Mamici aspirante din nou - cap. 26

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Diana,SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!
Roandre, ce surpriza placuta!! Sa-ti traiasca copilasii, niste scumpi. Si lasa ca se vor intelege mai incolo, sa mai creasca bebe nitel. Bravo ca nu e puturos. Eric abia la 1 an s-a ridicat in picioare si inca merge mai mult de-a busilea.
Asi, ce mai faci?
Sim, tu nu mai intri deloc aici? Imi e dor de tine.
Irinel, Ioana, Baby, Gina, Ina, Ignatica, si restul fetelor, va pup pe toate!!!

Noi ne-am intors ieri de la mare unde am avut un concediu superb in 4, primul de genul asta. Uitati cateva poze:http://community.webshots.com/user/SCUMPI78?vhost=community

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Diana felicitari pentru bebe 2 !!!!!!

Cornelia, ti-am vazut pozele, esti asa de frumoasa si tinara! iar tati e foarte fericit cu 2 comori in brate, copiii sint deliciosi, cred si eu ca au fost fericiti la mare si la joaca !

Irinel stii tu ca si miine e o zi si luna care vine tinem iarasi pumnii ! Am intrat pe la subiectul cu Stefanel, mi se rupe inima, abia astept sa ajung in RO in sept-oct si sa ajut si eu.

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta!Fuguta la Odisee.

Eu fac bine,multumesc de intrebare.Nu am mai fost la endocrinoloaga pentru ca rezultatele sunt bune la analize si tipa pleca in concediu.
In rest construim si iar construim ca sper ca pana de Paste sa ne mutam.In octombrie sper sa definitivez dosarul si sa il depun la DPC ca pe cand ne mutam sa ne aducem acasa si puiutul.

Marimar am inteles ca vei veni la Cluj cand vii in tara.Da de veste ca poate ne intalnim.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt urari. Astazi m-am inscris la odisee, unde va astept cu mult drag pe toate. Multa bafta si va tin pumnii sa reusitzi cat mai repede.

Eu sunt un pic necajita pt ca Nicole are un virus stomacal, are dureri in burtica cred, si plange. Offf, am fost cu e la medic dar m-au lamurit mai mult de-o groaza. Astazi merg la pediatru ei unde sper sa rezolv ceva. Deocamdata bea lapte fara lactoza si regim, supe, iaurt. sper sa se faca bine.

Maine mergem la Niagara si ne intoarcem vineri. O sa revin mai tarziu poate cu un alt mesaj sa va spun cum a fost la pediatru.

Am vazut pozele cu baietelul lui Daiopri si mi-au placut tare mult.

Multumesc ca m-ati trecut pe listutza.

Diana 4+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Roandre si Cornelia de asemenea am vazut pozele postate de voi. Ce sa zic sa va bucuratzi de puiutzii vostri dragi.
Vreau si eu la mareeeeee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Diana, chiar ma mirasem ca nu te-ai dus la odisee. Ti-am admirat semnatura :-) Pupici pe burtica. Poate e un virus care circula prin zona, ca si Danut de o saptamana aproape are probleme, in prima noapte a vomitat aproape non-stop, apoi a trecut pe diaree. De cateva zile nu face decat de 2-3 ori dar einca diaree si se vaita de burtica. Eu nici nu m-am mai dus la medic, ca stiu ce o sa imi spuna: tine-l hidratat, da-i Pedyalite ca are mineralele necesare, n-ai ce medicament sa ii dai, lasa virusul sa isi faca de cap si va trece... Chiar sunt curioasa ce iti vor spune tie, dar noua asa ne-au spus intotdeauna si chiar cand Danut avea si febra (bineinteles atunci ii dadeam si antitermice). Sanatate multa!

Cornelia te-ai bronzat si se vede ca ti-a priit vacanta. Iar baietii tai asa au crescuuut. Sunt tare scumpi. Pupici multi la toti.

Roandre te cred ca esti ocupata tare. N-am apucat sa vad pozele tale, dar le voi vedea cu siguranta. Ma bucur ca ai mai intrat sa ne spui ce mai faci.

Asi ce frumos ca vine puiul la casa noua :-) Razvan ce zice de fratior?

Marimar multumesc de incurajari si multumesc din suflet ca ai intrat pe la Stefanel si esti alaturi de el.

Nu mai numara nimeni?

Pupici la toate fetele

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Irinel ai perfecta dreptate cu privire la medici, sunt niste tampitzi ma. Nicole de o sapt se tot chinuie cu dureri si cand am dus-o la after clinic mi-a spus sa-i dau exact ce ai zis si tu, si cu toate astea nu-i trece.

Ieri am fost la medic i-am spus ca sunt insarcinata mi-a facut un test de sarcina si-mi zice stii e pozitiv dar nu f pronuntzat asa ca mai asteapta cateva zile. Daca vrei sa faci testul de sange si i-am spus ca nu ca eu sunt sigura ca sunt pt ca am facut 5 teste si toate au fost clar pozitive.
Dupa care imi spune du-te acasa ca poate cine stie faci avort ca ai copil mic si-l ridici. Imi venea sa o iau la bataie, in viata mea nu ma mai duc la ea.
Nu era medicul meu de familie ca nu am unul stabil, era una de la un cabinet medical unde mai fusesem si cand am ramas insarcinata cu Nicole doar ca era un tip, si probabil ca lui voi merge tot la el.

Am incercat sa ma duc direct la ginecolog dar nu merge chiar daca am fost la ea anul trecut in iulie

Asa ca sunt f dezamagita de sistemul medical de aici..

Multa sanatate lui Danutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Eu am ajuns la z17, si din pacate nu ma pot lauda cu prea multe. Chiar stateam si ma gandeam ca nici nu stiu cum as vrea sa raman, cand pic ca butucul seara. Si asa cum ziceam suntem mai vitezi in perioadele nefertile decat in cea buna:(
Am mai masurat TB dar a parut ca are 2 sarituri, aia de care va ziceam si pe care am reusit sa o prindem, iar a doua cam ca si luna trecuta pe la z15, dar am ratat, ca tocmai ce am fost pe campuri cu serv si sunt bucati de luni, cand m-am intors de pe drumuri pe la 9 seara:(
Oricum, cu masurarea cred ca ma opresc ca tot degeaba. Dr nu a sunat dupa analiza de sange, asa ca banuiesc ca totul e bine. Am vrut sa precizez asta ca incurajare pt fetele care sunt harnicute, sa nu se lase impresionate negativ de prezenta mea indelungata aici. E drept ca am mai prins si perioade bune si nu s-a intamplat nimic, dar marea majoritate a timpului dorm:))
Diana unde ai gasit medicul ala? De unde a tras concluzia ca nu ai vrea sarcina? Tztztzt.
Asi succes mult. Roandre, chiar ma gandeam la voi, caci tare mi-e frica de reactia baiatului daca ar fi sa mai aibe vreun frate/sora. Ca tocmai ce se declare bebe de catva timp:)
Marimar, nu ai zis ce ai vrea sa fie a 3 oara?:)
Irinel, eu nu prea pot sa mai citesc pe la copilasii bolnavi, caci sunt neom dupa aia. Si acum, cazul Dianei ma face sa ma simt vinovata de lucrurile pe care noi le avem. Ma rog mereu pentru cei bolnaviori sa se faca bine.
Cum mai te descuci cu Danut?
Eu stiam ca virusul ala la stomacel trece cam in 2-3 zile, si e drept ca nimeni nu iti da nimic. Noi am scapat neasteptat de bine vara asta, numai ca mai am 2 sapt si pleaca sora mea, si ne intoarcem la program plin:(
Plus ca o sa incep si eu un curs, si baiatul unul de inot. Asa ca singura speranta e daca pica vreodata ziua buna in wk:)))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Pe unde sunteti fetelor? Ajunsese subiectul nostru pe pagina 3. Sper ca sunteti bine si munciti cu spor la "proiectul bebe".
Noi suntem bine si saptamana viitoare cred ca plecam cateva zile si la munte, la invitatia nasilor nostri. Eu sunt in Z20 a CM asa ca deocamdata nici macar sindromul premenstrual nu-mi da bataie de cap.
Va pup pe toate si doresc un sfarsit de saptamana cat mai reusit.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut!!
si noi si noi numaram!! azi sunt in ziua 26 si numaram, deocamdata nici un semn ca ar fi bebe..mai astept pana pe 4 septembrie poate .. poate. Nu trag prea multe sperante ca datile trecute cand am ramas aveam asa un sentiment.. ciudat de parca stiam deja inainte sa fac testul, acum nimic..

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput