Durerea unei pierderi de sarcina (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

musettepink si eu zic ca va iesi negativ testul dupa 8 sapt. la mine a iesit negativ la cateva zile dupa pierderea sarcinii, iar daca faci bhcg valoarea ar fi diferita intre o sarcina veche si una noua. parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Buna fetelor, am ajuns la voi direct de la "mamici de martie-aprilie 2008" pentru ca nu a fost sa fie... nu am inteles inca de ce, poate nu voi intelege niciodata, vroiam doar sa va spun ca voi sta si eu pe aici, deocamdata mi-e greu sa vorbesc despre ce mi s-a intamplat.. am scris la randunici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105167&whichpage=16 daca cineva vrea sa stie, scuze ca nu pot scrie din nou..
O intrebare am pana ajung la doctor, din cate stiti voi dupa avort cam cat trebuie sa asteptam pana sa incercam din nou? Deja nu mai am rabdare, mi se pare singura iesire din marea asta de tristete...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Andreea_and imi pare tare rau, nu sunt cuvinte care sa exprime aceasta imensa suferinta. Pot doar sa-ti spun ca e bine sa vorbesti(scrii) atunci cand vei fi pregatita noi suntem aici sa te ajutam.
Legat de intrebarea ta, cand poti sa incerci din nou, parerile sunt impartite. Eu am pierdut sarcina la 19 saptamani si un medic mi-a recomandat sa astept sa treaca 2 cicluri, altul mi-a spus ca sarcina a fost mare si sa stau 6 luni. Cel mai bine este sa vorbesti cu medicul tau, care am inteles ca este foarte bun.
Multa sanatate iti doresc si sa te refaci cat mai repede.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

ANDREEA_AND, imi pare foarte rau pentru pierderea ta. sa fii puternica si sa te refaci cat mai repede fizic. Psihic, fetele de aici te pot ajuta, dar e important si ca tu sa vrei sa mergi mai departe.
Referitor la o noua sarcina, intr-adevar parerile sunt impartite, cel mai bine este sa il intrebi pe dr tau, care face recomandarile in functie de starea ta de sanatate.

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Lau - Meli multumesc de incurajari. Asa este stiu ca stresul nu este bun. Problema este ca am intrat intr-un cerc vicios din care nu stiu cum sa ies. Stiu ca n-ar trebui sa ma gandesc si sa calculez atat, sa las sa se intample pur si simplu, la teorie sunt buna, dar practica ma omoara.

Baby r7 nu cumva foamea asta a ta e cu ochisori?

Irinabobe foarte bine ca ai prestat la greu. Tin pumnii sa se prinda bb.

Alinuscha ... pai spor la prestat daca te apropii de perioada optima. Sa dea DD sa fie cu noroc.

Rameliss cum te simti? Sper din suflet ca sunteti bine si tu si bb.

C.Myry bine ai revenit din concediu. Imi pare rau ca te-ai necajit cand ai vizitat-o pe cumnata ta. Din pacate astfel de lucruri ni se intampla tot timpul, suferim, dar trebuie sa invatam sa mergem mai departe. Tin pumnii sa fie bine la Doctor.

Teo2rina felicitari pentru terminarea pregatirilor. Dar tu pictezi peretii? Ai grija sa nu te obosesti prea tare.

Oana Oana e foarte bine ca sfintiti casa. Poate va aduce noroc si un bb curand.

Mirela, hai nu mai fi trista, te rog. Tu ai dreptate viata este uneori atat de cruda si nedreapta, dar noi suntem niste luptatoare si suntem puternice. Nu trebuie sa te lasi invinsa.

Flavia chiar nu trebuie sa-ti ceri scuze ca scri despre copiii tai. Noi ii iubim, doar suntem niste matusici nu, si ne face placere sa citim despre nazdravaniile lor. Chiar nu trebuie sa te simti vinovata, mie personal imi face placere sa citesc mesajele tale si ma incurajeaza de fiecare data. Referitor la ranile mele, s-au vindecat, dar am ramas cu o cicatrice destul de urata la cap. Trebuie sa-mi schimb coafura, sa-mi fac breton sa nu se mai vada.

Jojo Miha, tare trista povestea ta. Inteleg nerabdarea sotului tau s-o scoata pe micuta asa repede, dar s-o mai lase putin sa mai creasca.

LauraIoana ce frumos sa-ti vezi puiutul la eco. Abia astept sa ne povestesti.

Cristina Ana cum te mai simti. E un scump Andreiut si imi vine sa-l musc un pic de obrajori.

Cristina26 ce a mai trecut timpul intradevar. Printesa ta e o micuta domisorica frumoasa foc.

Andreea16 cum te simti?

Michelle ce mai faci? Stiu la ce te gandesti tot timpul, pentru ca asta fac si eu, daca era bine? din pacate nu stiu ce sa-ti spun decat ca inteleg foarte bine prin ce treci pentru ca acelasi lucru mi se intampla si mie. Dar tu esti o luptatoare si vei reusi sa ai un copilas sanatos. Tin pumnii stransi.

Mav, IreneCAM, Liana, Danangie, Musettepink si celelalte fete va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna fetelor!
Astept cu nerabdare sa ma duc maine la control. Am o groaza de intrebari pt dr.
Eu sint un pic suparata. La BHCG de sambata mi-a iesit valoarea 7.5. Ultima oara valoarea pe 23.07 a fost 1. Ceea ce inseamna ca a crescut un pic. Sarcina nici nu se pune problema sa fie. Voi ce spuneti? E de rau? Doamne nu mai am rabdare pina maine sa vedem ce zice dr. Doamne ma rog sa fie bine. Asta imi mai trebuie acum!!!!

Flavia-ma bucur mult ca ai revenit. Ne esti draga tuturor si in mod sigur nu deranjezi. Cel putin asta e parerea mea. Ma bucur ca esti sanatoasa si ca baieteii sint bine. Bine ca ai ascuns butoiul ala. Asa am gandit si eu inainte sa o vizitez pe cumnata. Desi greu m-am hotarat sa ma duc. Am zis ca trebuie sa fiu tare. Daca pot trece peste asta e un pas inainte.
Ce frumos ca te gandesti si la o fetita. Sa ne dai si noua din taria ta. De fapt cu fiecare mesaj simt gandirea ta pozitiva si imi face bine. Vad ca multe din noi gandesc asa. Asa ca, nici sa nu te gandesti sa mai lipsesti mult.

IreneCAM-merci mult iubita. Asa e, speram ca nu va trece mult pina se va sfarsi. Multa sanatate!

Musettepink -mie mi-a iesit testul negativ la 33 de zile, dar la mine erau suspiciuni de sarcina molara, ceea ce indica scaderea BHCG mai greu. Stiu ca la unele fete a iesit negativ mai repede. Cred ca la 8 sapt ar trebui sigur sa iti iasa negativ la fosta sarcina.
Ai dreptate – destinul e . Doamne chiar trebuie sa lupt din rasputeri pina sa obtin orice lucru? Asa a fost mereu – facultate, servici, casa…

andreea_and-imi pare rau pt. durerea ta. mie dr. mi-a spus ca daca nu au fost probleme cu sarcina, adica a fost o sarcina normala dar oprita in evolutie dupa al 2 lea CM poti sa-I dai batai. In unele brosuri cind am fost pe la cabinete scria ca dupa un avort ar trebui sa se astepte intre 3-6 luni ca sa isi revina organismul. Cel mai bine te duci la un control sa vada daca esti in regula si sa iti spuna dr.Cred ca depinde de la caz la caz.

mav-ma bucur ca esti bine. Pupici si curaj. Sigur va fi bine.

Laura Ioana-clinica cred ca este in aceeasi cladire cu dr. meu. Dr Tutunaru. Stiu ca acolo mai vine Iosup si face ecografii. Adresa este - Clinica Fortis: Str. Sandu Aldea nr. 86. Intre Manastirea Casin si Facultatea de Agronomie. Deci de la Casin, dar nu pe partea cu manastirea ci cu spitalul Elias, inspre Agronomie, cred ca a 3-a straduta pe stg. E o vila mai veche. Mi se pare ca nu are tablita ceva ca sa vezi, dar la nr. 86 este.
Iti tin pumnii sa fie bine

L5845-– te pup. Merci pt incurajari. – mi se face frica si o sa incerc cat pot sa nu mai cad in butoi. E adevarat ce spui, mai bine nu rascolim trecutul ca deschide rani. Ma bucur ca atunci cand simt ca ma afund stiu ca o sa gasesc o mana intinsa care sa ma traga la suprafata. Si eu abia asteopt sa vin de la control, dar asa am inima de mica, cuprinsa de indoiala. Offf… Ma stapinesc sa fiu tare ca tare mi-e frica de

Michelle81- te pup. Asa este e cea mai grea hotarare. Si din pacate nu avem ce face. Dar vom trece noi peste asta, nu-I asa???!!! Stii, vorba aia - se poate si mai rau. Bine ca suntem sanatoase!

alinushca-ma bucur ca te-ai relaxat si ca te gandesti la viitor. Spor la prestat. Asa a fost si la mine CM. Urat rau. Tin pumnii si pt. un job nou.

oana_oana26 -– la multi ani de casatorie in continuare si fie ca bebe sa vina in casa cea noua cat mai curand!

blueeyes2003-– iubita, nu mai fi trista! Asa gandeam si eu cand am vazut-o pe cumnata mea care trebuie sa nasca in curand . Ca as fi avut aproape 5 luni si poate as fi cumparat si eu pt bebe. Asa este – suntem mai puternice dupa ce trecem prin asa ceva si nu trebuie sa ne dam batute. Capul sus!

Chantal - Sper ca te simti mai bine.

cristy74-– pupici. Multa sanatate si tie. Asa e, trebuie sa invatam sa mergem mai departe.

Remaliss -unde esti? Sper ca e totul in regula.

Baby r7 -poate chiar e cu ochisori. Foamea asta poate e cu noroc. Iti tin pumnii si

Cristina Ana, Cristina26 -ce mai faceti? Micutii vostri? Multa sanatate!

Liana, Danangie -

hair -frumoasa melodie. Trista , dar frumoasa! Multumesc! Pupici si sanatate!

Va pup pe toate si va doresc sanatate, numai ganduri bune si pozitive!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

andreea_and,

imi pare rau de ce s-a intamplat dar iti promit ca noi toate fetele de aici o sa incercam sa te ajutam, exista aici un grup de fete minunate care pe mine m-au ajutat enorm de mult
stim ca acum e cumplit de greu dar daca simti nevoia sa vb cu cineva noi suntem aici, putem sa-ti impartasim din experientele noastre si sa ne sfatuim
eu am pierdut o sarcina in ian 2006, la 13 sapt, un baietel cu sindrom Down (pliu nuchal mare, amniocenteza care confirma trisomie 21) si una in mai 2007, la 20 de saptamani, o fetita si un baietel
dupa ultima sarcina un dr mi-a spus sa las sa treaca 6 luni, altul a spus ca 3 ar fi suficiente; cred ca nu exista o regula, depinde de cat de bine se reface organismul
noi o sa te ajutam sa treci peste per asta de asteptare si pe urma o sa-ti facem galerie pana vii cu un test pozitiv
toate gandurile mele bune si fruntea sus, trebuie sa mergi inainte
la inceputul cap este o pilda care pe mine m-a convins, poate iti este si tie de ajutor

c.myry,

multumesc de urari, casuta nu e noua, e cea in care stam de la inceput dar vrem sa o sfintim ca pana acum n-am reusit spre rusinea noastra

Cristy74,

sa te auda DD si sa ne trimita un bebe in curand, lucru pe care il doresc tuturor fetelor minunate de aici

Michelle,
unde esti? Ocupata cu perioada fertila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Mirela ma bucur ca ti-ai insusit pilda pe care ti-am scris-o, dar totul depinde pana la urma doar de tine.Tin pumnii sa fie totul bine si curand sa ne anunti vestea cea mai buna.
hair multumesc si eu alaturi de fete, super melodia.
musettepink sper sa fii bine, ca nu stiu ce sa-ti spun de chestiunea cu testul de sarcina, dar asa cum ti-au zis fetele, repet si eu, mergi la medic, e cel mai indreptatit sa-ti spuna ce si cum.
andreea_and cuvintele sunt de prisos si prea sarace sa exprime durerea ta...imi pare rau ca ai ajuns si tu aici.Sper sa-ti dea DD puterea sa treci peste asta si sa poti sa o iei din nou de la inceput, cat de repede se poate, dupa ce vezi ce-ti spune medicul despre asta. si sa-ti mai treaca tristetea.
cristy stiu ce spui tu, dar depinde de noi, fiecare in parte sa facem posibila partea practica, sa regasim puterea sa renastem si sa mergem mai departe, fara stres,fara ganduri negre si tot ce tine de partea negativa a lucrurilor.
c.myry eu nu vreau sa te sperii, dar depinde de tine daca alegi sa faci sau nu cunostinta cu "sfanta" .Mai bine incearca sa intelegi ca aici vei gasi mereu o mana intinsa pe care nu trebuie decat sa o apuci si ca doar cu optimism si multa incredere poti merge mai departe, dar asta sta in puterea ta, nimeni nu poate face asta in locul tau.Sper sa devii mai optimista, si nu doar tu, tona mea va sta la dispozitie si cred ca si Liana o pune pe a ei la bataie, sunt sigura.
oana imi place cum gandesti, tine-o tot asa si stii si tu ca daca ai nevoie, suntem aici, asa cum ai spus.
la tata lumea!

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

L5845,
pupici dulci

Mergi la inceput
Mergi la inceput