Durerea unei pierderi de sarcina (33)
Raspunsuri - Pagina 16
IreneCAM spune:
C.MYRY, uite un
de la mine sa nu mai fii trista. Stiu ca e greu...sambata a nascut cumnata mea, in fine am rezistat eroic, am incurajat-o la telefon ca mi-era mila de ea saraca, plangea de durere. Dupa ce a nascut si si-a revenit cat de cat m-a sunat sa-mi spuna de bebe, ca are 4200g. Nu stiu ce s-a intamplat, ca m-am blocat, nu mai puteam sa zic nimic, mi s-a pus un nod in gat.Toata ziua am fost trista si am muncit muuult, ca sa nu ma gandesc. Nu stiu cum voi reactiona cand il voi vedea. Plus ca la auzul cuvintelor ca "patut", "ala mic" imi fuge pamantul de sub picioare, vorba ta. Asa e cu durerea asta nenorocita, apare cand te astepti mai putin. Dar sa speram ca nu mai trebuie sa suferim mult...
FLAVIA, tot nu apari?
Spiridusha:))
oana_oana26 spune:
buna fetele,
revin dupa cateva zile de absenta in care v-am citit pe fuga pt ca am fost in renovari, gresie, var si alte de astea
vrem sa sfintim casuta duminica, cand facem 7 ani de la casatorie si tre sa facem curatenie exemplara
Chiar daca nu am scris sa stiti ca am citit si m-am bucurat tare mult sa vad ca Michelle e mai bine, trebuie sa fii convinsa draga mea ca ai luat cea mai buna decizie, si noi am renuntat la un baietel in ianuarie 2006 la 13 sapt pt ca era un fat cu sindrom Down, asa am considerat atunci ca este mai bine si asa cred si acum chiar daca mai exista momente de indoiala; cred ca ar fi fost mult mai greu sa aduc pe lume un copil pe care sa nu-l vad fericit niciodata;n-am avut puterea sa lupt pt o cauza pe care toti medicii o considerau pierduta, numai Dumnezeu stie daca am gresit sau nu, eu am vb cu un preot care ne-a spus ca daca sfatul medicilor a fost acesta si ca era stiut ca nu va fi un copil sanatos sa nu ne incarcam cu lucruri care nu depind de noi, sa le luam ca atare si sa mergem inainte
Mi-e dor si mie de Flavia si de vorbele ei bune si sunt convinsa ca va reveni
Irene CAM, stiu ce spui, am trecut si eu prin asta, sa ma sune o verisoara in miez de noapte sa-mi spuna ca are o minune de fetita si eu sa raman muta in telefon, dar ei nu au nici o vina iar noi suntem puternice si mergem inainte
Eu astept sa apara rushii, ar fi cam a treia invazie dupa ce-am pierdut bebelusii, mai stam o luna si pe urma poate poate ne lasa dr sa incercam, ca nu ne dam batuti pana la 50 de ani
blueeyes2003 spune:
Chantal
imi pare tare rau ca suferi asa de mult!Iti doresc multa liniste sufleteasca si mult putere sa treci peste aceste greutati!
Sunt convinsa ca intr-o zi o sa fie bine!
Jojo
prin cate ai trecut si tu!
Ma bucur ca nu ai renuntat si pana la urma ai sa iti tii fetita sanatoasa in brate.Dumnezeu are grija de fiecare dintre noi,El stie ce este mai bine pentru noi.Sarcina usoara in continuare!
Baby 
Oana
ma bucur sa vad ca esti optimista,intr-adevar trebuie sa fim puternice si sa mergem inainte.Sa te ajute Dumnezeu ca de luna viitoare cand va apucati de proiectul bebe,sa se intample minunea din prima.
Spor la treaba!
Eu sunt tare trista,oricat as incerca sa nu ma gandesc la ce s-a intamplat,nu reusesc.
Astazi am vazut la mamici de sept-oct ca s-a dat startul la bebei.Astazi si eu as fi fost o viitore mamica fericita daca nu pierdeam sarcina in februarie.
Sau as fi putut fi mamica unei fetite de 1 an si jumatate daca nu pierdeam sarcina anul trecut.De ce oare a trebuit sa se intample asa?
Niciodata nu m-am gandit ca este asa de greu sa ai un copilas.Nu mai stiu cine spunea ca sarcina este o chestiune complicata care tine foarte mult si de noroc.Din pacate noi nu ma fost prea norocoase la capitolul acesta.![]()
Stiu ca trebuie sa privim inainte si sa nu ne mai gandim la trecut dar uneori este imposibil.Ai dreptate Irene ca durerea asta nenorocita apare cand te astepti mai putin!![]()
Sunt convinsa ca Dumnezeu stie ce este mai bine pentru noi si cand este mai bine,eu cred ca ne considera puternice de ne-a pus la atate incercari...nu stiu,ne pune la incercare credinta si rabdarea...
Va
pe toate!
www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
jojo_miha spune:
Mirela nu mai fi trista ,viata nu a fost dreapta cu noi dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne lasam invinse,eu nu voi uita niciodata de ingerasii mei si ii voi spune fetei mele de surioarele ei.Capul sus ca esti o luptatoare.
Mihaela
30+
Theodora Natalya
L5845 spune:
mirela bine ai revenit din concediu, ma bucur ca ti-a prins bine si deci tin pumnii
ca "munca" prestata sa fie cu rezultat clar pozitiv.Dar ce vad? Te-a luat si pe tine virusul? Ia vezi, ca scot
si o fii vai si amar de pielea ta, sa stii ca nu glumesc.Vezi ca cerul cu stelele se vad doar daca ridici privirea, nu daca stai cu capul in pamant, deci...sper ca ai inteles bine.
alinushca bine ai revenit din concediu si nu te dezarma ca au venit rusii, important e ca acusi e momentul sa treceti la treaba ca rezultatul sa fie cel dorit II.
si....sa nu cauti butoiul, ca nu exista,da?
musettepink asa, asa, sa nu te lasi, trebuie sa fii puternica si sa mergi inainte cu capul sus.
-ici multi.
c.myry pai ai venit acum din concediu, cu forte proaspete si cand colo tu iti faci de cap? Pai treaba e asta? Ia da tu jos pantalonii, ca uite am adus cu mine si "sfanta"
, sa aplicam corectia, sa fuga repede mintea la locul ei, nu unde e acum.Draguto, lasa durerile trecutului acolo unde sunt, nu le mai tot cauta. Candva , mi-a scris un bun prieten, o fraza intr-un caiet si ti-o spun si tie acum si e valabila pentru toate fetele care inca mai sufera: "Nu rascoli cenusa trecutului, ca vei gasi scantei ce te vor arde...!".Asa ca, ce-i al trecutului, lasa-l acolo.
si asteptam vesti bune bune dupa ce vii de la control.
Teo cred ca stresul de la amenajari te-a luat prea tare si de asta te gandesti la rele. Stai tu calma si lasa-l pe bebe sa se dezvolte el acolo, ca vine ea si vremea cand o sa joace fotbal cu burtica ta, ca sa nu te mai nelinistesti.
si stai cat mai linistita.Asteptam si de la tine vesti bune cand vii de la medic.
IreneCAM ma bucur ca ai rezistat bine la faza cu cumnata ta, stii bine ca ceea ce nu ne omoara, ne face mai puternici.Asa ca privirea inainte, sufletul curat si incredere maxima+optimism, asta e reteta reusitei.
oana din pacate, in viata, uneori trebuie sa luam decizii care mai de care mai dificile.Eu am incercat, ca sa nu regret deciziile luate, considerand ca atunci cand am facut o alegere, pentru momentul respectiv, cu mintea de atunci, a fost decizia cea mai potrivita.Daca in timp am analizat altfel problema,am incercat sa invat din greseli(cand le-am facut) si sa ma straduiesc sa nu le repet.Asa ca nu-ti mai fa mustrari de constiinta, ai ales ca puiul tau sa nu sufere,ai luat o hotarare demna de o mama, pentru ca nici o mama nu-si lasa copilul sa se chinuie.DD e alaturi de tine si te ocroteste si cu siguranta o sa ai bb-ul care ti-l doresti.
jojo
pe burtica cu frumusica.
Flaviaaaaa, Flaviaaaa unde esti? Hai iubita, nu mai sta ascunsa, ca ne e dor de tineeeee si ne lipsesti mult, ai vazut si tu.Sper ca m-ai auzit si pe mine si pe fete si te induri si ne scrii.
In rest va urez la toate, optimism cu carul,forta maxima sa mergeti inainte, la toate fetele, fara diferenta.

Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
roxanae spune:
Chantal iti doresc multa putere si nu te lasa biruita de durere.Sonia va fi mereu in sufletul nostru si tu de asemeni.Si eu am pierdut o sarcina la 4 luni si eram dereglata hormonal,dar dupa 4 ani am ramas insarcinata chiar atunci cand nu mai trageam nadejde.
Acum am o 'bucurie' de 11 luni care m-a implinit deplin.Te pup si nu-ti pierde speranta.
Pepsi spune:
fetelor mele dragi, daca voua v-a fost dor de mine nu va imaginati cit de DOR mi-a fost mie de voi! va iubesc mult pe toate, am citit tot ce ati scris, dar am vrut sa iau o pauza sa vad daca prin absenta mea vor fi incurajate alte fete sa scrie......am continuat sa scriu aici cind am fost gravida, ptr ca aici ma simteam bine cu voi! acuma, ca am nascut tot aici cu voi ma simt bine, desi poate unele zic ca nu e locul meu aici!ma mai scap si scriu de piticii mei(mai ales daca sint intrebata) desi in general incerc sa nu scriu ca sa nu fac rau nimanui, iar daca o fac imi cer scuze daca am ranit pe cineva, nu a fost intentionat, dar e ultima data ca-mi cer scuze, ptr ca piticii mei sint viata mea, ei, fac parte din mine, ptr ei traiesc, asa ca voi mai scrie despre ei in limitele bunului simt, dar cine crede ca il deranjeaza rog sa-mi spuna personal, poate nu-mi dau seama ca ranesc pe cineva, sau sa nu-mi mai citeasca mesajul!nu mai vreau sa ma simt vinovata ca scriu inca aici, am spus ca plec de aici cind ultima fata isi va implini visul, acela de a-si tine in brate puiul!
michelle, merci de urecheala, si ca mi-ai deschis ochii! lasa zugravitul pastreaza-ti energia ptr preastat, ca luna asta vreau neaparat sa te vad cu un test II! am plins la mesajul tau, tare frumos ai vorbit de mine, eu, nu ma vad asa, dar mi-a placut ce ai scris tu! cu nerabdare astept si eu ziua cind ma voi uita si eu la pozele tale cu un bebe in brate!si cine stie intr-o zi vom avea si o poza cu noi doua si copii nostrii, vom reusi sa ne vedem real, nu pe webcam.....doar sintem tinere si avem viata inainte
jojo, tare frumos le-ai scris la fete cu manastirile, un gest ff frumos din partea ta! esti o fata deosebita, si vei fi rasplatita vei vedea!sa ne spui cind ai data de cezariana, ca vreau sa-ti facem galerie asa cum meriti!trimite-mi poze cu goblenurile tale, poate punem de-o expozitie!
lau, mare ispita esti! ma tentai de numa, ma ardeau degetele sa scriu,.....
chantal, poate mergi cu liana la medic. nu te izola, lasa-te ajutata, multa sanatate
liana, cum e cu dintii, sint gata?
irina, e bine de 2 ori pe zi sansele sint mai mari(poate ies tripleti ca la mari! nu prestez inca ptr fetita ca vreau sa alaptez cum trebuie pe strugurel, dar poate la anul pe vremea asta......m-ar tenta, ca tare cuminte e david, imi da chef sa mai am cel putin inca unul(una)uite suflu spre tine microbul de strugurel, sa se ia de tine, si de toate fetele, sa vezi ce grup de mamici traznite vom fi, supraprotectoare, dar noi vom stii prin ce am trecut ca sa-i avem si uite ca iar ne vom intelege una pe alta!
eunice, imi pare rau prin ce a trecut mama ta, si prin ce ai trecut tu.asa e speranta moare ultima, si eu imi ascult mult instinctul
cristina26, pupici si voua printeselor, tu, cum esti? ai facut depresie post natala?esti in concediu de maternitate, sau tu numa scoala faceai nu lucrai?
andreea, bafta mare la faculta, bine faci ca nu te stresezi, ca stresul asta nu e bun la nimic, cit poti si cum poti! te astept cu vesti de la medic, ma tii la curent da?te bat eu, nu ai voie sa iei avionul, dar dupa ce nasti si bebe e mai maricel, mi-ar placea tare mult sa vii la noi!
dana, cum a fost in vacanta?
laura, bafta la eco, stiu ca e zilele astea, parca pe 14 15? sa ne spui ce si cum!
baby, ma trezeam noaptea sa maninc doar cind eram gravida! imi pare rau ca te-ai intors mai repede la munca!
musette, sper ca ai fost ocupata cu un scop bun!bine faci sa te detasezi, ca nu e bine sa devina o obsesie!
cristy, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta! cum sint loviturile, s-a vindecat tot? imi pare rau de decizia pe care a trebuit s-o luati!sigur Dzeu va iertat, si veti avea un copil!
irene, gata te-ai intors cu forte noi, da?!lasa si ptr tine e valabil cu cumnata, e o forma a terapiei, te felicit ca ai avut curajul sa o incurajezi, esti o fata buna, vei fi rasplatita!
remaliss, cum esti?
alinushca, bine ai revenit! ma bucur f mult ca v-ati simtit bine, si ca te-ai relaxat! bafta la cautat loc munca!
mirelush, te pup, stii ca mi-esti draga!?(ca si toate fetele de aici), pai da cum sa ratez eu sa va fac galerie la toate? nici vorba! aici sint si voi fi!in a cita luna de incercari esti? cum se mai simte mama ta?
myry, sa vezi ce ascund eu butoiul ala, pai l-a luat liana ultima data, lasa draga ca este o forma de terapie ce ai facut cu cumnata ta! ai luat taurul de coarne, mai du-te o data pe la ea, si ai sa vezi ca e mai usor!bafta sa iasa testele cum trebuie!
teo, nu te mai gindi la prostii! ca te bat, vezi ca sint aici, nu am plecat niciunde, si am bita la mina! repeta dupa mine, totul e bine, sint pozitiva!gindesc pozitiv, atrag pozitiv! respiri adinc si o lasi mai moale cu oboseala, pictatul si alte cele!(vezi ce vopsea folosesti sa nu fie toxica)e normal la saptaminile ce le ai sa nu simti copilul zilnic, si la mine asa a fost, mult mai tirziu il vei simti zilnic, si si atunci sint zile cind e mai des miscarea si zile cind mai rar!(la mine nu a fost nici un simptom cind nu i-a mai batut inimoara.....)
oana, spor la renovari! felicitarile mele ptr cei 7 ani de casnicie!multi inainte!imi pare rau ca si tu a trebuit sa iei o astfel de decizie....sper sa primiti unda verde cit mai repede, lasa ca veti avea bebei inainte de 50 ani!
si eu le voi spune baietilor mei cind vor fi mari de bebeul meu prierdut, de fratele/surioara lor!
vad ca lau a avut grija sa va bituiasca in lipsa mea, bravo lau!
va pup tare pe toate fetelor, ma culc ca e ora 24.45 si miine merg sa vad gradinita noua a lui dominic, si ptr mine la gineco, sper ca totul e ok!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
irinabobe spune:
Flavia mult bafta la gradi si la gineco. sa vii cu vesti bune. ma bucur ca nu ne-ai parasit si te-ai reintors. sa stii ca eu deabia astept sa citesc de nazbatiile strugureilor tai asa ca eu chiar te rog sa scrii despre ei. cui nu-i place sa nu citeasca. 
jojo_miha spune:
Flavia bine ai revenit !Crezi ca sunt asa o mare colectionara de goblenuri
? 2 am facut,m-am apucat de cusut cand am ramas gravida,asa ca mare expozitie............Cezariana inca nu am programat-o,daca totul decurge normal va fi peste 6 maxim 7 saptamani,deci la sfarsitul lui septembrie,sa speram ca asa va fi daca nu in momentul in care nu va mai creste o vom scoate de urgenta,dupa sotul meu am scoate-o de acum,asa i-a spus doctorei ,joi, ca de ce nu o scoatem de acum ,avea 1.580grame ca ce alti copii se nasc la 900 grame ,nu mai are rabdare ,el nici nu vrea sa auda ca nu ma opereaza la 37 saptamani,la toata lumea zice ca mai am o luna si nasc
.Nu stiu sotii vostri cum au reactionat la pierderea ingerasilor,dar al meu a fost foarte marcat ,mai ales la Amalia,plingea ca un copil,dimineata cand eu eram in dureri el radea si era asa fericit ca pana seara o sa fie tatic si eu femeie nebuna ,aveam rufe intinse ,l-am pus sa le stranga si le tinea in brate ca pe un beblus si era in culmea fericirii si la 6 dimineata el suna si trezea pe toata lumea ca el azi va fi tatic.In spital nu a scos o lacrima ,m-a incurajat mereu dar cand am venit acasa si am intrat in camera copilului statea printre lucrurile ei si plingea ca un copilas.Putini sunt barbatii care se exteriorizeaza,iar in momentele alea sunt mai slabi ca noi femeile.
Imi doresc sa zboare timpul!Lumea la ora asta se trezeste si pe mine m-a luat somnul ,bantui prin casa de la ora 5, ma duc sa trag un pui de somn ca azi imi fac o mare pofta,sarmale cu varza acra si tot acru e gandul cand ma gandesc ca am de calcat.
Mihaela
31+
Theodora Natalya
musettepink spune:
Blueeyes bine ai revenit!Nu fi trista,o sa vina si randul nostru sa fim mamici.Stii cum se spune,Dumnezeu iti da atat cat poti duce,inseamna ca noi suntem niste femei puternice si de asta ne incearca Dumnezeu cu atatea!Capul sus si multi pupici.
Cmyry bine ai venit!Te inteleg in legatura cu cumnata ta dar asta e viata...am auzit eu o vorba si asa este...destinul e porc!Si eu ma gandesc sa cer tratament de sustinere a sarcinii,simt ca ma va ajuta mai mult psihic decat fizic,dar sa vedem si dr ce parere va avea.Dar pana atunci mai e un pas si anume sa am ce sa sustin.Te pupic!
Teo2rina iti tin pumnii ca bebelul sa fie ok,pana ajungi la dr stai linistita si menajeaza-te ca doar esti o viitoare mamica!Pupici!
L5845 nu ma las!Inca mai exista speranta!Te pup dulce!
Pepsi imi era dor de tine!Succes maine la gradinita si la gineco.te asteptam cu vesti!Te pupic pe tine si pe cei 2 printisori ai tai!
Babyr
Michelle 
Alinuscha