Durerea unei pierderi de sarcina (33)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

n-am cuvinte sa va spun ce simt cand va citesc mesajele voastre.
sunteti niste fete extraordinare si va iubesc mult..........
si stati linistite in privinta mamei mele.
nu am varsat nici o lacrima in fata ei.
desi ma simte cand sunt trista.......
din toata famila eu sunt "cea tare"..atunci cand toata lumea se sperie ..........
doar Bogdan stie cat plang....acasa in pat seara.............
si ii multumesc......ca exista, ca imi este sot si ca ma iubeste atat de mult..........
Liana sa nu da-i prea tare cu te rog............
sunt foarte trista.......si uite.......am vorbit mult cu Lau pe mess...........si m-am mai linistit........asa ca fug sa ma asez in pat......poate dorm.....si sper sa fie un somn lipsit de vise................doar sa ma adohnesc mi-as dori.....
Noapte buna la toate ............

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

n-am apucat sa prea citesc ca acuma am intrat in casa, dar ce vad baby, pai iti faci de cap in lipsa mea?! mai ia vezi ca-ti dau eu citeva asa inainte de culcare, pai se poate! isa sa vezi!

va pup pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

[Cristina26-ce mai faci?Nu ne.ai mai scris,sper ca esti bine si tu si micuta,mai asteptam poze noi!
Flavia draga eu tot va scriu, ma opresc pe la mijlocul mesajului ma duc la fata. Apoi uit ca am scris mesaj, tata vine si stinge calculatorul. Asa ca eu pierd mesajul, cred ca am pierdut peste 20 de mesaje. asa ca de acum in colo o sa va trimit jumatati de mesaje ca sa nu le mai pierd.
Imi cautam mesajul si se pare ca nu l-am trimis din nou.
Flavia eu nu muncesc afara din casa, mergeam doar la facultate. Acum stau acasa cu fetita. In depresie nu am intrat, poate si pentru faptul ca sta si tata cu fata si eu mai am timp sa ies pe afara, sau poate ca e sanatoasa si nu am atatea griji ca la Paul (la Paul am intrat in depresie postnatala). Tu cum te mai simti? Ce iti fac printisorii?
V-am transmis La multi ani la toate fetele: Flavia, Liana, Teo, Irlandeza, Mirelus.
Chantel eu am o prietena care are o fetita cu 5 zile mai mare ca Paul. Izabella (fetita) e finuta mea iar mama ei a fost nasa lui Paul. Dupa ce a murit Paul mergeam pe la ele doar sa o tin pe Isabella in brate. Ma simteam atat de norocoasa sa o am pe ea, chiar daca nu era a mea, dar puteam sa o tin in brate si sa o pup. Nimic nu doare mai mult ca bratele goale. Nu zic ca nu aveam si perioade in care ma inchideam in casa si nu aveam contact decat cu siturile ca memory.of sau angels etc (situri despre morti).
Fug sa vad ce imi face fata. Va mai scriu cand ma intorc.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Michelle multumesc ca te mai gandesti la noi. Noi suntem bine, Mario Luca imi ocupa tot timpul de aceea imi e greu sa mai tin pasul cu voi, dar va citesc pe sarite sa vad ce faceti si daca a mai aparut o gravi. Mario Luca s-a facut deja mare, are personalitate, dar este cuminte in general si e un mancacios. Luna asta am avut si botezul. Am mai pus si poze noi de la botez, de la munte si altele.
http://new.photos.yahoo.com/eiancu/album/576460762400240757
Multumesc tuturor fetelor care se gandesc la noi. Va pup si astept vesti de la voi.

Ileana si Mario Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Roxana draga, eu poate dau cu bota in balta dar cred ca daca as fi in locul tau as face FIV. Aici de obicei iti baga 6 oua feritlizate in caz ca pierzi 2 sau trei etc sa mai ramai cu cateva. suntem aici sa ne incurajam una pe alta. Nu fugi cand ai nevoie de ajutor. Noi toate te iubim mult si abea asteptam sa ne dai vesti bune si sunt sigura ca in viitorul apropiat ni le vei da. Dumnezeu sa te ajute si sa iti indeplineasca toate visele. Imi pare tare rau pentru mama ta.
Ileana_marius ai o frumusete de baiat. Sa iti traiasca si sa iti aduca multe bucurie. Pupici si lui Mario Luca.
dan_ny bine ai revenit printre noi.
alinushca eu cred ca e momentul potrivit pentru tine sa ramai insarcinata acum. Te asteptam cu vesti mari.
Michelle noi suntem bine si asteptam si noi cu nerabdare sa ne dai vestea cea mare. Domne ajuta sa fie luna asta!
Irene_Cam asteptam vesti de la tine draga. Eu sper ca sunt cu
Liana
Va pup dulce pe toate fetele frumoaseee si minunate.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor mele dragi, am o veste mare mare sa va anunt! azi, am fost la testele ptr alergie al lui dominic, si mi-a zis ca nu mai are nimic, nu prea m-am bucurat ca in ianuarie mi-a zis la fel si de fapt inca era alergic, asa ca le pun sa-mi repete testul, mi l-au repetat si cica nu mai e alergic. venim acasa, si-i dau la cina o cana mica de lapte vaca si 1 bucatica cascaval si NU a avut nici o reactie!!! Uraaaaaaaaa, am scapat de alergia asta nenorocita!nu-mi vine sa cred, dupa 3 ani de lupta cu o boala invizibila, dupa 3 ani de stil de viata diferit, de suferinta, este exact ca in visul meu ce l=am avut de Paste, cind am visat ca am intrat in biserica aceea alba si am vorbit cu EL si mi-a spus ca sa nu-mi fac griji ca dominic va fi bine cu alergia si ca david va fi ok sanatos, si totul va fi bine, si ca puiul meu ma asteapta in viata de apoi sa am grija de el. vedeti fetelor ca 2 din cele trei lucruri ce mi le=a spus s-a adeverit?!nici nu-mi vine sa cred, va zic sincer, dar am crezut atit de mult in ce am visat, a fost REAL, ma simt atit de norocoasa ca am avut acel vis.....stiu ca-mi voi gasi puiul mort in viata de apoi! acuma stiu sigur!Doamne merci, ce mult ma bucur ca i-ai redat lui dominic o viata normala, ca toti copii!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Pepsi ce ma bucur ca e totul ok Dominic!!!!!!!Un pupic dulce!
Babyr imi pare rau ca treci prin asa ceva.Am avut si eu o persoana foarte draga mie care din pacate s-a stins sub ochii mei fara sa o pot ajuta cu nimic si am fost terminata.Stiu prin ce treci,sunt alaturi de tine chiar daca numai virtual si te rog sa ai putere si incredere ca totul va fii bine si ca va veni si copilul atunci cand te vei astepta mai putin.Te pup!
L5845 eu testul am de gand sa-l fac pe 22-23 cam asa dar daca va mai fii cazul ca tare imi e ca imi vine cm-ul.
Cmyry iti multumesc ca imi tii pumnii sper sa fie cu noroc daca nu acum macar luna viitoare!
IreneCam ai facut testul?Eu am inca pumnii stransi pt tine!
Michelle,Alinuscha,Blueeyes va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Baby-r7-of draga mea imi pare rau ca esti atat de trista!Sunt sigura ca mamicuta ta va fii bine mereu si isi va vedea si nepotii mari,casatorindu-se si avand la randul lor copii sunt sigura de asta!Ieri a fost prima zi de cm la tine,e normal sa fii atat de deprimata si sa simti ca te tot departezi de acest vis pe care il avem toate,insa nu este asa...stiu ca asa simti ca te-ai saturat sa te tot chinui sa incerci si nici nu ai siguranta daca va fii bine...e ff greu...e o situatie pe care numai noi cele care am trecut prin asa ceva o intelegem perfect.Dar draga mea capul sus ca daca esti atat de trista nu vine bebe mic,trebuie sa fii mai relaxata si sa iti spui"sunt sigura ca raman si totul va fii bine",nu ai voie sa gandesti negativ.Noi suntem alaturi de tine!te imbratisez cu mult drag!

Mergi la inceput

IleanaMarius-ce scump e piticul,vai dulce dulce ca o papusa nu alta,sa creasca mare si sanatos,ma bucur tare mult ca ne-ai scris!
Pepsi-ce veste minuntata,in sfarsit ve-ti putea duce o viata normala,ce bine ca a scapat dominik de alergie!Nu ti-am spus eu ca incet toate se rezolva?Ma bucur mult mult!!!
C.myry-scuza-ma te rog am vrut sa spun ELEVIT nu Folmit ca folmit nu are atat de mult acid folic,sper ca nu te-am indus in eroare!

Mergi la inceput

dan-nybine ai revenit!!!!!!!!!

Mergi la inceput