Durerea unei pierderi de sarcina (33)
Raspunsuri - Pagina 15
alinushca spune:
Buna tuturor fetelor!!
M-am intors din concediu. A fost mai relaxant decat imi puteam imagina. Uitasem practic ce e relaxarea. Deci, cred ca trebuie sa imi caut un loc mai bun de munca. :)
In afara de asta, raportez ca dupa 43 de zile de asteptare au venit si uratii mei. Si au fost cu adevarat urati. Nu am mai vazut asa ceva. Dar dupa numa 3 zile au plecat asa ca am rasuflat usurata. Saptamana asta deja se cam apropie perioada fertila asa ca vreau sa ma pun pe treaba. M-am intors la munca si m-am revazut cu fetele care ramasesera insarcinate in aceeasi perioada cu mine si mi s-a parut putin ciudat ca ele erau ca niste albunite zumzaind in jurul burticilor lor pe cand eu... :) Dar nu-i nimic, mergem mai departe.
La munca e o situatie cam grea acum si chiar am sa imi caut alternative asa ca va voi scrie putin mai rar. Mai intai trebuie sa iau capitolele din urma sa vad ce s-a mai intamplat!
Va pup pe toate!
:) Sanatate!
baby_r7 spune:
alinush ma bucur sa te vad mai otimista.......spor la prestat in perioada urmatoare....si bafta la cautat servici mai bun..........
aaaaaaaaaaa si bine ai venit inapoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
L5845 spune:
irina
, ce figura esti, esential e pana la urma, ca ati "muncit", nu mai conteaza de cate ori si la cate zile, sa se prinda, asta e baza.
si spor in continuare
.
remaliss cum te mai simti? Doamne Ajuta ca bebicul e bine, sa stea cumintel acolo pana vine sorocul.
blueeyes tu? Vad ca nu mai prea scrii, probabil ca esti ocupata
, ceea ce e foarte bine, ca sa iasa ce trebuie.
Flavia nu ne parasiii
, ne e dor de tineeee! Hai iubita, scrie-ne ca esti bine, cu siguranta iti lipseste activitatea de aici, hai, revino printre noi ! 

Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
musettepink spune:
Alinuscha bine ai venit!Ti-am simtit lipsa.Spor la prestat, luna asta sa fie cu noroc!
dulce.
L5845 incerc sa ma detasez ,sper sa si reusesc,desi e cam greu pt ca vad f multe gravide,unde ma uit vad cate una...dar trebuie sa fiu tare si sa nu ma las prada gandurilor urate!Un
dulce.
Michelle sincer iti zic ca nu stiu in ce zi sunt pt ca am zis ca daca vreau sa ma mai linistest cu chestia asta primul lucru ar fi sa nu mai numar zilele asa ca nu le-am mai numarat.testarea am hotarat sa o fac spre sfarsitul lunii in jur de 23-24 daca nu ma invadeaza uratii.Nu cred ca am ramas luna asta,nu am nici un simptom cat de mic.E adevarat ca pana la testare eu inca mai sper,speranta moare ultima.Nu te mai gandi la faptul ca te pedepseste Dumnezeu pt ca ai hotarat sa nu aduci pe lume un copil care poate s-ar fii chinuit,lasa in urma aceste ganduri si gandeste-te la viitor si la faptul ca o sa fii rasplatita pt atata suferinta!te
dulce.
baby_r7 spune:
LIANA MAMA DACA MAI STRIG MULT RAGUSESC SI MA AI PE CONSTIITA.............

PE UNDE UMBLII???????????
ca fetele nu asculta si fug de pe forum..................si ma lasa singurica...........

dana, flavia, cristina26, crstina_ana, michelle, mussete, mav, oana, remaliss......................unde sunteti?????????????
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Mi-a fost tare dor de voi,am fost plecata din Bucuresti cateva zile si abia acum m-am intors!Ce harnicutze ati fost la scris!
Michelle
iti multumesc ca te-ai gandit la mine!
Sper ca nu ai pierdut timpul pentru ca luna aceasta trebuie sa reusim.Parca tu esti cu o zi inaintea mea,nu?Spor la prestat!
Sper din tot sufletul sa fim colegute!
Flavia
de ce spun fetele ca esti suparata?Vrei bataita?
Te rog sa ne scrii pentru ca tu nu trebuie sa lipsesti de aici.Pai noi avem nevoie de tine,ce faci,ne lasi acum cand trebuie sa ne incurajezi sa luptam pana reusim sa ne tinem si noi puii in brate?Stii ca esti un exemplu pentru noi!
Lau-Meli
asa este,am fost destul de ocupata
Sper sa fie cu folos!
Alinushca bine ai revenit!Bine ca ti-a venit CM chiar si asa de tarziu pentru ca este un rau necesar,si mie mi-a venit tocmai la 8s dupa chiuretaj!Spor la prestat,sa fie cu noroc chiar din prima luna!
Cristy
imi pare rau ca ti-au venit uratzii!Imi inchipui cat esti de trista,dar capul sus,urmeaza o noua luna de incercari si sigur se va prinde bebe!
Laura
ce mai faci,iubita?Stiu ca poimaine trebuie sa mergi la eco,nu?Ce frumos,mergi chiar de Sfanta Marie!Sa te ajute Maica Domnului sa fie totul bine si ai o sarcina cat mai usoara in continuare!
Liana,Irene,Musettepink,Irina,Baby,Andreea,Idaira,Teo,Cristina26, va
pe toate!Trebuie sa mai citesc din urma pentru ca ati scris destul!
www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
baby_r7 spune:
Mirela bine ai revenit!!!!!!!!!!!!!!!!
speram cat de curand atat tu cat si Michelle sa veniti cu vesti bune........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bafta la prestat!!!!!!!!!!!!!!!!
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
jojo_miha spune:
Buna fetelor,chiar ca s-a scris mult pe aici
,dar eu zic ca e un lucru bun.Noi in sfarsit ne-am odihnit,un lucru e cert nu voi mai umbla creanga o zi intreaga,desi a fost frumos nu aveti idee cat am obosit,prin urmare cum sunt odihnita acum astept sa vina sotul sa mergem la cumparaturi ca bate vantul prin frigider.
Referitor la Flavia eu sunt sigura ca va scrie in continuare,a pus prea mult suflet aici ca sa ne paraseasca,si eu mai sper sa facem o expozitie cu goblenurile noastre.
Va pup pe toate,mai vb cand vin de la cumparaturi.
Mihaela
30+
Theodora Natalya
c.myry spune:
Buna fetelor!
Am revenit si eu din concediu si prima zi de munca mi s-a parut asa lunga.
Ieri am gasit si eu butoiul ala si am cazut un pic in el.
Am fost sa o vizitez pe cumnata mea insarcinata in 36 sapt. Si am vazut patutul de bebe si lucrusoarele care le-au luat pt. bebe. Si nu am fost in stare sa ma uit pe “Cartea copilului”. Cred ca asa se numeste. Un fel de album in care notezi evenimentele la care participa copilul la anumite varste. Pur si simplu simteam ca mi se duce pamintul de sub picioare. Am simtit un gol imens in mine. Si cind am ajuns acasa nu m-am mai putut stapini si am plins. Simteam ca mor.
Dar mi-am revenit cat de cat. Stiu ca trebuie sa merg mai departe.
In rest sunt bine. Simbata am facut o noua analiza BHCG si aflu rezultatul maine. Sper sa fie al 3-lea rezultat negativ.
Miercuri ma duc la control. Sa vedem ce va spune dr. Ce spuneti sa cer sa imi dea tratament de sustinere a sarcinii viitoare? 
Flavia-ce s-a intimplat? Am lipsit si vad ca mesajele tale lipsesc. Tu ne sustineai pe toate si aveai un cuvit de imbarbatare pt. fiecare. Te rog revino! Sper sa nu ti se fi intimplat ceva rau
Michelle81- cred ca de cazut vom cadea din cand in cand mai toate. Important este sa avem taria sa ne ridicam si sa mergem inainte. Pina la final: destinatia BEBE. Uneori in viata sint nevoiti sa luam unele decizii, care la momentul acela ni se par cele mai bune sau rezonabile. Nu cred ca trebuie sa te invinovatesti si nici sa te gandesti ca dumnezeu te pedepseste. Te-ai gandit ca ea, fetita, in cazul unui retard nu ar fi fost fericita si nu s-ar fi bucurat de viata ca orice copil normal. Si ar fi suferit. Stii, si noi ne-am gandit la o astfel de posibilitate. Ce vom face intr-un astfel de caz? Poate unele dintre voi ma veti invinovati. Dar nu cred ca as avea taria sa vad ca copilul meu se chinuie. Nu as putea rezista sa vad durerea din ochii lui. Ca ar fi marginalizat. Poate mai tarziu el ne va reprosa decizia de a-l naste cu handicap. Eu si sotul meu am hotarit ca intr-un astfel de caz am renunta. Asa gandim acum. Stiu ca niciodata nu trebuie sa spui “niciodata nu as face…” dar …. Nu as putea suporta sa il pierd la o varsta mai mare sau in cazul in care nu vom mai fi noi sa se chinuie singur. Sper sa nu se intimple nici unei mame sa ia o astfel de decizie, caci cred ca este cea mai grea din viata ei.
Tot ce iti pot spune este ca trebuie sa treci peste acest lucru. Sa nu te mai invinovatesti pentru decizia luata. Asa a fost sa fie.
L5845-
sa nu ne lasi sa cadem in butoiul ala. Stiu ca l-a spart Liana, dar poate ne mai sperii si pe noi din cand in cand cu 
cristy74-imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta. Dar tin pumnii pt. luna viitoare. Si eu cred ca nici una din noi nu ar trebui sa suferim si sa ne gandim ca ne pedepseste cineva. Sunt sigura ca toate ne doream acei copii. Si ca ii iubeam mult.
Chantal -nici eu nu te prea cunosc, dar e intr-adevar greu sa vezi copii in jurul tau, dar mai ales la mormantul copilului tau. Dar nu te da batuta. Stiu ca e greu sa crezi asa ceva si e usor sa dai sfaturi, dar se intimpla atatea “minuni” daca le pot spune asa. Cand te astepti mai putin sau cand esti la capatul rabdarii. Sunt sigura ca vei avea si tu copilul tau. Multa sanatate!
E f adevarat ce a spus L5845- pupici. Nimeni nu intelege durerea decit cand trece prin asa ceva. E greu sa inteleaga ca cel mai mic gest din partea lor, nevinovat in ochii lor, te poate rani asa tare.
eunice78-e dureros prin ce a trecut mama ta. Nun e plictisesti, bine ai venit sa ne incurajezi.
JojoMiha, Laura Ioana-sarcina usoara in continuare.
musettepink-off cat te inteleg cu “privirile alea”. Si e asa greu san u te uiti asa. Cred ca trebuie sa gandim pozitiv. Sigur ne va ajuta.
irinabobe-tin pumnii si sper sa fie cu noroc si ochisori 

alinushca-tin pumnii.
Remaliss - cum te mai simti. Sper ca totul e in ordine cu bebe.
danangie-ce mai faci? Esti in concediu? Sper ca reusesti sa te detasezi si poate va fi cu noroc. Sa va bucurati de concediu.
blueeyes2003, baby_r7, andreea16, IreneCAM, Liana30, cristina26, mcrissa si restul fetelor de care nu am amintit va pup pe toate si va doresc numai bine
myry
Teo2rina spune:
irinabobe,ai facut foarte bine si sa-ti spun de ce: cand am ramas gravida s-a intamplat ca si la tine de doua ori intr-o zi... inainte am facut pauza sase zile si dupa la fel, vreo saptamana si stiind ca in acea zi a fost ovulatia... atunci s-a intamplat. ma rog sa fie bine si la tine si sa dea DD sa nu mai sufere nimeni.
michelle, te pup cu mult drag si te imbratisez, poate iti dau din optimismul meu, din pacate si eu am cam putin. imi pare rau ca nu scriu asa de des, am foarte multa treaba si sunt putin ingrijorata cu copilul, nu stiu daca are temei. iti doresc sa te relaxezi cat de cat cu amenajarile, sa te simti bine si sper ca rezultatul la eco a fost bun, parca spuneai ca il iei dupa o saptamana, nu?
multi de tot (pana in austria sper ca ajung la fel de multi)
liana, te imbratisez cu drag si il rog pe nenea doctoru' sa nu te mai chinui4e mult.
roxanici,ce e cu foamea asta? asa am fost eu la sarcina trecuta
ce m-as bucura pentru tine sa ti se intample minunea.ma rog pentru tine. iti doresc servici usor si te 
flavia, draga mea, eu nu cred ca esti suparata pe noi, dar noi sigur o sa ne suparam pe tine daca nu ne scrii
te rugam sa nu ne uiti... poate tu esti foarte ocupata cu voinicii tai (le trimit pupici pan' la luna si-napoi) si-ti urez sa-ti traiasca.
multi si pentru tine.
lau-meli, draga mea, n-am stiut ca ai asa un ciclu total dat peste cap, ca dereglat cred ca e putin spus si-mi pare tare rau... eu macar ma consolam in fiecare luna cu idee ca am ciclu in fiecare luna si nu o data pe an, dar, te rog sa ma ierti, pe tine nici nu stiu cum sa te incurajez... draga mea, am sa ma rog pentru tine sa te ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti visul, trebuie sa se intample! te
si te imbratisez cu drag.
mirelus,
multi de tot si o imbratisare calda.
mcrissa, cum mai esti? iti trimit din optimismul meu, din pacate, dupa cum spuneam si eu am cam putin, dar ti-l dau tie.
dragele mele, maine seara scap de muncitori, sunt aproape gata amenajarile, mai ramane sa pictez eu peretii, nu toti, sper sa iasa frumos cum imi doresc... scumpele mele, m-am speriat zilele astea rau ca nu am simtit copilul doua zile, la varsta asta am inteles ca e normal... va rog sa-mi spuneti, ai vreun simptom daca pateste copilul ceva, Doamne fereste? daca i se opreste inimioara sau daca i se intampla altceva? am fost azi la dr. si am uitat ca reamenajeaza cabinetul si acum trebuie sa mai astept putin sa ma duc la Rotaru la elias cu care o sa nasc. sper sa fie doar inchipuirea mea si oboseala... va pup pe toate.
Marina, o
in
12+