Mamici aspirante din nou - cap. 26
Raspunsuri - Pagina 19
baby_r7 spune:
Diana felicitarii pentru bebe 2........sa fiti sanatosi amandoi si sa ai o sarcina cat mai usoara!!!!!!!!!!!!!!!
Daiopri, Miha imi pare rau pentru venirea cm-ului....
Irinel
.sper ca Danut se simte mai bine..........
Gina cum te mai simti?
cand pui poze noi cu burtica si cu printesele tale?
toate fetele si sper sa am timp sa intru maine un pic sa mai vorbim...........
am o perioada foarte aglomerata la servici si nu prea pot sa mai intru...dar va citesc zilnic............
ROXANA
mihaser spune:
Salutare!
Diana felicitari! ma bucur tare mult pentru tine si sper sa te urmez si eu luna viitoare!bravoooooooooo! sarcina usoara!

clauclau te pup si iti doresc sarcina usoara! iti multumesc pentru incurajare! acum sunt mai optimista!
baby_r
Va pup pe toate si va doresc numai bine!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
baby_r7 spune:
miha si noi te 
eu azi sunt pe acasa pana pe la 13..........cand merg cu sora la coafor..merge la o nunta..........si pe urma am program de relax.........
ce bine e cand ai toate lucrurile facute in casa.....si
si
.......dar ce pacat ca sunt singurica pana diseara...dar recuperez eu maine.............cu
........
pup fetele si sa aveti o zi frumoasa.........
ROXANA
Irinel spune:
Fetelor, voi ati inteles ca mie mi-a intarziat ciclul?? Nuuu. Dar incercam sa gasesc si eu ceva semne de bebe mai din timp ca n-am rabdare pana vin uratii... Si nu-s deloc semne si m-au suparat si sanii moi in mod deosebit :-) DA uite parca mai prind curaj cand citesc ce zice CLau... La mine azi siua 26, aproape 27 ca e noapte deja... da daca e adevarat ce am observat eu, ca ovulatia a fost candva in zilele 17-18, cam pe 31-1 ar trebui sa vina NIci nu stiu cum sa mai numar ca nu mai e regulat, ba vine la 25, ba la 31, ba la 41...Cred ca pe 1 septembrie m-as incumeta la un test daca nu vin uratii. DA azi deja ma cam durea burtica asa ca de ciclu. Stiu ca se poate si cand esti gravida, da parca e putin mai diferit, mai putin intensa durerea. Om vedea....
Ignatica, asteptam vesti cu doua liniute.
Asi ai fost la doctor?
Ioana ce faci de nu mai dai pe la noi?
Diana eu nici nu ma indoiam ca ai fi graviduta, da probabil si eu as mai fi facut ceva teste, macar si ca sa ma razbun pentru cand ieseau negative :-)) Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si frumoasa si un bebelus sanatos!
Cami bun venit printre noi, ma bucur ca ai venit la povesti despre doua liniute din nou :-)) Sa iti fie sederea scurta, sa fugi repede la odisee. Pupici si tie si papuselei tale. Ce bine ca ii faci un fratior sau surioara repede, ca si Carmina si Diana.
Marimar, vad ca ai ganduri nebunatice de vacanta :-) Sa te ajute Dumnezeu sa ti le implinesti. Da chiar, acum ce trebuie sa fie.
Fug ca ma omoara baietii mei ca trebuie sa faca baie ca e tarziu deja.
Pupici
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
CamiM spune:
Ignatica, Mihaser, Clauclau, Irinel multumesc frumos pentru primire si sper sa vina bebeii doriti la toate cat mai repede. 

Diana79 inca o data felicitari pentru cele doua liniute!! sa fie o sarcina usoara si sa ai bebel sanatos!!
Baby_r7 multumim frumos ca ne-ai trecut si pe noi pe listuta
Eu sunt in ziua 22 .. mai am un picut de asteptat pana pot face testul.. asa m-as bucura sa fie doua liniute. Cred ca cel mai neplacuta este asteptarea asta de fiecare luna pana vin uratii.. de obicei.
Cami &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
Irinel spune:
Fetelor cand aveti timp, intrati si la subiectul lui Stefanel. Mamicii lui i-ar prinde tare bine o vorba buna, a trecut prin atatea saracuta... Au nevoie si de ajutor financiar. E o poveste atat de cutremuratoare, care s-ar fi putut intampla oricui. Un copil nascut perfect sanatos care din cauza unui stupid vaccin a ajuns sa nu poata face nimic din ce ar trebui sa faca la 9 ani. De 4 ani i-a murit si tatal si mama duce saraca tot greul. Are insa credinta in Dumnezeu si in sansa lui Stefanel, sansa care este o operatie in China. Stiu ca nu toata lumea poate ajuta financiar, dar si o vorba buna spusa din suflet e mare.
Irina,
ina C spune:
Buna, fetelor!
Diana, felicitari si sa fiti sanatosi!
Nu stiu daca va mai amintiti, dar luna trecuta am trait alaturi de voi niste "simptome" care s-au dovedit a fi false.
Astazi sunt ziua 24, insa luna asta cred ca nu am nici obisnuitul SPM, asa ca nicio speranta....
va pup si va doresc sa vi se indeplineasca toate visele,ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
leeloo2004 spune:
Buna fetele - nu am dezertat, doar ca m-am simtit cam rau weekendul asta si eiri nici macar nu am fost la servici...Stefan e si el cam bolnav, a luat evident de la gradi, dar ce sa-i faci, ma cam asteptam la asa ceva, mai ales si cu schimbarea asta de vreme...
La noi perioada fertila urmeaza in weekendul urmator - nu am mai luat teste de data asta - o sa vedem daca iese sau nu...
Felicitari din suflet Diana -sarcina usoara si un bebe sanatos!
De Ioana mai stiti ceva? Ca nu a mai dat pe aici de ceva vreme...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Irinel spune:
Ina bineinteles ca ne amintim de tine. Pai daca n-ai SPM poate fi un lucru bun, poate nu vine CM. Ce zici?
Gabriela, sanatate multa si bafta la bebe mic. Si eu ma intrebam ce e cu Ioana...
Eu bineinteles ca n-am avut rabdare cum am promis si am facut doua teste, unul ieri si unul azi, si sunt negative total. Asta e... nici simptome nu am.
Daiopri m-ai facut sa rad. Eu zic sa lasi calculele. Stii, la tine ca si la Clau si la mine e bine orice o fi. Daca e fetita e bine ca ne dorim noi mult, daca e baiat, e bine ca se joaca mai bine cu baietii nostri, asa ca oricum am da-o, tot e bine. Pupici di sa auzim de doua liniute.
Clau nu-mi vine sa cred ca deja ai trecut in trimestrul doi... Ce repede trece timpul... Pupici multi si multumesc de incurajari.
Paxela, Gio, ce mult imi place cand ne povestiti de puii vostri.
Simo, Roandre, Eliana, celelalte mamici ale noastre, ce mai faceti, ce mai fac puii?
Irina,
roandre spune:
Diana, felicitari pt bb2! Iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina fara probleme si sa te bucuri din plin de ea!
Irinel, te pup draga mea! Eu va citesc mereu dar din lipsa de timp scriu cam rar. Pupici si tie Cornelia, ca si tu ai intrebat de noi!
Puiutii mei cresc, se inteleg tot ca soarecele si pisica din cauza Alexiei care e f geloasa si implicit rautacioasa cu bebita.
Andrei azi-noapte mi-a facut febra 40.1 si acum tot stau si-l pandesc sa vedem dc ii mai creste temperatura. Inca nu stim care e cauza.
Altfel s-a facut mare, are 7 luni si o sapt, 7800 gr, 69 cm, merge cu o viteza uimitoare in 4 labute de la 6 luni jumate, se ridica singur in piciore tinandu-se de ce prinde in cale de vreo saptamana, are 6 dinti...deci il pot declara bun de insuratoare..hehehe
Sambata am botezat un baietel si ne-am distrat de minune (dovada aici ), duminica baita de mir si apoi sarbatorirea Alexiei care a implinit 3 ani (alta dovada aici ).
Pe Alexia o pregatim de gradi caci va incepe din septembrie "serviciul" ei.
leeloo2004, sanatate multa si tie si lui Stefanut si luna asta sa fie cu noroc!
Va pup pe toate si va imbratisez si ca de obicei va doresc sa va impliniti visul de a deveni mamici inca o data cat mai curand posibil!