Mamici aspirante din nou - cap. 26
Raspunsuri - Pagina 15
Gina M spune:
Fetelor, va multumesc pentru felicitari si pentru toate gandurile bune.
Tocmai am vazut ca s-a deschis odiseea de: Mai -Iunie 2008, si mi-a tresaltat inima de bucurie!
Doresc din adancul inimii sa va vad pe toate acolo.Ma rog pentru voi si fie ca in curand, testele sa va fie invadate de cate II- a liniute.

Poze - Recente & David Benyamin
21+
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Carmina am visat azi noapte ca intrasem pe forum si citeam un mesaj postat de tine in care ne anuntzai tare fericita ca vei avea o fetitza.
Asa ca poate cine stie vei afla in curand ce e bebele din burtica.
Bafta multa tuturor.
Dianade
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
In primul rand FELICITARI!!!!!
Sarcina usoara si bebe sanatos.M-a amuzat mesajul tau si acum ma gandesc serios ca este fetita. Dar sunt de-abia in saptamana 11 si joi sau vineri merg iar la dr. dar nu cred ca se va vedea sexul atat de devreme.
Pana la urma vei fi mamica de mai, nu? Sau intri la aprilie si vom fi iar colege de odisee
Acum un sfert de ora m-a sunat sora mea, m-am si speriat ca suna la ora asta...dar tocmai isi facuse un test de sarcina si i-a iesit pozitiv si nu stia cu cine sa impartaseasca bucuria. Asa ca in aprilie spre sfarsit voi fi mamica de doi copii si cu un nepotel sau nepotica.
Acest moment al anuntarii unei sarcini este absolut valoros. Atatea emotii, bucurie, frica te coplesesc ca nici nu stii ce sa faci, te trece un rasu'-plansu'...e minunat.
Irinel, multumesc pentru pupic. Iti trimit si eu 2 mai lipiciosi asa
X2
Diana79 spune:
Carmina cred ca ai inteles gresit. Eu vorbeam de testele de ovulatie ca au iesit pozitive nu cele de sarcina
Cel de sarcina urmeasa sa-l fac peste 3 zile. Doamne ajuta.
Felicitari pt sora ta. O sa aiba Mihnea cu cine se juca.
numai bine tuturor.
Diana
de
Ignatica spune:
Mihaser tinem pumnii maine la test. 
Diana sa dea DD sa fie cu ochisori peste 3 zile.
Noi in continuare " fertili" dupa propriul calendar, rezultatele de-abia peste 2 saptamani. ![]()
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
leeloo2004 spune:
Dupa cum banuiam de ieri, z28 de azi s-a transformat in z1...adevarul este ca eu nu am avut niciodata teste fals negative, asa ca nu aveam ce sa sper... Dar oricum, asta inseamna ca luna asta avem "dreptul" la o alta incercare!
Va pup pe toate si va urez sa veniti cu vesti mai bune decit ale mele...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Irinel spune:
Fete dragi,
Semnez si eu condica. EU prin ziua 21, dar sunt aproape sigura ca nu e bebe nici luna asta. Ne-am tinut de treaba in ziua 14 dar ovulatia cred ca a fost prin ziua 17-18. Sotiorul meu vad ca se cam codeste si ma cam fereste acum ca am inceput sa stau acasa, ar vrea sa imi gasesc ceva chiar si jumate de norma si abia apoi sa fac bebe, de parca bebe vine la comanda. Sper sa ii treaca. Eu nu mai inteleg cum se manifesta corpul meu ca luna trecuta am avut ciclu de 25 de zile si acum daca ovulatia a fost prin ziua 17-18 ciclul va veni probabil la 31-32 de zile, nu stiu de ce nu mai e de loc regulat. In fine, vom vedea, n-am decat sa astept sa vad ce se mai intampla.
Gabriela ai perfecta dreptate cu ovulatia la 14 zile, nu e laf el la toate femeile. Eu ce ziceam e diferit. Daca vrei sa stii cand ai ovulat luna respectiva, atunci cand vine ciclul din nou, scazi 14 zile si asa stii cu siguranta. Menstruatia vine dupa 14 zile de la ovulatie, asta cica e regula spre deosebire de mitul cu toata ovulatiile la 14 zile. Ma gandeam ca asta poate ajuta luna urmatoare ca sa stii cam cand o sa ovulezi, asta pentru ciclurile regulate, ca la mine...
Asi bine ai revenit din vacanta. De ce nu te duci la doctor sa vezi ce e cu dereglarea hormonala?
Mihaser, Diana, tinemn pumnii sa fie bebe.
Gina ma bucur ca v-ati hotarat. David e unul din numele preferate ale mele. Daca al doilea bebe era baietel, asa ii puneam numele. Pupici pe burtica de baietel.
Daiopri eu nu pot spune ca imi pare rau ca am renuntat pentru o perioada la serviciu doar ca stiam ca sotul meu o sa reactioneze asa ca el e tare speriat de ideea de a avea doar un salariu in casa si de incertitudinea:daca ramane el fara serviciu? In fine, sper sa depasim faza asta si sa se linisteasca si el.
Danut e deja mai binisor, ii prieste sa fie cu mine. Vadca si acasa e mai bine, se joaca si singurel si ma mai lasa la treaba, ceea ce n prea facea.
Pupici la toate si cat mai multe doua liniute va doresc
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
asi spune:
Irinel maine ma duc sa fac analizele si apoi ma duc iar la endocrinolog.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Diana79 spune:
Irinel sper sa rezolvi problema cu sotul tau, si sa-ti gasesti un job care-ti va place s care nu te va solicita f mult, in asa fel incet sa ai suficient timp si pt Danutz.
Cat priveste faptul ca nu crezi ca esti insarcinata, mai asteapta nu se stie niciodata. Eu iti tzin pumnii.
Leeloo imi pare rau pt z1. Lasa ca poate luna asta va fi cu noroc
Eu sunt bine acum la munca si am o silaaaa, dar plec pe la 3 invoc eu o scuza, ca nu pot sta pana la 5.
Eu sunt in asteptare, am mari emotzii, sper sa se fi intamplat, si sa fi ramas insarcinata. Doamne ajuta.
Multa bafta tuturor.
Diana
de
Daiopri spune:
Gina, frumoasa alegere. Abia astept sa iti tii puiutul in brate:)
Irinel, ma gandeam eu ca asa o sa fie cu sotul tau. Asa am patit si noi de-a lungul timpului, cand am luat hotarari in functie de servici. Si sotul meu tot asa se codea. Ce sa zic, adevarul e ca e greu intr-un salariu, e mai multa presiune pe cel care lucreaza, dar nu e niciodata cum am vrea. Ti-am zis ca la baiat am aflat intai ca am ramas fara servici si la cateva zile ca am ramas. Ce puteam sa mai fac? O sa fie totul bine, o sa vezi.
Acuma ma gandesc cum sa faci cu Danut, ca sa nu ramana tocmai cu ideea ca mami e acasa mereu. Eu va doresc numai bine si ma bucur ca intri mai des pe aici:)
Baby tu unde esti? Leeloo of, imi pare tare rau, dar las ca ne facem noi de cap luna asta:)
Eu incep sa ma consolez cu ideea, si sa ma bucur de libertatea de a face neprotejat :)))) M-am spart in figuri in wk, pacat ca era doar z7:) Parca vaz ca pana la zilele bune imi piere energia:(
Sambata trebuie sa mergem la un mot, si vroiam sa va intreb ce se da ca invitat, cadouri sau bani, sau si una si alta, si cam cat?
Tinem pumnii fetelor care sunt mai aproape de teste, iar la restul spor la lucru.
Mihaser, Diana, asteptam vesti bune, bune.
Numai bine tuturor
Diana79 spune:
Daiopri mie la motz mi-au adus cadouri. Dar eu l-am facut acasa. Acum depinde daca mergi la restaurant potzi sa le dai bani sau un gift card (asa vei stii ca vor lua ceva pt copil). Nu stiu este o idee, sau potzi lua si cadou. Cred ca oricare ar fi varianta care o alegi va fi binevenita.
Eu una as lua un gift card, la un magazin de copiii.
Multumim pt sustinere, sper sa fie bine si cu II
Diana
de