Mamici aspirante din nou - cap. 26

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Diana mi s-au intarit sanii in perioada cand cred ca a fost ovulatia si acum sunt iar moi-moi, de-aia zic ca sunt aproape sigura ca nu e bebe. As fi tare bucuroasa sa fie bebe. Da nu cred ca se poate. Sau poate ma insel?

Daiopri pana la urma niciodata n-avem garantia viitorului, de-asta eu nu vreau sa asteptam. Imi dau seama ca sotul meu va fi mai stresat, dar poate se va obisnui treptat cu ideea. Danut inca se duce la gradi dar numai pana la 12 fara ceva cand il iau si il culc acasa. Se va obisnui el cu ideea cand va fi nevoie sa il ducem din nou toata ziua. Stii, in visele mele frumoase as fi ramas gravida acum cateva luni si prin iarna as fi nascut si nu il mai lasam la gradi toata ziua si nici la jk si sk nu l-as fi lasat si stateam cu amandoi. Da n-a vrut Dumnezeu asa. Acum o iau usor, si nu ma agit. Imi prinde bine si mie putina relaxare si nu sunt zorita sa ma intorc. Incerc sa il fac pe sotior sa se linisteasca si poate sa accepte ideea sa continuam sa incercam pentru bebe.

Asi sa ne spui cum au iesit analizele si ce zice endocrinologul.

Ioana, Baby, ce mai faceti?

Aileena ti-am ramas datoare un raspuns. Da, fetita mea a murit la 7 luni jumate. S-a nascut cu multe malformatii interne desi noi n-am stiut vreo luna. Cele mai grave au fost malformatiile inimii si ale vaselor de sange dintre plamani si inima. Cat despre adotia unui bebe la voi, daca tu crezi ca si sotul tau ar accepta, si tu iti doresti, de ce ti-e teama sa discuti deschis cu el? Poate si el s-a gandit si n-a vrut sa te supere... Cat despre imparteala iubirii, uffff e un subiect delicat presupun. EU nu cred ca baietelul tau se va simti vreodata mai putin iubit, copiii accepta mai usor decat realizam noi prezenta unui fratior, le e drag ca au cu cine sa se joace si sa vorbeasca. Bineinteles e decizia ta si a sotului tau si nu e ceva ce se face in graba, e pentru toata viata.

Pupici la toate

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Daiopri, nu cred ca e o regula. Noi la mot am primit cadouri, jucarii si imbracaminte pentru DAnut. Motul se ia la un an nu? La noi a fost petrecerea de 1 an si i-am luat si motul atunci. Merge si gift card cum zicea Diana. Uitasem sa iti raspund...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Daiopri la moztul lui David acum o luna am primit haine si jucarii.

Irinel si eu sunt bulversata cu ziua asta a ovulatiei la mine. CM e de 30 de zile si am impresia ca luna trecuta " am sarit" ziua cea mai fertila. Hai sa fie cu noroc la toate.

Leeloo imi pare tare rau de ziua 1, of. Poate iese luna asta.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Diana scuze pentru confuzie, dar cine stie poate visul tau si felicitarile mele sunt niste premonitii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare

Am facut ieri un clr blue si zi sure check si amandoua au fost negative
Daca nu vin rusii o sa repet testul dupa 48 de ore.

Va pup pe toate!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor sa va spun azi m-am trezit cu noaptea in cap sa vad daca Mihaser a trimis vre-un raspuns cu privire la test. Imi pare rau ca nu a fost sa fie, poate cine stie?? Mai asteapta un pic.

Cert este ca m-am dus sa-mi fac si eu test de sarcina si ce credetzi ca mi-a iesit +. Dar problema este ca a doua liniutza este f pala, se vede cu lupa mult mai bine decat cu ochiu liber. Dar se vede, dar voi ce credetzi??
Eu sunt in ziua 24 din 30.

Sunt fericitaaa, dar am emotzii daca a dat gres?? Cu toate ca luna trecuta nu mi-a iesit asa ceva era clar negativ.

Va doresc bafta tuturor. Si astept sa-mi spunetzi parerea.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Hei fetelor pe unde suntetzi????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Hai mai Diana ca e cu ochi mari albastri si frumosi dar... e baiat . dar te felicit in ziua 28, ok?

Mergi la inceput

Carmina albastri nu stiu daca vor fi dar verzi...poate.
Sper sa fiu cu adevarat insarcinata, si mai sper sa fie bine bebe, orice ar fi el, fetitza sau baietel.

Doamne ajuta la toata lumea, am asa emotzii....

Mergi la inceput

Diana, in ziua 24 din 30 cum ar putea sa fie altfel decat foarte vaga???? Era posibil sa nu existe deloc inca, chiar daca era bebe, da asa, eu cred ca nu are cum sa spuna gresit ca e pozitiv. Felicitari din suflet!!! Tu ai ceva simptome? Eu tot imi mai fac vagi sperante, da realizez ca nu se poate ca prea am sanii fleasca. Nici alte simptome n-am, da asta nu m-ar mira chiar daca as fi insarcinata. Si vad ca-s cam somnolenta, da sanii astia nu vor deloc sa ma incurajeze :-)) Am si eu o obsesie :) Tu ai sanii cat de cat tari? Pupici si sa te bucuri de burtica si de un bebelus sanatos.

Mergi la inceput