost sa fie... nu am inteles inca de ce, poate nu voi intelege niciodata, vroiam doar sa va spun ca voi sta si eu pe aici, deocamdata mi-e greu sa vorbesc despre ce mi s-a intamplat.. am scris la randunici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105167&whichpage=16 daca cineva vrea sa stie, scuze ca nu pot scrie din nou..
O intrebare am pana ajung la doctor, din cate stiti voi dupa avort cam cat trebuie sa asteptam pana sa incercam din nou? Deja nu mai am rabdare, mi se pare singura iesire din marea asta de tristete...

Andreea

Andreea imi pare foarte rau sa aud ce ti s-a intamplat. Trebuie sa fi fost un soc teribil. Bine ca ai avut un medic care te-a inteles si te-a sustinut. Al meu mi-a zis "lasa sa pierzi tu 2-3 sarcini si apoi o sa ne facem griji". Acum ia lucrurile usor. Lasa timpul sa vindece usor usor rana. Nu te speria de gandurile si de nenumaratele temeri pe care le ai. Or sa se estompeze si vei reveni la normal. Atunci ai sa poti avea un copilas pe care il vei iubi muuuult mai mult dupa experienta grea prin care ai trecut.
Eu am facut chiuretajul pe 20 Iunie. Luna asta deja incerc din nou. Doctorul mi-a spus ca sa astept macar 2 cicluri menstruale. Dar sincer, nu exista o reteta. Unele fete au ramas chiar inainte sa le vina primul ciclu de dupa chiuretaj si au dus sarcina cu bine la termen, iar altele au ramas dupa 3 cicluri si au pierdut-o din nou. NU e o reteta. Trebuie doar sa te rogi mai mult la Doamne Doamne si sa te linistesti cat mai mult posibil si data viitoare va fi cu siguranta bine. Cel mai mult trebuie sa incerci sa iti domolesti temerile. Ca bebeii vin la mamici increzatoare si puternice
Succes mult iti doresc! Sa ai un copilas cat mai curand si sa ne bucuram impreuna de experienta de a deveni mame.

:) Sanatate!

Mergi la inceput

La multi ani Liana!!! Multa sanatate,fericire si sa iti dea Dumnezeu cat mai curand o minune mica!Numai bine iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

fetelor, nu mai ziceti de toruri si sucuri, plizzzz, ca eu nu am decat un magazinas amarat langa mine care are cel mult suc cu acid si eu vreau acum fara si eugenii... ma duc sa vad ce pot sa cumpar sa va invit si eu la ziua mea si cine pofteste intradevar si e din Bucuresti as fi tare fericita sa vina.
cristy74,eu pictez peretii, mi-am facut planul de o saptamana, acum sunt in curatenie ca ieri au terminat muncitorii. Azi e prima zi de linisteeee!!!!

Marina, o in 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Andreea end-imi pare atat de rau ca ai trecut prin aceasta experienta ingrozitoare,doare atat de tare cunoastem cu toate acest sentiment din pacate...nu vei intelege niciodat" de ce?"nu are rost sa te intrebi...Sa iti pierzi un copilas este cel mai dureros,nu conteaza varsta sarcinii pt ca e deja parte din nou din momentul in care aflam ca suntem gravide...Eu am pierdut o sarcina prin avort spontan si o fetita pe 26 oct anul trecut(am fost nevoita sa fac intrerupere la 24 de saptamani pentru ca fetita noastra era bolnava)...de atunci viata noastra s-a schimbat radical...Am multe momente in care nu vreau sa vad si sa aud de nimeni,in care ma bufneste plansul,in care nu mai suport sa vad copilasi si sa ma intreb eu de ce eu nu imi tin acum copilasul in brate,de ce s-a intamplat ce s-a intamplat...imediat este un an de cand ma tot intreb de de,de ce si de ce...E greu dar trebuie sa mergem mai departe sa speram ca intr.-o buna zi Dumnezeu ne va ajuta si pe noi sa ne implinim acest vis..pana atunci trebuie sa rezistam,sa traim cu aceasta durere ingrozitoare si fara margini...Eu am avut si psiholog insa iti spun sincer ca numeni nu m-a ajutat mai mult ca fetele de aici care m-au inteles si mi-au intins mainile intotdeauna cand am cazut...Oti doresc multa putere sa poti merge mai departe!
C.myry-multa bafta azi la doctor,nu stiu ce sa iti spun despre aceele valori,iti tin pumnii pentru azi sa vii numai cu vesti bune!
Oana-oana26-mersi ca intrebi de mine...da sunt putin "ocupata"cateva zile,sper ca se vor vedea si roadele in doua saptamani!
Mcrissa-cum te mai simti?Spor la prestat!!!
Hair-multumim pentru melodie.Tu ce mai faci?
Baby-r7-starile tale cam sunt simptome de nazdravan in burtica..ce zici?
L5845-multumim ca ne.-ai scris despre Liana,sper sa isi reziolve cat mai repede problemele si sa revina aici.Imi pare bine sa te vad asa de activa.Nici nu iti pot spune cat astept sa te vad si pe tine gravidutza!
Pepsi-multumim pentru articol,l-am citit si cred ca in toate punctele m-am incadrat cu exceptia puctului 4,inca nu prea am ajuns la acea faza...Tu ce mai faci?cum a fost la control ieri,e totul in regula?cum sunt sanii,mai ai probleme,te mai dor?ce iti fac printisorii cei scumpi?la mine a venit preotul si inainte sa nasc si a vorbit cu noi,avea lacrimi in ochi cand eu plangeam si ii spuneam ca nu inteleg ca doar ne iubim atat de mult fetita,nu intelegem de ce Dumnezeu ne-o ia atat de repede... si o hebamme care vorbea mereu cu noi ca un psiholog si care a stat langa noi mai mereu si a incercat sa ma convinga ca nu e ina mea,ca unele lucruri nu le putem controla oricat de mult am vrea...
andreea16-of draga de tine,sper sa iti treaca cat mai repede greturile si pe mine m-au tinut patru luni de zile cu vomat zi de zi...Fiecare sarcina e diferita,sper sa te tina mai putin...
Musettepink-eu ti-am scris pe pagina trecuta nu stiu daca ai vazut ca simptomele nu sunt o regula,la unele fete sunt la unele nu...deci pana nu e rosu e speranta!Iti tin pumnii!
lauraioana-ma gandesc la tine ca azi esti la doctor si abia astept sa ne spui cum a fost si poate si ce ai in burtika.Te-am mai intrebat de mai multe ori cand ne pui poze cu burtika ca abia astept sa te vad?
Irinabobe-nici eu nu prea am apucat sa gatesc de cand cu perioada fertila...dar daca vii la mine ma pun si gatesc deci usa e deschisa...
Cata14
Cristina26-draga ce mai faci?ce face micuta?
Mirela-La multi ani draga mea!!!!!La mutlti ani tie,mamei tale si sotului,ce sarbatoare mare la voi deci trei sarbatoriti!Sa traiti sa chefuiti sa va inmultiti!Iamii da bun ii tortul mai imi dai o felie ca eu sunt mancacioasa rau!
Cristina-anace mai faci draga mea?nu ne-ai mai scris...ce face Eric?Tu cum te simti?Mai ai dureri?Asteptam vesti de la tine si cateva poze noi!
Chantal-iar ne-ai parasit?
Azi nu stiu daca mai apuc sa va scriu ca e sotul acasa ,are liber azi deci profitam de ocazie.Va pup dulce pe toate fetele!

Mergi la inceput

Liana30.teo2rina-la multi ani fetelor!!!!!!!Sa aveti o zi minunata!!!!La muuutlti aniii!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI celor care poarta numele de MARIA!!La multi ani!!

Mergi la inceput