PATRIARHUL TEOCTIST A INCETAT DIN VIATA!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by bagoiu

quote:
Originally posted by hannen

Mie una mi-e indiferent ,ca odata si odata toti ne ducem ,nu-i nici unul vesnic(si mai avea si 92 de ani ,ehee sa zica sar`na ) da` nu va inteleg deloc de ce sunteti asa indurerate de moartea lui.
Ce va facea,va ajuta intr-un fel?Facea nush ce acte de caritate sau mai stiu io ce?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

In crestinism, draga Hannen, moartea unui om e prilej de exersare a iubirii, de meditatie la propria viata si moarte. Crestinii au "obligatia" sa se roage pt conducatorii bisericii, si vii, si morti, si nu numai ai bisericii, ci si ai tarii. A te ruga pt iertarea pacatelor unui om face mult inaintea lui Dumnezeu, pt ca inseamna dragoste, si iertarea nu poate aduce decat iertare. In crestinismul romanesc exista un adevarat cult al mortilor (poate it mai aduci aminte)
Moartea oricui ar trebui sa ne indurereze, pt ca nu stim care din noi e pregatit pt moarte.

Iar cei care isi pot aminti de lucrurile bune ale acelui om inseamnma ca au un suflet bun, pt ca ochiul bun vede lucruri bune, iar ochiul rau vede lucruri rele...

Irina & trupa

Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta.

Da,ai dreptate cu cultu` mortilor doar ce primii mail cu "pelerinaj la moastele lui Teoctist".Ma intreb cind i-or face icoana numa buna de pus in scoli si de pupat in biserici.

nu m-am putut abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

what??? pelerinaj la moastele lui teoctist?? ei hai, ca asta parca-i prea de tot!

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Asta cu "moastele" lui Teoctist, a vrut sa fie o fina ironie a musulmancei Hannen. Ha ha ha , ce ne-am mai distrat.

Ah...nici eu nu m-am putut abtine, Hannen, doar ma stii deja.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by Laina

what??? pelerinaj la moastele lui teoctist?? ei hai, ca asta parca-i prea de tot!

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mailu asa zicea "pelerinaj la trupul PF Teoctist" si duce colea
http://www.crestinortodox.ro/Slujba_de_pomenire_a_PF_Teoctist_de_la_Palatul_Patriarhal-video146.html

Saphir,ma bucur !

Edit;da` gluma tot n-ai inteles-o
hint;era mai jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Hannen, "pelerinaj la trupul..." e una, iar "pelerinaj la moastele..." e alta.
Cat despre gluma...hm, nu vad nimic amuzant in subiectul de fata.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

parca ar fi un priveghi virtual unde citiva isi pling mortul, dar ceilalti au inceput sa joace carti, faca politica, bancuri, si sa-si dea ghionturi pe sub masa;
gilceava la capul mortului ne este specifica noua romanilor oare (si tiganilor de fapt pentru ca e traditie la mormintarile lor sa le transforme in bilci);

n-am fost fan al patriarhului, dimpotriva, dar acum nu pot spune decit Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca; pina la urma n-a fost decit un om, supus greselilor si compromisurilor...ar fi putut fi un martir sau un erou, dar a ales alta cale...cred ca acolo sus are cine sa-i judece pacatele.....

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:
Originally posted by cl

quote:
Originally posted by Marilena12
... Nu am avut intentia de a jigni pe cineva, mi-am exprimat doar iritarea la expresia "crede si nu cerceta", cu care nu sunt de acord si care in mod eronat este atribuita de multi oameni unui context religios.

www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Marilena, pe mine m-a iritat cuvantul emfaza. Daca spuneai ca mai sus (fara cuvantul respectiv), nu ma atacam. Sper ca nu te-ai suparat pe mine .

Nu m-am suparat pe tine. O sa remediez problema, ca sa nu mai deranjeze pe nimeni.

www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Marilena12
M-as fi bucurat sa ma ignori inca de la inceputul topicului. De fapt asta ti-am si cerut. Dupa ce iti recitesti postarile de la primele pagini ca sa-ti dai seama cine cu cine are probleme, tine-te de cuvant si ignora-ma! Este tot ce imi doresc.

mi-ai mai adresat paispe mesaje deja in care ma cataloghezi in fel si chip, asa ceri tu sa fii pusa pe ignore? atata vreme cat publici pe forum public nu ai nici un drept sa interzici altora sa raspunda, mai ales daca le comentezi persoana in mesajele tale.

primul meu mesaj la topic mentioneaza cateva dintre faptele vitejie ale lui Teoctist. ai vreo problema cu adevarul? ortodocsii ca tine au 'obligatia' sa-l ascunda sub pres?

Bagoiu, aia era, suntem noi rai ca a fost Teoctist un securist si a contribuit la nenorocirea neamului colaborand cu Ceasca si sustinandu-l pe Iliescu. nu-l judec, doar il descriu.

Irina, a daramat 'cateva biserici' doar, zici tu. asa e, o nimica toata, nu e un pacat sa darami casa lui Dumnezeu, cine suntem noi sa NU veneram un astfel de personaj.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

dragi credinciosi....sa va reamintesc ca

"Crestinii ortodocsi intra incepand de astazi, 1 august, intr-o perioada de post ce tine pana in ziua de 15 august cand se praznuieste Adormirea Maicii Domnului.
Postul Adormirii Maicii Domnului, ca vechime, este cel mai nou dintre cele patru posturi de durata ( Postul Nasterii Domnului, Postul Pastilor, Postul Sfintilor Apostoli si Postul Adormirii Maicii Domnului)."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by Guestus

dragi credinciosi....sa va reamintesc ca

"Crestinii ortodocsi intra incepand de astazi, 1 august, intr-o perioada de post ce tine pana in ziua de 15 august cand se praznuieste Adormirea Maicii Domnului.
Postul Adormirii Maicii Domnului, ca vechime, este cel mai nou dintre cele patru posturi de durata ( Postul Nasterii Domnului, Postul Pastilor, Postul Sfintilor Apostoli si Postul Adormirii Maicii Domnului)."

Nici daca inchideai subiectul nu o nimereai mai bine...Cu totii ne ducem, important e ce scrie in "Jurnalul nostru de calatorie prin viata", atunci cind vom fi intrebati...Ce vorbesc altii dupa ce-om muri, nu ne mai afecteza nicicum persoana, ramin vorbe...

Mergi la inceput