Mamici aspirante din nou - cap. 26

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Diana la mine somnolenta a fost singurul semn de sarcina ambele dati. Cine stie... La multi ani cu sanatate sub ocrotirea Maicii Domnului al carei nume il porti. Sa mai spun ca mi-e tare drag numele asta? Probabil ca nu e nevoie.:-) Nu stiu de ce eu intelesesem ca nu o sa te mai duci la serviciu, o sa stai acasa cu Nicole.

Laura, e adevarat ca un copil nu e ca un lucru pe care daca vrei il dai la gunoi. Tocmai asta e mai frumos! Eu cred ca la al doilea copil e mai usor decat la primul si stresul e mai mic. Deja esti obisnuit sa ai grija de un bebelus. La mine cel putin asa a fost. Vine cumva mai natural decat la primul. Plus ca ai ajutor serios in fetita ta, chiar daca tu crezi ca e mica. Te asteptam cu vesti.

Cornelia ce trece timpul... 1 an si 3 ani... parca mai ieri erai graviduta. Cu proiectul de bebe3 cum stai? inca il amani putin?

Ioana felicitari pentru admiterea la facultate si pentru viitorul nepotel! Sa dea Dumnezeu sa ne dai curand vesti si despre un bebe mic in burtica.

Baby, ce se aude? Tu esti pe aproape de ziua Z daca am retinut eu bine...

Pupici la toate

www.helpsonia.com/" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel viseaza la o viata normala

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

La multi ani tuturor mamicilor si bebicilor ce se sarbatoresc in aceasta sfanta zi!

Sa ne ajute si pe noi Maica Domnului si sa ne vedem visul cu ochii!

lau10 bine ai venit printre noi!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Irinel ai inteles bine asa era, doar ca tipa care s-a angajat in locul meu e tot romanca si m-a rugat daca pot veni o perioada de 2 ori pe sapt. In felul asta are si ea putin timp liber sa-si gaseasca alt job pt ca asta este prost platit.
Asa ca am acceptat sa vin doar luna august si poate putin din sept.
Mami a mea pleaca pe 12 sept si nu am cu cine sa o las pe Nicole.

Iti multumesc mult de tot pt urari. Iti doresc si tie si familiei tale multa sanatate si tot binele din lume.
Cat despre somnolentza eu stiu ce sa zic??? Nu cred ca are legatura cu sarcina pt ca la mine ovulatia s-a produs mai tarziu (asta dupa test) adica in ziua 16 si eu acum sunt in ziua 18 din 30. Asa ca.....
Dar cine stie Doamne ajuta, ca numai la asta ma gandesc.

Numai bine tuturor.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la multi ani tuturor care serbeaza astazi onomastica

noi suntem bine, crestem mari, pot spune ca am si eu un copil care mananca( caci fimiu mananca acum tota ziua cat mananca ea la o masa, si e in perioada buna), la 5 luni are 7,3 si 64 cm cat avea el pe la 7-8 luni , nascuti la 100 gr diferenta
ieri sa ridicat singura in fundulet, de la orizontala ( treapta cea mai de jos a carutului, dar nu landou)
ce pot sa spun... nu stiu daca e mai greu sau mai usor la al 2-lea dar pt mine e totul nou, copii mei nu au nimic in comun, daca la fimiu era alba la ea e neagra, de fapt au un lucru in comun, de ce sa fiu rea agitatia, nu ar sta locului nici unul nici altul, si se pare ca si ea ca si el o ia inaintea normalului, fimiu nu retin exact la cat sa ridicat in fund dar oricum tot inainte de 6 luni, cand eu inca nu avusesem curajul sa il pun in fund( ca distrug coloana copilului) , el la 7 luni se ridica singur in patut in picioare , si cand am fost la ortoped cu el( mi se parea ca, calca staramb) ala mia zis ca sunt nebuna, ca fortez copilul, si il nenorocesc , ca pana la 1 an nu calca, nu are voie
, iar el la 10 luni alerga singur pe afara, sincer imi e groaza daca va fi si ea asa, nu stiu ce ma voi face cu 2 zvapaiati, noroc ca am avut inspiratia de ai face la tinerete
pup burtici, si astept multe vesti de II

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

quote:
Originally posted by Irinel

Aileene, sa ma ierti ca iti dau un sfat necerut. Dar pentru ca inteleg ca iti doresti teribil de mult un al doilea bebe si un frate baietelului drag, te-ai gandit ca ai putea adopta unul? Bineinteles, daca si sotul e pe aceeasi lungime de unda.

N-ai de ce sa-ti ceri iertare , inteleg reactia ta
...Sa fiu SINCERA ? S-a pus problema asta dupa 4 ani de trat. nereusite..., dar bunul D-zeu s-a indurat de eforturile noastre si ne-a rasplatit asa cum ne-am dorit pana la urma , ptr care nu-i vom putea multumi vreodata pe deplin . Acuma ca baiatul nostru e marisor (si chiar si inainte cand era mai mic) cuvantul adoptie n-a mai facut parte din vocabularul nostru din pacate ! Lui Alexandre ii este drag copii e adevarat , dar n-as (n-am) putea sa ne gandim "inca" la adoptie cu mare avant . Cred ca este si prea tarziu , copilul nostru e mare si nu stim cum ar putea sa accepte ! E un pas mare care trebuie facut cu mult tact! Mai ales ca un nou venit , un copil adoptat ar avea nevoie de fff multa atentie si de si mai mare afectiune , decat atunci cand ii avem pe ai nostrii ! E adevarat ca dragoste am ffff multa inca de dat .
Iar copilul nostru ma tem ca s-ar simti "mai putin iubit" chiar daca sigur as stii cum sa procedez sa le fie bine la amandoi...infine ! Nu stiu sincer ce sa-ti raspund , problema inca nu s-a "re" pus inca , sotul meu sigur m-ar urma , dar nu vreau sa-i impun nimic , daca ar deschide el subiectul...poate ca ar merge mai repede treaba si m-as simti altfel....mai linistita !
Sincer , e o intrebare care m-a rascolit , pana astazi nimeni nu mi-a pus-o . Ar trebui analizata problema mai indeaproape pe viitorul apropiat , cine stie ?!
Nu in ultimul rand iti doresc sa ai liniste sufleteasca , si-mi pare rau ptr cele suferite in trecut , daca am inteles eu bine , ai pierdut un copil , daca nu Doamne , iarta-ma ! Un tie si baietelului Daniel !
Laura scuze , am gresit in privinta varstei fetitei tale ! 4 anisori , sa-ti traiasca ...
Cunoscand mai bine problema ta , pot sa-ti spun in primul rand ca nu este cazul sa-ti faci probleme , esti tanara , iar cariera ta , daca a fost dupa cate am inteles intrerupta multi ani spre ingrijirea fetitei tale , e si normal ca te gandesti mai mult la cariera in momentul de fata , ceea ce reiese din cele spuse de tine si sa stii ca te inteleg perfect !
Iti doresc mult succes in ceea ce vei intreprinde , lasa sa curga un timp si treaba sa mearga bine , intr-un cuvant fa-ti o garantie ptr viitor , ca astazi fara un servici bun esti in pom....! Dupa vreun an sau 2 poti sa-i dai drumul lui bb2 !
Iti tin pumnii sa fie bine si sa te ajute D-zeu sa-ti poti asculta gandul cel bun , acela care vine dinlauntrul nostru , nu cel pe care-l primim din stanga sau dreapta !
Profita pe deplin de regasirea ta cu sotul , traiti momentele care va "apartin" doar voua si iubiti-va ca intodeauna !!! Mult bine-ti doresc !

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Vacanta 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dragelor!

Irinel - ce bine ca ne-ai dat un semn, incepusem sa ma ingrijorez! Eu zic ca ai luat cea mai buna hotarire - ati trceut prin multe si Danutz sigur a suferit si el - dar eu zic ca o sa fie bine, o sa-i treaca aceste temeri, iar daca o sa aiba in curind un alt fratior/surioara cred eu ca o sa fie si mai bine!
Eu azi sunt in z23 - mai am putin de asteptat, dar parca presimt ca vin uritii...
Stefan al meu a inceput de ieri gradinita (am avut mari emotii!) - ieri a fost binisor, azi insa plingea cind l-am lasat acolo...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Carmina am visat azi noapte ca intrasem pe forum si citeam un mesaj postat de tine in care ne anuntzai tare fericita ca vei avea o fetitza.

Asa ca poate cine stie vei afla in curand ce e bebele din burtica.

Bafta multa tuturor.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Irinel, pacat ca a trebuit sa renunti la servici dar Danut e mai important acum. Va doresc numai bine si sa se rezolve totul asa cum va doriti.
Diana, la mine la servici e bine, nici nu imi vine sa cred. Sper sa trec cu bine peste cele 6 luni, caci eu sunt stresata ca tot am impresia ca nu fac mai nimic. Ei cica acuma trebuie sa invat, dar eu sunt invatata sa imi masor evolutia in functie de productivitate. Pana acum nu am patit sa am timp de invatat :) Colegi sunt faini, iar de program nu mai zic, tot am impresia ca visez cand nu mai sunt prima care pleaca:))
Paxela multumim ca ne-ai mai dat si noua vesti despre puiuti.
Ieri mi-am luat sange si acum astept sa vaz daca iese ceva ciudat. Am luat trimitere si pt sot, dar nu stiu daca il verificam curand, ca e complicat rau:) Trebuie facut appointment si apoi fuguta cu cutiuta:)))
Eh, o sa vad eu. Marimar, mersic mami, dar mie nu imi iese nici in ziua x:) La tine a durat mult? De aia m-as fi bucurat daca a r fi fost luna trecuta ca m-am nimerit inainte de ovulatie. Dar nu a fost sa fie:((
Baby tu cum mai esti? Leeloo tinem pumni.
Celelalte fete ce rezultate mai aveti?
Laura eu am lucrat in vreo 6 locuri de cand am venit aici. Cati colegi crezi ca isi mai amintesc de mine? Desi la momentul respectiv parea ca sunt de neinlocuit. Iti doresc multa intelepciune. In locul vostru as lasa (cum zic eu) "la liber" si vedeti ce va rezerva DD. De fapt noi asa am inceput si facem. De aceea nu vreau sa fortez in nici un fel. Daca e sa mai fie unul bine daca nu ce pot sa fac? Apropo Marimar, pe mine ma sperie rau gemeni:))))

Spor la lucru tuturor si numai bine

PS: Oare nu raman ca nu am reusit sa ma las de cafea?:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna!
Daiopri - eu zic ca o cana de cafea nu are cum sa strice...doar daca bei cantitati industriale, dar asta e rau oricum! Tine-ne la curent cu analizele!

Eu ieri nu am avut de lucru si, desi era z23, mi-am facut un test care evident a fost negativ (nu ca m-as fi asteptat la altceva...) sa vedem acum daca peste weekend imi vine CM sau nu...

Weekend placut la toata lumea!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

buna, fetelor!
Cred ca nu va mai amintiti de mine...luna trecuta am avut toate simptomele, insa nu a fost sa fie.Astazi sunt z13 si mi-am facut un test de ovulatie care a iesit negativ.Nu am primit instructiuni, voi cum procedati?Faceti testul zilnic pina iese pozitiv?

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput