Mamici aspirante din nou - cap. 26
Raspunsuri - Pagina 18
Gina M spune:
Irinel - pe cand faci un test?!
Ioana - cum mai esti tu?!Mai spune cate o vorba caci, imi este dor de tine.
Poze - Recente & David Benyamin
21+
marimar spune:
Daiopri, am vazut poze cu o mamica frumoasa si un copilas tare scump si strengar! Sa mai faci ca ies tare frumosi !
Irinel, au intirziat sau nu ??
Mie mi s-a schimbat ciclul de 2-3 luni, il aveam la 31/32 de zile si acum e la 28 
Noi plecam in vacanta in RO peste 3 saptamini, poate-l facem pe no 3 acolo...
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
mihaser spune:
Salut!
Irinel multumesc mult pentru incurajari.Esti tare draguta ca de obicei!
CamiM multumesc mult, bine ati venit si o sedere cat mai scurta si placuta pe la mamici aspirante din nou!
Ignatica
Diana astept vesti de la tine! Ai mai facut test?
Fetele eu sunt ocupata pana in 10 septembrie si de aceea o sa intru mai rar. Va rog sa ma scuzati si sa nu va suparati pe mine ca o sa fiu absenta...Sper sa citesc despre multe teste +
Va pup si va imbratisez!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Ignatica spune:
Diana iti tin pumnii sa iasa din nou testul pozitiv. Da-ne de stire.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
clauclau spune:
Buna mamici dragi, azi mi-a luat o zi libera, asa ca o sa lenevesc acasa. V-am citit mereu, dar nu am mai apucat sa scriu...
Irinel, tie vreau sa-ti spun ca in luna in care am ramas insarcinata sanii mei erau moi si nedurerosi, spre deosebire de celelalte luni cand in apropiere de ciclu ma dureau de numa'. Si sti ca la mine s-a intamplat exact dupa un an de incercari cand deja nu ma mai gandeam sa se mai intample minunea. Dar vezi ca se intampla asa ca trebuie mereu sa crezi si sa speri. Sunt alaturi de tine si abia astept sa ne dai vestea buna!
Daiopri, inteleg ca la tine se apropie perioada fertila, asa ca la treaba si sa fie cu ochisori. Si chiar daca v-ati facut de cap devreme , nu se stie niciodata cand se poate prinde. Tu sti asta,nu? Asa ca spor la treaba caci eu te urmaresc din umbra...
Mihaser, imi pare rau ca au venit uratii, stiu exact sentimentul care te cuprinde atunci. Nu dispera caci in curand o sa vina si minunea mult asteptata.
Marimar, succes sa iasa bebe 3 in vacanta din Romania. Sunt curioasa si o sa urmaresc sa vad ce se intampla...
Gina, baietel!!!! Cred ca sunteti foarte fericiti! Si ati ales un nume foarte frumos. Sa ai sarcina usoar in continuare si bebe sanatos si papacios! Te pupic.
Diana, felicitari, cred ca in curand testele or sa fie din ce in ce mai pozitive...Tie ti-a iesit foarte devreme si era normal sa fie foarte pala liniuta. Inca o data felicitari din suflet, stiu ce inseamna sa vezi a doua liniuta, ce fericire te cuprinde...
CamiM, bine ai venit la mamici aspirante, aici sunt niste fete minunate, tare draga mi-a fost perioada in care eram aici .
Fetelor despre mine ce sa va spun, am fost luni la eco de 12 saptamani si bebele meu dormea de numa', nu putea doctorita sa-l masoare de nici-un fel. M-a pus apoi sa tusesc si mi-a dat niste palmute peste burta si invet, incet a inceput puiul meu sa se intinda si sa se trezeasca din somnul de frumusete! Totul este bine, toate masuratorile sunt in grafic si mi-a spus ca este mai dezvoltat cu o saptamana. Pai normal, ca la cat mananc eram sigura ca o sa-l gaseasca mai mare... Si mi-a spus ca pare baiat, dar nu mi-a confirmat asta. Asa ca acum incerc sa ma obisnuiesc cu ideea asta caci stiti ca eu voiam acum o fetita. Dar asta este, n-am ce face, sanatos sa fie caci nicidecum nu o sa fie iubit mai putin ca-i tot baietel. O sa fie minunea mea oricum!
Cam atat despre noi, acum am trecut in trim. 2 si ma simt destul de bine, deja am perioade cand sunt foarte energica...
Va pup pe toate dragele mele si va tin pumnii sa iasa testele pozitive, sunt alaturi de voi si va urmaresc tot timpul.
O zi minunata sa aveti!
CLAU
12+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
Diana79 spune:
Fetelor azi am facut un test Clear Blue care mi-a iesit imediat pozitiv. Ieri mai facusem unul alta firma tot pozitiv.
Deci va anuntz cu mare mandrie ca voi fi mamica pt a doua oara.
Sunt fericita si va doresc ca bucul dumnezeu sa va ajute sa avetzi bb care vi-l doritzi.
Numai bine si o sa scriu in continuare la voi pt ca-mi suntetzi tare dragi.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Ignatica spune:
Dianaaaaa ma bucur atat de mult, sa dea Domnul sa ai o sarcina linistita si sa ajungeti cu bine la capatul odiseei. Felicitari din toata inima.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
asi spune:
Felicitari Diana!
Sarcina usoara si un bebe sanatos.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
gio spune:
Buna,
intram si noi dupa o gramada de timp,
felicitari Diana, o sarcina cat mai usoara!!!
De asemenea, felicitari Ioana pt admiterea la facultate. De mult ma gandesc sa fac si eu acest pas dar inca nu am curaj. Hmmm...cat ai invatat inainte sa dai admitere? cat costa anul cu taxa? (eu stiu ca daca ai o facultate la stat oricum a doua se plateste, asa e?)
Irinel, tinem pumnii sa vina bb cat mai repede!!!
Eva e bine, are deja 7 luni, 8 kg, sta in 4 labe si zambeste toata ziua
. M-am regasit cumva in mesajul Laurei - cam in aceiasi situatie eram noi cand am facut primul copil, fara ajutor, ne-am implicat f tare. Insa m-am hotarat relativ repede pt bb 2 pt ca vroiam musai. Asa, dpdv al varstei, inca imi vine greu cateodata - am colege care la 27 de ani isi vad de cariera samd, distractii, etc...Si pt cuplu, de ce sa nu recunosc, a fost greu cu bb2, am avut o sarcina super dificila, e tare greu fara ajutor, daca vrem sa stea cineva cu copiii platim. E f complicat. Eu momentan stau acasa, la noi se poate pt 2 ani, insa ma gandesc sa ma duc la serviciu. dar cand le vad impreuna, cand vad cum rade Eva cand o vede pe Taisia, cum se joaca deja impreuna, cum infloreste toata numai la un gest de-al surioarei mai mari, simt ca merita. Si ma bucur ca-s sanatoase, ca-s ale mele si ma simt tare implinita. Atat de impplinita incat deja cochetez cu ideea de bb 3
, dar sa nu afle sotul ca divorteaza
.
In rest, vroiam doar sa va zic ca mi-e dor de voi, ca va mai citesc si tin pumnii cand asteptati sa apara cele 2 liniute.
Pupici
Daiopri spune:
Diana, felicitari mama draga!! Tare imi plac mie fetele hotarate:))
Fetelor multumim de aprecieri. Pai mereu am zis ca norocul lui e ca-l vaz simpatic, caci la cate nazdravanii face…))
Marimar, dragalasa, noroc ca sclero nu se vede pe fata …:))) Iti dorim vacanta placuta si sa se lase cu un bb roman:) De data asta ce planifici?![]()
Clau, multumesc ca mi-ai amintit:) 
Acuma si tu, dupa ce ca ai prins o minune fara prea mare efort (in luna aia) mai ai si pretentii?:)))) Serios vorbind, DD stie mai bine ca noi toti cum le aranjeaza. Sa fie sanatos si noi la fel sa ii vedem mari.
Eu sunt tot in ceata, ca daca luna trecuta saltul a aparut pe la z15, azi dimineata top, vaz diferenta. Asa ca luna asta pare sa fie z12. Acu nu stiu ce sa fac, sa merg pe mana lui Marimar (;)) sa sar ca sa tintesc la fetita, sau sa sar pe sot pe principiul enuntat mai sus?:))))
Gio multumim ca mai vii si pe la noi, sa ne arati fetite frumoase si cuminti. De cate ori aud despre cum se bucura copii de fratiorii lor (si de altfel si vad la prieteni), imi vine sa o sterg de la servici si sa ma ocup doar de problema asta:))) Hai curaj pt bb3. Las ca nu are curaj sa divorteze sotul :)))
Irinel unde esti? Asteptam vesti... Pupici la Danut. Cum mai este?
Ignatica tinem pumnii. Mihaser, hai curaj pentru luna urmatoare. trebuie sa se intample o data.
Asi, tu cum mai esti?
Hei, celelalte mamicute harnice ce mai fac? Asteptam vesti…
Eu va doresc success in treburi la toate si cat mai multe teste pozitive .
Wk placut. Vad ca devina tare buna la galerie
Numai bine tuturor