PATRIARHUL TEOCTIST A INCETAT DIN VIATA!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Marilena12

Conchita, as avea rugamintea sa ma lasi in pace pe mine si posturile mele. Si...imi pare rau ca te-am inclus si pe tine intre ortodocsi, in exprimarea generala pe care am folosit-o. Am omis faptul ca exista printre ortodocsii pe care ii cunosc eu si ortodocsi ca tine.

Marilena draga, ortodocsii 'ca mine' sunt forumisti cu drepturi egale ca ne-emfazatii ca tine. cu alte cuvinte, daca ai preferinte speciale cine sa iti citeasca mesajele si sa le raspunda, scrie-le pe privat. pana atunci, eu iti dau voie sa raspunzi mesajelor mele si ideilor cuprinse in mesajele mele si sa lasi deoparte persoana mea, ca pe postul de detinator al adevarului suprem despre ceilalti s-a autonumit deja Darael, iar in sufletele noastre poate privi doar...Teoctist. cu alte cuvinte, nu ai tu de unde sa stii ce fel de ortodoxa sunt eu, desi afirmi ca ma cunosti. iar daca ai opinii despre asta, pastreaza-ti-le pentru tine, conform regulamentului DC.

Victoria, da, daca te caiesti esti iertat, poti sa fii cel mai mare criminal din lume, cel putin asta speram. subiectul nu este de infierare a credintei crestine. credeam, insa, ca putem discuta faptele publice ale unei persoane publice cum a fost Teoctist, ci nu ce crede de cuviinta Dumnezeu sa ierte oamenilor.

Joxy, "crede si nu cerceta" nu este credinta populara, ci citat din Marx. :-))

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:
Originally posted by cl

Marilena, si inca:

EMFÁZA; f. 1) Lipsa de naturalete si simplitate in comportare si in vorbire; atitudine nenaturala si pretentioasa, manifestata in vorbire si în comportare. 2) Folosire abuziva sau deplasata a tonului declamator #351;i a stilului elevat. 3) Tendinta in limba constand in exagerarea unor trasaturi fonetice sau morfologice. [G.-D. emfazei] /<fr. emphase, lat. emphasis

EMFÁZA; s.f. Exagerare, pretiozitate, ingamfare, afectare (în scris, în vorbire etc.).

Daca tie ti se pare ok ...

Inteleg ca tu ai o problema cu felul in care ma exprim eu in general?
Pentru ca altfel, nu inteleg de unde si pana unde tot analizezi tu exprimarea mea, care nu ti-a fost adresata nici tie, nici altcuiva personal de la acest topic. Daca ai vreo problema cu mine de orice fel, scrie-mi pe PM, daca ai doar chef sa te certi cu cineva, te rog sa te orientezi in alta parte! Nu am purtat nici un dialog cu tine la acest topic si nici nu doresc.

www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Nu am purtat nici un dialog cu tine la acest topic si nici nu doresc.

puahahaha, credeam ca ai o problema doar cu mine, dar vad ca e mai generala ashea. abia acum m-ai convins sa te ignor.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:

quote:
Originally posted by cl

Marilena, si inca:

EMFÁZA; f. 1) Lipsa de naturalete si simplitate in comportare si in vorbire; atitudine nenaturala si pretentioasa, manifestata in vorbire si în comportare. 2) Folosire abuziva sau deplasata a tonului declamator #351;i a stilului elevat. 3) Tendinta in limba constand in exagerarea unor trasaturi fonetice sau morfologice. [G.-D. emfazei] /<fr. emphase, lat. emphasis

EMFÁZA; s.f. Exagerare, pretiozitate, ingamfare, afectare (în scris, în vorbire etc.).

Daca tie ti se pare ok ...

Inteleg ca tu ai o problema cu felul in care ma exprim eu in general?
Pentru ca altfel, nu inteleg de unde si pana unde tot analizezi tu exprimarea mea, care nu ti-a fost adresata nici tie, nici altcuiva personal de la acest topic. Daca ai vreo problema cu mine de orice fel, scrie-mi pe PM, daca ai doar chef sa te certi cu cineva, te rog sa te orientezi in alta parte! Nu am purtat nici un dialog cu tine la acest topic si nici nu doresc.

Uh, Marilena, unde dai si unde crapa. Nu am cu tine absolut nimic. Pana acum nici macar nu m-am intersectat cu tine le vreun subiect, daca memoria nu ma inseala. M-a deranjat doar folosirea cuvantului emfaza si da, m-am simtit etichetata. Daca nu ai inteles, nu am absolut nimic cu tine, ci numai cu etichetele si mai ales cu etichetele puse in masa. Si am tot dreptul sa comentez orice post pus aici, e public. Daca nu vrei dialog, nu mai posta si, am gasit un sfat foarte bun la alt subiect, da-mi voie sa-ti citez: "daca nu vreau discutii in contradictoriu, ma uit in oglinda". Tin sa mentionez ca pe mine nu ma deranjeaza discutiile in contradictoriu...

edit: scuze, memoria saraca, citatul exact era: "m-as conversa doar cu oglinda"

Mergi la inceput

Conchita, iti poti exprima parerile personale oricand doresti, insa te rog sa nu te folosesti in nici un fel de postarile mele. Nu consider ca emit astfel vreo pretentie speciala si nici nu consider ca am incalcat in vreun fel regulamentul forumului.
In prima mea postare, am spus o rugaciune pentru sufletul Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane si inca mai consider ca moartea lui este o pierdere pentru ortodocsi, referindu-ma la ortodocsii care isi respecta clerul si care nu obisnuiesc sa judece greselile altora. Este problema ta daca nu consideri ca pierdere, moartea ierarhului Bisericii de care ai sustinut ca apartii, este problema ta daca judeci pacatele altora, si este problema ta daca consideri ca expunerea acestor judecati de valoare in aceste momente si la acest topic este oportuna.
Te poti exclude singura din categoria ortodocsilor despre care am vorbit eu, si fara sa-mi diseci mie postarile si expresiile folosite, si evident, fara sa ma citezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

quote:
Originally posted by hannen

Mie una mi-e indiferent ,ca odata si odata toti ne ducem ,nu-i nici unul vesnic(si mai avea si 92 de ani ,ehee sa zica sar`na ) da` nu va inteleg deloc de ce sunteti asa indurerate de moartea lui.
Ce va facea,va ajuta intr-un fel?Facea nush ce acte de caritate sau mai stiu io ce?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

In crestinism, draga Hannen, moartea unui om e prilej de exersare a iubirii, de meditatie la propria viata si moarte. Crestinii au "obligatia" sa se roage pt conducatorii bisericii, si vii, si morti, si nu numai ai bisericii, ci si ai tarii. A te ruga pt iertarea pacatelor unui om face mult inaintea lui Dumnezeu, pt ca inseamna dragoste, si iertarea nu poate aduce decat iertare. In crestinismul romanesc exista un adevarat cult al mortilor (poate it mai aduci aminte)
Moartea oricui ar trebui sa ne indurereze, pt ca nu stim care din noi e pregatit pt moarte.

Iar cei care isi pot aminti de lucrurile bune ale acelui om inseamnma ca au un suflet bun, pt ca ochiul bun vede lucruri bune, iar ochiul rau vede lucruri rele...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cl

[quote]Originally posted by Marilena12

[quote]Originally posted by cl

Uh, Marilena, unde dai si unde crapa. Nu am cu tine absolut nimic. Pana acum nici macar nu m-am intersectat cu tine le vreun subiect, daca memoria nu ma inseala. M-a deranjat doar folosirea cuvantului emfaza si da, m-am simtit etichetata. Daca nu ai inteles, nu am absolut nimic cu tine, ci numai cu etichetele si mai ales cu etichetele puse in masa. Si am tot dreptul sa comentez orice post pus aici, e public. Daca nu vrei dialog, nu mai posta si, am gasit un sfat foarte bun la alt subiect, da-mi voie sa-ti citez: "daca nu vreau discutii in contradictoriu, ma uit in oglinda". Tin sa mentionez ca pe mine nu ma deranjeaza discutiile in contradictoriu...

Repet, nu ai de ce sa te simti etichetata de postarea mea, pt ca ea nu se adresa cuiva personal si sub nici o forma nu avea legatura cu tine sau cu ceva din ceea ce ai postat tu. Am incercat sa-ti spun asta de fiecare data cand ti-am raspuns. Nu am avut intentia de a jigni pe cineva, mi-am exprimat doar iritarea la expresia "crede si nu cerceta", cu care nu sunt de acord si care in mod eronat este atribuita de multi oameni unui context religios.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Nu am purtat nici un dialog cu tine la acest topic si nici nu doresc.

puahahaha, credeam ca ai o problema doar cu mine, dar vad ca e mai generala ashea. abia acum m-ai convins sa te ignor.

M-as fi bucurat sa ma ignori inca de la inceputul topicului. De fapt asta ti-am si cerut. Dupa ce iti recitesti postarile de la primele pagini ca sa-ti dai seama cine cu cine are probleme, tine-te de cuvant si ignora-ma! Este tot ce imi doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
... Nu am avut intentia de a jigni pe cineva, mi-am exprimat doar iritarea la expresia "crede si nu cerceta", cu care nu sunt de acord si care in mod eronat este atribuita de multi oameni unui context religios.

Marilena, pe mine m-a iritat cuvantul emfaza. Daca spuneai ca mai sus (fara cuvantul respectiv), nu ma atacam. Sper ca nu te-ai suparat pe mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Marilena, ti-am trimis PM.

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput