Durerea unei pierderi de sarcina (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by jojo_miha

Flavia bine ai revenit !Crezi ca sunt asa o mare colectionara de goblenuri? 2 am facut,m-am apucat de cusut cand am ramas gravida,asa ca mare expozitie............Cezariana inca nu am programat-o,daca totul decurge normal va fi peste 6 maxim 7 saptamani,deci la sfarsitul lui septembrie,sa speram ca asa va fi daca nu in momentul in care nu va mai creste o vom scoate de urgenta,dupa sotul meu am scoate-o de acum,asa i-a spus doctorei ,joi, ca de ce nu o scoatem de acum ,avea 1.580grame ca ce alti copii se nasc la 900 grame ,nu mai are rabdare ,el nici nu vrea sa auda ca nu ma opereaza la 37 saptamani,la toata lumea zice ca mai am o luna si nasc.Nu stiu sotii vostri cum au reactionat la pierderea ingerasilor,dar al meu a fost foarte marcat ,mai ales la Amalia,plingea ca un copil,dimineata cand eu eram in dureri el radea si era asa fericit ca pana seara o sa fie tatic si eu femeie nebuna ,aveam rufe intinse ,l-am pus sa le stranga si le tinea in brate ca pe un beblus si era in culmea fericirii si la 6 dimineata el suna si trezea pe toata lumea ca el azi va fi tatic.In spital nu a scos o lacrima ,m-a incurajat mereu dar cand am venit acasa si am intrat in camera copilului statea printre lucrurile ei si plingea ca un copilas.Putini sunt barbatii care se exteriorizeaza,iar in momentele alea sunt mai slabi ca noi femeile.
Imi doresc sa zboare timpul!Lumea la ora asta se trezeste si pe mine m-a luat somnul ,bantui prin casa de la ora 5, ma duc sa trag un pui de somn ca azi imi fac o mare pofta,sarmale cu varza acra si tot acru e gandul cand ma gandesc ca am de calcat.

Mihaela 31+Theodora Natalya

jojo_miha mi-au tasnit lacrimile din ochi.... Tare mult o sa ma bucur pentru voi!!!!!!!!!

Dragele mele, nu v-am mai scris din lipsa de timp, sunt foarte ocupata... m-as descurca mai bine daca ziua ar avea 50 de ore... pt tot ceea ce am de rezolvat... Dar am citit ce-ati scris, chiar daca am stat pana noaptea tarziu (cand mi-ar fi fost aproape imposibil sa-mi adun gandurile si apoi sa le astern...).
Al doilea CM a fost tare urat... m-a tinut o saptamana... si chiar in ultimele zile m-a busit asa un sange negru... Of, bine ca a trecut! La dr inca n-am reusit sa ajung, dar nici timp sa ma gandesc prea mult la ce-a fost sau la ce-ar fi fost daca, nu am avut si nici nu voi avea in viitorul apropiat.
Poate ca e mai bine asa...!?
Citesc randurile voastre (jojo, flavia, mirela)... si imi aduc aminte cum ma simteam graviduta cu Sebi, apoi dupa ce am nascut, cand il alaptam pe Sebi... si asa ma cuprinde o nostalgie.... Si intr-adevar... de-acum ar fi trebuit sa ma pregatesc de mers la maternitate... sa-i aduc lui Sebi fratioara....
Asta-i viata... e bine sa luam lucrurile asa cum vin, asa cum sunt, cu bune si rele, si sa mergem mai departe, cu speranta ca totul va fi bine...!
Vreau sa stiti ca si eu va iubesc, mereu ma gandesc la voi, chiar daca nu ma simt mereu in stare sa va scriu!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare dragele mele
Mirelus Flavia ati retinut bine: maine trebuie sa fiu la ora 10,30 la doctor ABIA ASTEPT...mai nasol e ca nu mai avem GPS si nu stim cum sa ajungem la clinica Fortis. Tre' sa mai cer informatii fetelor care au mai fost la Iosup.
Si dupa ecografie mergem cateva zile la mare Nu mai am rabdare, azi noapte am dormit putin tare de emotie
Mirelus va veni si timpul tau sa fii insarcinata si sa-ti tii bebelusul in brate, ai sa vezi, trebuie sa ai incredere in viitorul tau!

19+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Laura, gasesti nr meu de tel pe email la zuze, sa ma suni negresit, ca e musai sa ne intalnim!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Babyr-7-am ras la mesajul tau cu mancatul in pat si apoi adormit,lasa ca incet vei reveni la programul normal.Da nici eu nu stiu ce se intampla de nu prea ami scrie nimeni...
Alinuscka-bine ai revenit din concediu!Ma bucur ca in final ti-au venit uratii acum te apropii de perioda fertila si in curand ne vei da vestea cea mare!
Musettepink-dupa simptome nu te poti lua pentru ca uneori ele sunt prezente alteori nu deci sper din suflet ca vii cu cele doua liniute saptamana viitoare!
Blueeyes-nu am stiut ca ai fost plecata(sper ca v-ati"relaxat"),bine ai revenit!Esti in perioda fertila deci ai grija!Draga mea si eu intru la odiseea la care am fost si vad poze cu bebei,asa ar fi trebuit sa fie si fetita mea si ma doare ingrozitor dar ce sa facem?Trebuie sa speram ca intr.o zi ne vom vedea si noi acest vis cu ochii.Capul sus draga mea!Te imbratisez cu drag!
Pepsi-cat am bucur ca ne-ai scris!Draga mea nu cred ca faci rau nimanui ca ne povestesti despre comorile tale,mie una imi da putere...cum spuneau si fetele daca s-ar vorbi numai despre durere aici atunci toate am pika nu am mai avea nici un chef de viata,deci te rog nu mai vorbi prostii,eu vreau sa ne povestesti la fel ca inainte!Sper sa ii placa la Dominik la gradinita...si tu sa vii numai cu vesti bune de la gine...cat ma bucur ca ai revenit,atat de dor mi-a fost de tine!nu nu inca nu dau cu bidineaua ca imi pastrez puterile stii tu pt ce!
Irianbobe-zambesc la mesajele tale mereu,esti tare dulce!
Jojo-miha-ce bine ca v-.ati odihnit(acum cand mai poti ca apoi vei fi asa de ocupata cu bebita ta scumpa)..In rest cum te mai simti?Mai ai atat de putin,abia astept!
C.myry-of ce nu am face sa nu ne confruntam cu astfel de situatii dar din pacate nu avem ce face..te cred ca ti-a fost greu...Si eu am avut acea"carte a copilului"in care se noteaza,se pune pozele ecografului se scrie fel si fel...din pacate a ramas aproape goala...E greu si doare!Trebuie sa mergem mai departe chiar daca simtim ca resursele s-au terminat dar trebuie sa luptam pentru copilasul mult dorit!Si noi am fost intr-o zi la niste prieteni si au o fetita de doi anisori si m-a durut asa de tare sufletul sa o vad atat de aproape si m-a mai si luat de manuta sa ma duca sa imi arate camera ei...asa sentimente ciudate am avut..Sunt din pacate situatii pe care nu ke putem ocoli...Multa bafta miercuri la control!Asa este nu as fi rezistat sa imi vad fetita bolnava sa o vad zi de zi suferind...insa ramane o decizie extrem de grea si imposibil de luat pentru parinti...
L5845-ma bucur ca o ajuti pe Liana,ca nu ne lasati ca cadem iar cand cadem ne ajutati sa ne ridicam...Tu cum te mai simti?
Remaliss-ce face bebe?Cum te mai simti?
Teo2rina-nu iti fa griji ,totul e bine cu copilasul tau ai sa vezi!Te rog sa ai grija sa nu faci prea mult efort!Bine ai revenit!
IreneCam-imi pare atat de rau ca ai fost pusa intr-o situatie atat de dureroasa...Sper din suflet sa ramai cat mai repede gravida sa te vad si pe tine cumparnd acele lucrusoare dulci pentru sufletelul tau!
Chantal-cum te mai simti?
Oana-oana26-iti doresc de pe acum o aniverasre minunata alaturi de sotul tau.bine faceti ca sfintiti casuta.Asa repede trece timpul,acum va trece si cm.ul asta si vei putea incerca din nou,sunt alaturi de tine!
Mav-bine ai revenit si tu,sa stii ca imi era dor de tine.Imi pare rau ca ai avut un cm atat de uratel dar sunt sigura ca e totul in regula!
Liana30-iar ai fugit in calatorii?Unde esti????????
LauraIoana-multa bafta la doctor abia astept sa intrii sa ne spui cum a fost°!
andreea16-cum te simti?Au aparut simptomele?astept sa ne spui cum a fost la primul eco!
Va pup dulce pe toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Flavia Doamne Ajuta! ca ai revenit!!! Ma bucur mult ca in sfarsit te-ai hotarat sa nu ne lasi, pentru ca sa stii ca viata pe forum nu ar mai fii fost la fel daca nu scriai in continuare.Asa cum ai zis si tu, cine nu vrea sa citeasca postarile tale, n-are decat sa nu citeasca, ca doar nu o sa eviti sa scrii tocmai din cauza asta. Abia astept sa ne povestesti cum a fost la intalnirea lui Dominiq cu gradinita si ce ti-a zis tie la medic.-ici multi multi de tot si inca o data BINE AI REVENIT!!!
Laura uite www.salutbucuresti.ro/planoras/index.php" target="_blank">harta , sa o listezi, sa poti ajunge la Fortis. Bafta multa maine la echo, te asteptam sa ne spui vesti despre samburel samburica.
irina ma si tin pumnii sa fie cu ochisori, rezultatul la .
jojo o sa fie bine, trebuie sa fie bine si o sa-ti
musettepink asa imi place, sa nu te lasi, pentru ca e o lupta pentru cel mai de pret eveniment din viata unui om: nasterea unui .
mav ma bucur ca esti ocupata, chiar daca asta inseamna sa-ti doresti sa aiba ziua 50 de ore, ca sa le rezolvi, mai stiu si pe altii care-si doresc asta . si numai bine.
Michelle eu ma simt bine, doar am asa o vaga jena la sani si banuiesc, nu sunt sigura, cred ca am avut ovulatie, dar cum la mine nu vine CM decat din ani in Pasti, nu pot sa ma iau dupa asta.Ca test, ti-am zis ca nu mai fac, cel putin nu curand.Tu? Cum te mai simti?
remaliss ce mai faci?Ce face samburelul? Ai inceput sa ai simptome? si ai grija de tine.
blueeyes cum te mai simti? Sper ca mai bine, ca altfeeeel...uite ce am eu in mana ,da?
Liana tu pe unde umbli, nu mai scrii nimic? Pai a venit si Flavia, s-a intregit iara gaska, scriu si restul fetelor si tu ai luat pauza?

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,va multumesc mult pentru incurajari!
Jojo iti multumesc,intr-adevar trebuie sa privim inainte si sa speram ca va fi bine.Ma bucur ca esti bine si ca mai asa de putin si iti tii fetita in brate!Chiar esti un exemplu pentru noi,ai pierdut 3 sarcini si tot nu te-ai lasat invinsa!De data asta va fi bine,iti vei tine fetita in brate si te vei simti implinita!
Lau-Meli foarte adevarate cuvintele "Nu rascoli cenusa trecutului,ca vei gasi scantei ce te vor arde..."Nu vreau bataitza ca imi trece repede supararea,mai cad din cand in cand dar am aici profesori de la care am ce invata!
Flavia bine ai revenit!Stii ca ne-a fost dor de tine,nu?
Eu sunt in a 5-a luna de incercari,deja am depasit termenul...
Mama se simte foarte bine,multumesc de intrebare!
Bafta multa la gradi si la medic.Te asteptam cu vesti!
Laura bafta maine la eco!Nici eu nu stiu exact unde este cabinetul,stiu doar ca este pe langa spitalul Elias,pe langa Manastirea Casin.Distractie placuta la mare!Acum chiar ca nu mai scapi cu pozele!
Michelle nu am fost plecati in concediu,am plecat vineri la bunica mea la tara iar de acolo am fost la Medgidia la cumnata mea ca i-a luat motul baietelului ei.
Sper sa nu ratezi nici o o ocazie de a-l prinde pe bebe,hai ca l-a sfarsitul lunii venim amandoua cu II liniute!
Musettepink,Mav

Va pe toate!

www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Mirela ma bucur sa aud ca-ti trece repede supararea, asa si trebuie, nu poti sta o viata sa te tot gandesti la dureri din trecut, pentru ca asta ar insemna sa te ancorezi acolo, in loc sa mergi mai departe si sa fie bine. si optimism cu carul si in continuare, numai asa vom reusi toate sa ne tinem in brate visul:.

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hair spune:

Pentru Chantal, Michelle si pentru toate fetele

http://www.youtube.com/watch?v=MkpBpkEeD54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Fetelor am o problema.Am citit pe prospectul de la testul de sarcina pe care intentionez sa-l fac saptamana viitore ca daca ai fost insarcinata,chiar daca nu ai dus sarcina la termen, 8 saptamani de la pierderea sarcinii testul iese pozitiv.La mine saptamana viitoare ar fii cam 9 saptamani de la pierderea sarcinii dar mi-e frica daca iese pozitiv si de fapt eu nu sunt insarcinata?voi ce credeti?nu vreau sa-mi fac sperante desarte.sa fac un hcg?sau e aceeasi poveste?De fapt poate ma stresez degeaba,poate vin uratii inante si nu mai e cazul dar poate totusi nu vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

musettepink,
eu am pierdut o sarcina gemelara la 20 de saptamani si la testul facut la 8 saptamani dupa pierderea sarcinii am avut cel mai negativ rezultat posibil
cam atat stiu sa-ti spun din experienta mea, poate fetele stiu mai multe

Mergi la inceput