Durerea unei pierderi de sarcina (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

apropo Chantal nu mergi cu noi la Zadori..putiu drace si zisai ca numai vb despre asa ceva.. pe bune ma gandii doar sa il vezi ce mumos e..nu de altceva..ce zici vii?
Lau voi apela la tine imediat ca stiu ca dai bine cu

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fete scumpe!In primul rand multumesc fetelor care au intrebat de mine...Eu sunt putin mai binisor,sper sa nu cad iar..
Ceea ce m-a intristat este ca am observat ca o fata ff draga mie nu a mai scris pe forum,o fata minunata care intotdeauana a avut o vorba buna pentru fiecarea,care a pus suflet in toate mesajele care indiferent cat de bine sau rau s-a simtit,cat de ocupata sau libera a fost,cat de trista sau fericita...nu a uitat sa aiba grija de noi mereu...Cred ca v-ati dat seama despre cine este vorba...da despre scumpa noastra Flavia...
Flavia draga mesajele tale imi lipsesc enorm,mesajele in care ne povestesti ce nazbatii fac sufletele tale si chiar si tu,in care ne dai sfaturi si ne povestesti de toate,in care ne ajuti cu o vorba buna...As minti sa spun ca nu stiu de ce nu mai scrii...stiu...de aceea te rog sa revii pe forum,te rog din suflet!Fara tine acest forum s-ar fi destramat demult,fara tine multe fete ar fi cazut rau de tot(printre care si eu),te rog eu nu ne parasi!M-as bucura ca atunci cand deschid forumul sa vad din nou mesajele tale pentru noi si despre tine si copilasii tai scumpi!Tu ne dai putere,ne-ai aratat ca totul e posibil...Te rog frumos si din suflet sa nu te gandesti sa ne parasesti...asta ma va intrista foarte tare...Revino aici ca imi lipsesti foarte mult!M-am uitat la pozele cu sufletele tale si mi-am imaginat cand va veni momentul cand voi pune si eu poze cu copilasii mei...mi-ai dat speranta..si vointa de a lupta!Te astept aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

........am intrat un pic sa pup fetele..................pe toate
eu azi am avut o stare naspa...........am citit....dar nu am avut nici o tragere de inima sa scriu..............
sper maine sa am mai multa inspiratie si sa si scriu..nu numai sa citesc.......
sa vedem un film.........ca de maine merg la servici...mai aveam o saptamana de concediu si datorita unor probleme de la birou...........am amanat-o...............
asa ca de maine merg la servici...........
pup toate fetele, chiar daca nu dau nume acum......................

poze
bebita te asteptam!!!!

in asteptare din 13 decembrie 2000

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Liana, da, sa stii ca daca vreau, dau bine cu "sfanta" ...si se pare ca avem si o candidata...
...baby, ia lasa tu butoiu' sau n-ai aflat ca-l cauti degeaba, ca l-a spart Liana? si sper ca maine sa fii mai vesela, chiar daca trebuie sa incepi munca mai devreme, din pacate .
Michelle ma bucur ca te simti mai bine si pe masura ce trece timpul, trebuie, auzi? trebuie sa te simti din ce in ce mai bine, nu ai voie sa cazi. fata optimista si care asa si trebuie sa ramana.
Asa e,Flavia lipsesti deja de cam mult timp ....revino printre noi, pentru ca alaturi de multe fete de aici, (nu dau nume, pentru ca nu vreau sa uit pe nimeni), mentii mereu echilibrul, ai cuvinte de incurajare, ne sustii...nu mai fii suparata... supararea nu e buna, iar cine a gresit fata de tine, sunt convinsa ca nu a facut-o intentionat...fiecare reactioneaza diferit la durerile si suferintele vietii,stiu ca de multe ori, ti-ai rapit din timpul cu copii, sau din timpul de odihna, ca sa fii alaturi de noi, sa ne scrii chiar daca 3 cuvinte, dar ai fost aici....Avem nevoie de tine, ne e dor de tine si ne lipsesti...sunt sigura ca si celelalte fete sunt de acord cu mine si cu Michelle.Nu ne lasa, te rugam!!! multi, multi de tot si asteptam cat mai curand o veste de la tine .

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

L5845, multzumesc frumos pentru urari. Va doresc si voua sa aniversati cat de curand lunile, apoi anii copiilor vostri..
Fetelor, va mai scriu ceva si atat, poate voi apuca sa mai citesc ceva...timpul meu e fff limitat deoarece incep si serviciul in septembrie.
Ceea ce vreau sa va spun este: sa aveti INTOTDEAUNA incredere in voi si in instinctele voastre, in ceea ce priveste sanatatea voastra, a familiei si in special in sarcina.
Eu am avut pb ff mari cu a doua sarcina: mi s-a spus de la 16 sapt de sarcina ca ventriculii cerebrali ai fatului tb urmariti cu atentie deoarece nu sunt in parametrii ok. Apoi la 28 de sapt dr Albu a pus diagnosticul de colpocefalie incipienta fatului. Asta insemna ca ventriculii erau dilatati, nu se putea dezvolta corpul calos..in fine, insemna ca cel mic urma sa se nasca cu retard mental, locomotor si epilepsie. Aceasta boala despre care am aflat pe net ce inseamna ( dr a pus diagnosticul si mi-a facut el programarea pt eco pt sapt urmatoare insa s-a ferit sa imi spuna ce inseamna) nu este tratabila.
Va cam dati seama ce era in sufletul meu si al sotzului. Am inceput periplul pe la dr..pt alte opinii. Majoritatea nu stiau ce e aceasta boala care a fost descoperita in 1997. Insa asta nu a impiedicat 2 dr sa imi spuna ca ar trebui sa fac intrerupere de sarcina. Precizez ca atunci cand mi s-a spus sa fac intrerupere eram in sapt 30 iar Toma avea 1700gr cf ecografului. Sotzul meu inclina sa dea dreptate acelor 2 dr, spunea ca si asa ce viatza o sa aiba copilul.
Am spus ca indiferent ce va fi e copilul meu si eu nu renuntz la el, ca sigur va fi bine. Singurul care ne-a incurajat si care a zis ca problemele astea se pot rezolva, ca fatul mai creste, care ne+a tratat ca pe oameni a fost dr Herghelegiu, la Euroclinic. cert este ca eu am intrat imediat in concediu, am trecut la repaus total ( aveam si lichid amniotic in exces si ff multe contractii), l-am trimis pe Petru la mama si am inceput sa astept..la 32 sapt la eco s-a vazut o stagnare a dilatarii ventriculilor, la 35 sapt am intrat in travaliu, mi l-au oprit, la 36 sapt dr a zis ca fatul e ok. DEoarece pe Petru l-am nascut la 36 saptamani si aveam si contractii ff dese si multe am luat medicamente pana la 37 sapt, cand dr a zis sa nu mai iau ca pe urma nu mai nasc, daca mai iau. si am nascut la 40 sapt un copil perfect sanatos. DE multe ori ma uit la el si ma gandesc la ce a fost anul trecut pe vremea asta...a fost crunt, dar pana la urma a fost bine. Si si daca ar fi fost fost bolnav, tot copilul meu, parte din mine ar fi fost.
Asa ca aveti incredere in voi, in instinctele voastre.
Va doresc la toate multa sanatate si copii multi!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Eunice-povestea ta este asemantoare cu povestea fetitei mele...si ei i se vazusera ventricolii putin dilatati si ni s.a spus ca o sa fie bolnava grav daca duc sarcina la bun sfarsit...Asa am spus si eu ca oricum va fi e copilul meu dar iata ca nu am avut puterea sa duc sarcina pana la sfarsit sa imi asum riscurile,poate s-ar fi nascut sanatoasa...nici un medic nu ne-.a dat sperante si am fost nevoita sa fac intrerupere in saptamana 24,daca am procedat bine sau nu..nu voi afla nicioadata...dar poate ca fetita s-ar fi nascut sanatoasa,poate Dumnezeu m-a pus la incercare iar eu...eu am renuntat la ea...si ma mai mir ca ma doare atat sufletul...ma mai mir ca abia mai rezist..poate ca o merit...poate ca totusi fetita noastra s-ar fi nascut santoasa,poate nu ar fi trebuit sa ascult de medici......nu mai stiu........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Michelle81, eu nu am vrut sa iti fac rau povestind ce mi s-a intamplat..nici nu stiam, cum de fapt nu stiu povestea nici uneia dintre voi.
Daca tu ai renuntzat..inseamna ca asa a trebuit sa fie. Trebuie sa ai puterea sa treci peste asta si sa te impaci cu decizia luata. Daca nu ar fi fost ceea corecta ai fi simtit..eu cred foarte mult in ceea ce simt eu in raport cu copii mei si din cauza asta am invatat sa nu ma indoiesc de deciziile luate. De ex, cu o sapt inaite de Sf Ion, toata saptamana, aczm 2 ani, am avut cosmaruri si am simtit ca se va intampla ceva rau cu Petru. Sotzul meu zicea ca sunt paranoica.
Am venit la socrii mei ca sa il serbam pe socru si ne-am asezat la masa. La evenimente, obisnuiam sa ii punem si lui petru paharel mic si sa ii dam apa ca sa dea si el cioc, ca il distra. Numai ca in acea zi, socrul schimbase sticlele s in loc de apa i-am dat copilului tuica. Eu, cu mana mea. Cicnci pahare. Ca fiind mici am zis ca nu bea multa apa copilu. Si betivu de fi-miu care avea 2 ani si 5 luni striga ca mai vrea. norocul nostru a fost ca a cerut sa mearga la wc si am obs ca nu se mai tinea pe picioare. Era beat turta. Asta la vreo 10 in dupa ultimul pahar. L<am facut sa vomite, l-am dus la urgenta..nu a avut nimic. De atunci sotzul nu ai zice nimic in legatura cu instinctele mele.
Sper ca cu patania asta v-am mai si destins un pic..desi la momentul respectiv numai vesela nu am fost.
Precum spuneam insa..tb sa invatam sa traim cu deciziile noastre, tot ce nu ne doboara ne face mai puternici. In viatza sunt si lucruri crunte, ne da viatza de toate. eu am avut la 19 ani un accident de masina in care prietenul meu de atunci a sarit peste mine, m-a salvat, iar el a murit. Ani la rand m-am gandit de ce s-a intamplat asta. Dar am trecut peste lucrurile rele si am avut parte si de multe lucruri bune. Dumnezeu le aranjeaza pe toate. Aveti credintza si totul va fi bine...
Michelle, nu am vrut sa te intristez...Mai bine nu scriam nimic.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

eunice78 sper ca nu te superi dam am ras de numai puteam..mi'l si inchipuiam pe Petru cum cerea "mai vleauu..mai vleauuu"..ma bucur insa ca totul a fost bine..
Mischelleeeeeeeee te pup
Lau ma speriasica nu vazui semnul ala de intrebare si io citii ca incep serviciuma intrebam singura..breee ce servici????ca io n'am servici..mai cetii odata si imi revenii
v'as mai certa un pic da sunt obosita si dintii ma dor..asa ca revin maine cu sa va altoiesc nitel

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Buna fetelor, am revenit si eu dupa o absenta de cateva zile si am citit repede din urma.

Chantal, ma bucur ca ne-ai scris, ne intrebam de multe ori ce faci si daca esti bine. Imi pare rau pentru toata suferinta pe care o traiesti, stiu ca este foarte greu sa te poata consola cineva. Un singur lucru vreau sa-ti spun: nu renunta sa speri. Minunile se pot intampla, am auzit despre atatea cazuri. Este nedrept ca treci prin atata suferinta, sper din tot sufletul sa gasesti puterea sa mergi mai departe. Nu trebuie sa renunti! M-as bucura daca ne-ai scrie in continuare, ma gandesc ca poate acest forum, discutiile si incurajarile noastre te vor ajuta. In legatura cu ochii, eu m-am operat anul trecut de miopie la Ama Optimex, in Bucuresti si am fost f multumita. Sunt 2 medici, tata si fiu si sunt foarte buni, se numesc Filip. Tatal este prof univeristar, medic renumit. Au si website, daca vrei sa vezi. Multa sanatate iti doresc!

Laura, ce frumos ca ai inceput sa-ti simti copilasul. Cred ca este un sentiment minunat!

Oana oana26, am citit ce ai scris cu endometrul, ca e prea subtire. Si eu am avut problema aceasta, am fost la monitorizare cateva luni la rand si situatia era la fel, am facut tratament, endometrul s-a ingrosat in lunile respective, dar nu am ramas insarcinata. Dupa aceea nu am mai putut sa merg la medic, deci nu stiu cum a continuat endometrul sa fie. Cert este ca m-am gandit exact ca tine, ca daca s-a intamplat o data, se va intampla si a doua oara, si uite ca am avut dreptate. Oricum, e bine sa faci ceva tratament daca poti.

Irene Cam, sper ca te-ai intors cu degetele intregi. Cum arata casuta? Ai reusit sa pui gresia?

JojoMiha, nu cred ca superi pe cineva ca ne povestesti despre sarcina ta, eu ma bucur sa citesc ca esti bine si ca a fost doar o sperietura. Mai ai un pic…Esti o persoana foarte puternica, ai reusit sa mergi mai departe dupa atata suferinta. Sa te ajute Dumnezeu sa ai un copilas sanatos si sa va bucurati de el!

Lau Meli, bine ca nu s-a suparat vcina!

Mcrissa, nu stiam ca petele maronii dinainte de ciclu indica lipsa de progesteron. Asa aveam si eu…E bine ca faci analizele, e bine sa verifici tot.

Liana, e bine ca mergi la dentist, sa rezolvi toate problemele inainte sa ramai insarcinata.

Eunice78, imi pare rau pentru pierderea fratelui tau, iti multumim ca ne-ai scris pentru a ne incuraja! Stiu ca nu este de ras, dar m-a distrat teribil povestirea despre micutul tau cu tuica. Bine ca nu s-a intamplat nimic. Ai mare dreptate, Dumnezeu le aranjeaza pe toate, numai el stie de ce si pentru ce se intampla anumite lucruri. Oricat ne-am stradui sa intelegem, este peste puterile noastre. Trebuie sa ne bucuram de ce avem pentru ca viata este mult prea scurta, din pacate…

Cristina 26, maine incep scoala, iau doua cursuri semestrul acesta, dupa care trebuie sa ma concentrez asupra lucrarii finale, pentru ca in decembrie termin. Initial m-am gandit sa nu ma stresez prea tare, dar mai bine asa, decat sa am prea mult timp liber sa ma gandesc la prostii. O sa incerc sa nu ma obosesc prea tare si sa am grija de mine. Daca o sa reusesc sa fac bine la scoala, e ok, daca nu, asta este. Bebelusul meu e cel mai important acum.

Fetelor, eu sper ca Flavia sa nu fie suparata si sa ne paraseasca. Flavia, vezi ca asa insarcinata cum sunt, ma urc in avion si vin dupa tine ca sa te aduc inapoi aici. PAi cum se poate sa nu mai scrii??? Sfaturile tale m-au ajutat de atatea ori, esti o prietena minunata pentru toate. Te rog mult sa nu pleci de aici.

Roxana, imi pare rau ca ai avut o zi mai proasta. Uf, te intorci la serviciu, ce poate fi mai urat dupa un concediu..Sper sa iti revii cat mai repede!

Spiridusha, un pentru tine!

Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Michelle, ma bucur ca esti mai bine, o sa avem grija sa nu mai cazi din nou in butoi. Te rog mult sa fii opimista si sa incerci sa nu mai traiesti atat de mult in trecut. Nu te mai invinovati, nu ai de unde sa stii ca fetita ta ar fi fost sanatoasa. Asa fost sa fie, nu poti intoarce timpul inapoi oricum. Concentreaza-te asupra prezentului si viitorului, elimina stresul si gandurile negative si va veni si bebe cat de repede.

Te pup mult!

Andreea

Mergi la inceput