Mamici aspirante din nou - cap. 26

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Irinel multumesc sa dea bunul Dumnezeu la toata lumea numai teste de sarcina pozitive. Eu inca mai am unle retzineri pana nu vad clar a doua liniutza.

Eu am sanii maritzi da si cu o usoara sensibilitate in jurul sfarcurilor, de asemene am stari de somnolenta, o pofta de mancare mai pronuntzata si dureri in burtica.

Dar am avut si luna trecuta ceva simptome si nu a fost bebe. Spre deosebire de luna trecuta , luna asta dorm pe mine.

Astept maine sa-mi mai fac un test. Am uitat sa precizz ca nu am facut un test renumit ci din ala de la Shoppers, din marca Life parca dar zice ca sa-l faci cu 4 zile inainte eu l-am facut cu 6.

bafta multa si poate ne dai o veste buna.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Diana eu zic ca e un inceput de okisori. Daca a iesit pala, e ceva acolo. Cred ca poimaine daca il refaci, o sa iasa mai concludent.

Irinel si eu tot dupa sani ma ghidez in general pentru ca la cele 2 sarcini pe care le-am avut ( dintre care una pierduta) cel mai cert simptom a fost intarirea sanilor. Daca zici ca ei nu te incurajeaza deloc ...

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Hmmmmmmmm, ce n-as da eu sa vestea buna sa v-o dau. Somnolenta asta ma incurca, ca altfel chiar n-am deloc simptome si sanii cand am ramas gravida datile anterioare erau exact cum spui tu putin tensionati si foarte sensibili in zona sfarcurilor. Acum sunt moi moi si nici vorba de sensibilitate :-(. Ma tem ca eu astept rusii. Oricum mai am ceva de asteptat ca abia e ziua 22. Pupici si mersi de urari.

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!! mai este loc pentru o aspiranta printre voi? Am inceput de cateva luni sa "lucram" si noi la inca un bebic.. data trecuta faptul ca eram printre aspirante mi-a adus noroc, sper sa functioneze si acum.

Irinel tinem pumnii sa fie sarcina luna asta !! lui Danut simpatic!! Eu cu Sofia nu am avut nici o simptoma dar nimic.. de asta am si facut vreo cateva teste ca nu imi venea sa cred, nu tu somnolenta, nu greata, nu sani tari.. 0!!

Diana79 felicitari!! Ma bucur mult pentru voi si daca a iesit vag pozitiv testul asa devreme eu zic ca vine bebe 2!!! Ce mai face Nicole?

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

CamiM bine ai venit printre noi. Bafta multa sa treci la odisee cat mai repede.
Nicole e bine multumesc, merge singurica de la 13 luni, pronuntza cateva cuvinte, e scumpa rau.
Daca am ramas intr-adevar insarcinata m-au ajutat f mult testele de ovulatie pe care le-am folosit luna asta (Clear Blue)

Irinel si eu zic la fel ca si Cami nu conteaza simptomele, asa ca nu-ti pierde speranta.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Diana eu nu stiu ce sa zic, caci nu le am cu testele, dar tinem pumnii.
Eu sunt in z10 deci ar trebui sa incep sa ma "concentrez".
Am mai pus cateva poze cu nazdravanul meu daca vreti sa ne vedeti:)
Cami bine ai venit!
Spor la treba fetelor.

http://community.webshots.com/user/daiopri

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Diana felicitari!ai vazut ca nu te-a felicitat degeaba carmina...stia ea ce stia...cred ca de la bebe strumf din burtik...o fi vorbit cu embrionasu tau! felicitari inca o data! sigur o sa apara mai pronuntata a doua liniuta!

Mie mi-au venit si rushii...ca sa fie dezamagirea completa...la fix 28 de zile..vad ca mai nou imi vine foarte regulat! nu intarzie nici macar o secunda!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mihaser imi pare tare rau ca au venit rusii. E bine oricum ca e asa de regulat , e mai usor de calculat cand e perioada cea mai fertila. Sper sa ne dai vestea cea mare luna viitoare. Pupici.

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Diana, Daiopri multumesc frumos pentru primire... si eu sper sa stam toate cat mai putin aici si sa trecem la odisee..

Mihaser imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asa.. poate bebe vrea sa vina luna viitoare.

Daiopri ce pusti simpatic ai!! sa iti traiasca!!

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Mihaser imi pare rau de ziua 1. Uite o de la mine sa treaca supararea.

CamiM bine ai venit si sedere cat mai scurta.

Noi incheiem azi teoretic perioada fertila si incepem numaratoarea inversa. Dar ca sa ne asiguram ca iese ceva, continuam cu dragoste.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput