Mamici aspirante din nou - cap. 26
Raspunsuri - Pagina 14
Diana79 spune:
Ina eu asa am facut in fiecare zi cate un test pana cand mi-a iesit pozitiv. Am consumat 7. Mai iesise si in alte zile pozitiv dar doar intr-o zi era 100%.
Multa bafta.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
leeloo2004 spune:
Ina - testarea din cite stiu eu incepe din z8 (depinde desigur de durata normala a ciclului - dar daca imi aduc eu bine aminte, la un ciclu de 25-26 zile testarea incepe din z8) - daca iese pozitiv inseamna ovulatia va avea loc in urmatoarele 24-40 ore... Nu mai tin minte cite zile are ciclul tau, dar e posibil chiar si sa fii trecut deja de ziua de ovulatie...De asemenea se recomanda testarea timp de mai multe cicluri, pentru a vedea daca exista un pattern...
Sper sa iti fie de ajutor ce ti-am spus si iti urez mult spor luna aceasta!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ina C spune:
multumesc mult, fetelor!Ciclul meu e de 30, iar dupa calculatoare am 18-20 perioada.
multi pupici, ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Diana79 spune:
ina sa stii ca si eu am ciclu tot de 30 de zile, iar ovulatia luna asta la mine a fost in ziua 16. Depinde de fiecare persoana in parte.Tu continua sa faci teste in fiecare zi si o sa vezi ca va fi si pozitiv cat de curand.
Diana
de
Irinel spune:
Fetelor eu am citit ca daca vrei sa afli cand a fost ovulatia sa scazi 14 zile de la data cand a venit ciclul. Deci la un ciclu de 30 de zile ar iesi chiar prin ziua 16 cum i-a iesit Dianei. Mie mi-a venit la 25 de zile luna trecuta, asta ar inseamna ca in ziua 11 a fost ovulatia(?!).
Pupici
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Gina M spune:
Buna mamici,
Dupa indelungi meditatii asupra unui nume pentru copilasul nostru scump din burtica astazi,am tras linia finala si sunt foarte fericita de alegerea facuta.
Numele lui va fi:David Benyamin
David = "Beloved" and: Benyamin= "Son of My Right Hand", or "Son of Power".
***Treceti-ne va rugam pe listuta.Multumesc anticipat!
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
Am trecut peste weekend fara sa-mi vina CM, azi sunt in z27 si tot nu a venit, dar si testul facut azi dimineata a iesit negativ deci probabil am o intirziere
...parca vad ca miine dimineata voi vedea uritii...![]()
Gina - foarte frumos numele ales! (si pe baietelul meu il cheama David, mie imi place numele asta tare mult!)
Irinel - ovulatia la 14 zile din cite stiu eu este pur si simplu o medie, care insa poate diferi foarte mult de la oganism la organism!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Ignatica spune:
Noi ne-am intors din concediu, sunt in perioada fertila si suntem pusi pe treaba. Eu nu am folosit niciodata teste de ovulatie, deocamdata o facem asa...bezmetic. ![]()
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Diana79 spune:
GinaM este f frumos numele baietelul vostru, sa fie sanatos si tu sa ai o nastere usoara.
Mihaser tu cum esti? ai facut testul? Ceva noutati?
Leeloo2004 noi tinem punii sa fie totusi pozitiv.![]()
Multa bafta tuturor.
Diana
de
mihaser spune:
salut!
Diana inca nu am facut testul...poimaine....am ceva emotii...ceva simptome ar fi, insa pana nu vad liniutele nu cred...
Bafta si tie!
fetele va pup! sper sa citesc numai de bine
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"