PATRIARHUL TEOCTIST A INCETAT DIN VIATA!
Raspunsuri - Pagina 13
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by Guestus
"Crestinii ortodocsi intra incepand de astazi, 1 august, intr-o perioada de post ..."
Pai asta se si vede pe forum. Toti posteaza.
J G spune:
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
Originally posted by Guestus
"Crestinii ortodocsi intra incepand de astazi, 1 august, intr-o perioada de post ..."
Pai asta se si vede pe forum. Toti posteaza.
Tare de tot!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Theodora spune:
Lamuriti-ma si pe mine ca sa pot dormi la noapte...de ce e asa de dureros si de necrezut ca un om batran de 92 de ani a murit? Doar pentru ca avea un titlu de care Dumnezeu stie cat s-a folosit sau cum la folosit...doar pt asta CE? Trebuie sa fie nemuritor sau cum?
Uite ca e randul meu sa mi-o iau in obraz...ca tot nu m-am scarpinat de 5 ani pe forumul asta...ia sariti si da-ti si in mine!
Era un slujitor al biserici,un preot,un om...a murit,ok...Regele a murit,Traiasca regele!!
Daca mai vad multe lacrimi la acest topic,o sa ma inec........
Si Patriarhul grec a murit acum cativa ani,a fost stire la tv,lumea la dus la groapa si a doua zi il pupam pe cel nou...Si acum asta nou are cancer si maine poimaine va fi si el trecut.....
Asta e viata!
Si daca sunt o credinciosa rea ca am aceste ganduri...sa fiu!
saphir spune:
quote:
Originally posted by Theodora
Lamuriti-ma si pe mine ca sa pot dormi la noapte...de ce e asa de dureros si de necrezut ca un om batran de 92 de ani a murit? Doar pentru ca avea un titlu de care Dumnezeu stie cat s-a folosit sau cum la folosit...doar pt asta CE? Trebuie sa fie nemuritor sau cum?
Uite ca e randul meu sa mi-o iau in obraz...ca tot nu m-am scarpinat de 5 ani pe forumul asta...ia sariti si da-ti si in mine!
Era un slujitor al biserici,un preot,un om...a murit,ok...Regele a murit,Traiasca regele!!
Daca mai vad multe lacrimi la acest topic,o sa ma inec........
Si Patriarhul grec a murit acum cativa ani,a fost stire la tv,lumea la dus la groapa si a doua zi il pupam pe cel nou...Si acum asta nou are cancer si maine poimaine va fi si el trecut.....
Asta e viata!
Si daca sunt o credinciosa rea ca am aceste ganduri...sa fiu!
OK...Acum dati ca sunt pregatita!
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM
....cata intelepciune
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
Ontica Camelia spune:
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Punem pariu ca-l fac si sfant?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Din aceeasi serie cu Stefan cel Mare (si Sfant)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
spideritza spune:
D-ZEU SA-L ODIHNEASCA!
Pt miile de credinciosi din Romania a insemnat mai mult decat un om, desi a fost un om si omul e pacatos si muritor ...fiecare cu chemarea lui...eu nu judec ca nici mie nu mi-ar placea sa fiu judecata de alti oameni
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Punem pariu ca-l fac si sfant?
Exact asta ziceam si eu citeva pagini mai inainte!