Durerea unei pierderi de sarcina (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Lau vezi ca ai inteles gresit mesajul...si ma bagi in incurcaturi cu Liana
eu scrisesem ieri ca aveam asa o stare...de lehamite...........nu sunt suparata deloc.........si nici nu imi fac griji daca vine cm sau nu..............
ieri nu stiu, aveam o stare ciudata.......pentru ca mi-as dori sa vin si eu cu vesti noi, nu cu aceleasi in fiecare zi.........si luna, doar atat.
dar stai linistita ca nu vreau in butoi chiar deloc.............nici daca vine vineri cm nu vreau in el..............sunt cuminte...........
Flavia hai nu intri odata sa ne mai srcii si noua ce faci.............sau nu mai ai timp.............ceea ce nu cred............ca sigur iti faci tu timp sa intri si sa si scrii............ sa vii inapoi ca ne e dor de tine.............
toate fetele si fug la datorie..........dar daca mai am timp sa intru....va scriu de la munca.....daca nu...ne "vedem diseara"!!!!!!!!!!!!
Liana ce bine ca nu muncasti acum............
Andreea sarcina usoara in continuare.........
Michelle

poze
bebita te asteptam!!!!

in asteptare din 13 decembrie 2000

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

buna dimineata! Am fost tot weekandul ocupata si nu am mai apucat sa intru,insa am citit tot ceea ce ati scris.
L5845 un
IreneCam un
Babyr7 un
Michelle un
Si cate un pup pt fiecare fata pe care nu am nominalizat-o.
Despre mine nu am nici o veste,nu vreau sa ma mai gandesc la subiectul bebe pt ca simt ca-mi pierd mintile,am ajuns sa ma uit urat la orice gravida pe care o vad pe strada si asta nu e bine si nici nu e felul meu asa.vreau sa ma detasez un pic de gandul la copil.sper sa si reusesc.
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Flavia cine te-a suparat ca ii dau o mama de bataie.Deaia nu mai veneai tu pe aici? am crezut ca mi se pare mie. hai te rog eu vino aici ca mi-e dor de burtica strugureilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna dragelor,

Eu am cam lipsit in ultimul timp, am fost plecata cateva zile, nu m-am simtit prea bine, am fost foarte trista si n-am mai vrut sa va intristez si pe voi. Motivul este .... astazi sunt Z2, deci nu a fost sa fie nici luna asta.
As vrea totusi sa scriu cateva randuri pentru Michelle.
Draga mea, daca ai stii cat de mult ma regasesc in ceea ce ai scris tu, de cate ori nu m-am gandit ca poate baietelul meu se nastea sanatos, si chiar daca nu, ar fi trebuit sa-i dau o sansa la viata, ma rugam in fiecare seara la Dumnezeu pentru el, dar niciodata nu m-am rugat sa ma ierte pe mine pentru ca eu nu m-am putut ierta.
Dumnezeu ne-a pus sa luam aceasta cumplita decizie, .... de neimaginat .... prea grea pentru sufletele noastre. Spui ca poate iti meriti soarta, si eu m-am gandit de mii de ori la asta, dar suferinta noastra a fost si este in continuare mult prea mare. Cred ca nimeni nu marita sa treaca prin asa ceva, nimeni, nimeni...
De aceea cred ca Dumnezeu ne-a vazut suferita si ne-a iertat, chiar daca noua ne e mai greu sa facem acest lucru. Sunt convinsa ca vede cat de mult ne-am iubit copilasii si ne va da si noua intr-o buna zi un copilas care sa ne aline sufletele prea greu lovite.
Sper din suflet ca nu te-am ranit si mai tare, dar stiu atat de bine cum te simti si prin ce treci ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna!

Michelle, nu te mai invinui draga mea si nu mai spune ca o meriti, nimeni nu merita sa treca printr-o asemenea durere si sa fie pus in fata unor asemenea decizii. Nu te supara ca redeschid subiectul, nu vreau sa te ranesc, stiu cat suferi, dar nu as vrea sa te mai chinui asa. NU O MERITI si nimeni nu merita asta. Trebuie sa fie bine si pentru noi intr-o zi

Andreea16, ai fost la eco sau mai astepti? Eu am, inca, degetelele intregi, pentru ca am renuntat la planul meu si m-am hotarat sa cer ajutor de specialitateCasuta arata bine, dar mai avem ceva de munca pana o vom aranja cum vrem noi, ceva mai modern.

Flavia, inteleg ca esti putin suparata? Nu stiu de ce, dar, cum au spus si fetele, nu vrem sa pleci, mesajele tale ne fac bine, tu ai avut totdeauna o incurajare, un cuvant bun pt fiecare dintre noi, si conta foarte mult.

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Flavia-imi lipsesti atat de mult,tu ai investit cel mai mult in acest forum,te rog NU NE PARASI!!!!!Vrei sa te trag eu de urechi acum?
Eunice78-nu m-ai intristat nu iti fa griji,nu aveai de unde sa stii...Ma bucur ca tu ai luptat pana la capat,ca nu te.ai bazat pe ce au spus medicii ci ti-ai urmat instinctul.
Andreea16-ai fost la eco?cum te simti?
Jojomiha-mai ai atat de putin,prin cate ai trecut si tu saraca de tine...Acum o sa fie bine in curand ne vei povesti cum e viata cu micuta ta sanatoasa!
Remaliss-cum te mai simti?Cat ma bucur ca i-.ai vazut inimioara ca totul e bine!
Chantal-iti doresc sa ramai gravida cat mai repede,numai asa iti vei mai reveni putin...si inca ceva sa stii ca lumea din jur nu vrea sa iti faca in ciuda cu copii ci din contra sa te ambitioneze sa lupti mai departe sa iti implinesti si tu acest vis...stiu ca acum e greu si pare imposibil dar ai sa vezi ca intr.o zi necazurile se vor gata si vor aparea numai bucurii,sunt sigura de asta!
Mcrissa-imi pare rau ca ti-au venit uratii dar nu uita ca sg motiv pt care nu ai ramas este ca ai prestat prea tarziu deci capul sus!
L5845-ce mesaje frumoase le scrii fetelor,esti o fata minunata!Abia astept sa te vad gravidutza!
Baby-r7-imi pare rau ca deja ai inceput lucrul..asa nu o sa te mai gandesti asa mult si cand nu te astepti hopa vestea cea mare!!Abia astept!
Liana30-optimisul tau este incredibil!Ma bucur ca ne scrii mereu...nu imi dai si mie putin din tona de optimism pe care o ai?
Musettepink-oricat am vrea sa ne detasam cu gandul de la copii e imposibil,iti spun eu....in ce zi esti?Mai ai putin pana la testare!
Blueeyes-unde esti?Si tu te ne parasesti?De ce nu ne mai scrii?Mi-este dor de tine!
Irinabobe-figura esti,inca nu am inceput sa dau cu bidineaua ca sunt cam obosita...Asa sa mergi cu parul la Flavia noastra!
Cristy74-imi pare atat de rau pentru ziua2 de cm...of nu stiu ce sa iti spun...hai capul sus ca luna viitoare o sa fie,atat ii speriu pe urati pana nu mai indraznesc sa vina la nici una!Din pacate eu toata viata ma voi gandi ca poate fetita mea s-ar fi nascut sanatoasa...poate nu am fost o mamica buna...stii...fiecare spune"si daca e bolnav e copilul meu il tin"insa cand e pus in fata faptului gandeste altfel sunt sigura...Aceasta este o decizie de neimaginat,cumplita...nu a fost drept sa fim pusi in aceasta situatie...
IreneCam...asa este nimeni nu merita o asemenea durere dar uite cate trecem prin asa ceva...e atat de nedrept!Cum a fost la cauta de la munte?
Restul fetelor unde sunteti??De ce nu mai scrieti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

baby , am inteles acum, inca o data .Ma bucur ca am citit ca esti optimista si ca nu vrei in butoi sub nici o forma.Sper sa citeasca si fetele mai sensibile si sa fii un exemplu pentru ele,pentru optimismul de a refuza butoiul si de a merge mai departe.
Liana si tie ca te-am indus in eroare ca am inteles gresit de draga de baby.Lasa mama bata la locul ei, ca nu e cazul inca.Mai ai de lucru la dinti? Nu iei nimic pentru durere? Ca stiu cum e, acum 2 ani am trecut prin destule, tot cu dintii, mi-a pilit o ora jumate fara pauza, la ei...deh, bine ca a trecut si am scapat.
Michelle nu te mai gandi la ce a fost, mai bine ocupa-ti timpul facand planuri de viitor, alea sunt mai importante, pentru ca urmeaza sa se intample, nu cele care deja le stii, pentru ca au trecut deja...
eunice am ras de numa' cand am citit patania cu Petru . Eu,in schimb, am reusit la 4 ani, la botezul lui frate-miu sa ma imbat cu o verisoara, fara sa stie nimeni de asta, pana ne-au dat lapte si am devenit amadoua niste arteziene...ne-am plimbat pe la masa si storceam ce mai ramanea prin pahare....dar nu am patit nici noi nimic din fericire.
Flavia, dupa cum vezi, iti simtim lipsa mult de tot. Revino draga noastra sa ne scrii, revino aici, unde iti este locul, nu l-a ocupat nimeni, te asteapta, la fel ca si noi.
musettepink e bine ca incerci sa te detasezi,te va ajuta sa te linistesti, sunt sigura.-ici multi.
irinabobe nu stiu daca chiar a suparat-o cineva anume pe Flavia, poate doar nu i-au picat bine unele chestii, nu stiu ce sa zic.Cand am zis ca a suparat-o cineva, mi-am inchipuit asta, nu era o certitudine.Tu cum te mai simti?
cristy nu mai fii trista, uite un -ic si o de la mine, ca sa iti treaca.Gandeste pozitiv, stii doar ca stresul nu e bun, va trece timpul si vine iar perioada propice, profita de ea fara stres si va fii bine, trebuie sa fie bine.
pentru toate fetele de aici

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Lau hai ca m-ai facut sa rad cu lacrimi cu mesajul tau..............esti iertata..............
fetele eu am o problema de cateva zile............m-am dereglat cu somnul, cu mancare..............
nu pot dormi bine noapte.............sa nu radeti prea tare..........de foame..........daca e posibil asa ceva..........
dorm si eu ca omul normal..........pana in ora 00.00 si de pe la 2.00 ma trezesc si imi tremura picioarele de foame............
azi noapte pe la 3 papam rosii cu branza.............in pat si ma uitam la televizor.........dupa ce pap...........gata adorm imediat.......
nu am vrut sa va scriu asta....dar Bogdan a insistat.............si azi dimineata chiar radea de mine..........apropo de mesajul meu.........ca vreau sa vin si eu cu vesti noi.....
e astea sunt ultimile vesti..............

Flavia insist si eu ..............te vrem inapoi.............hai gata cu pauza de forum ca e deja prea lunga................
pupici la toate fetele!!!!!!!!!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

flavia hai te rog eu vino pe aici, ca eu in tine imi puneam speranta ca se ia si la mine microbu de strugurel.
laura eu sunt in perioada de ovulatie teoretic si i-am zis sotului ca vreo 10 zile tre sa prestam o data la 2 zile, da cu weekendul asta am incurcat socotelile si am prestat de 2 ori in fiecare zi. acu vom vedea daca o fi rau sau bine.
Michelle hai mama ca mi se pare ca si tu esti la ovulatie nu? hotaraste-te ori pui mana pe bidinea zilele astea or pui mana pe ... sot.

Mergi la inceput

irina eu iti fac galerie sa rezistati toata perioada si sa prestati la greu...................
si sa stii ca mai bine mai des decat sa deloc............, asa ca pune sotul la munca zilele astea...............
fetele am si eu o problema.....ori e lumea in concediu, ori nu stiu ce se intampla..........
UNDE SUNTETI TOATE, CA VOI ERATI FOARTE ACTIVE..................VA SIMT LIPSA LA TOATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liana te rog vino si pune bata pe fete ca au inceput sa fuga de pe forum............

poze
bebita te asteptam!!!!

ROXANA

Mergi la inceput